gerhat pisze:Radzion, jo się ciesza żeś nareszcie zoboczył to co jo wiem już łod downa.
Lutz, radza Ci przyjedź do Chorzowa na szpil, jak ich zoboczysz w akcji to tyż zmienisz zdanie.
Trener - szkoda słów, kożdo zrobiono zmiana to totalno zmiana ustawienia II lini, środkowy włazi za skrzydłowego, napastnik włazi na skrzydło, lewoskrzydłowy wlazi za prawoskrzydłowego, wszyscy czekali aż ściepnie flegmatyka i wstawi Janoszkę przy 1:2, ale on na złość nie robi tego. A potem złazi do szatni z rękami w kabzi i gową w kraglu. Wstyd i brak honoru.
Syndzia - faktycznie faule gwizdoł pod Kujawiaka, ale ich dwa pierwsze tory nie wynikały z przewagi liczebnej ale gapiostwa naszej obrony po stałych fargmentach. Spalony z I połowy pokazali w TVP3 i faktycznie syndzia mioł racja.
Kartki - nie wiem za co dostoł Łudziński, ale jedyn gościu przyszedł w przewie z kawiarynki i tam było godane, że Łudziński dostoł za pysk Śrutwy, bo syndzia to usłyszoł ino nie widzioł kto to z nich pedzioł, a że oba stoli przy micie, to doł pierwszemu z brzegu Łudzińskiemu.
Śrutwa - kto widzioł mecz to bez komentarzy, ale przy zejściu do tunelu swoje żech mu wygarnoł, w odpowiedzi usłyszołech "ku***, dość mom już tego burdelu" i to była najbardzij optymistyczno wiadomość dnia, bo chyba som zrozumioł że pora pedzieć DOŚĆ.
Do tych co zaś do mie do***rdolić chcą - napisza dużymi łostatni roz jo nigdy niy pedzioł że Srutwa Mariusz i Bizacki Krzysztof muszą grać - moim zdaniym na boisku jest 11 zawodników , którzy wygrywają i przegrywają mecze. Skład dziesiejszy 11 : Nowak - Bartnik, Klaczka, Balul - Owczarek - Petasz, Bonk, Foszmańczyk - Bizacki, Łudziński, Śrutwa.
Pora postów wyży żech tio napisoł , a Ty zaś swoje ehhhhhhhhhhh
Gerhat być ty poważniyjszy !!! I czytej to co jo napisoł , a niy wyciągejcie nieuzasadnionych wnisków i niy wmawiejcie mi tego co jo nigdy niy pedzioł. Jo już qwa niy wiym

mom wom to jeszcze wiynksze naszkryflać

Jakie zdanie mom zmienić ???????????????????? . Bo tego co w moim cytacie pisze niy zmienia bo i na jaki podstawie ?? Ze som slabi ?? Czy jo to kiedykolwiek negowoł ?? No dejcie pokój . Zaroz bydzie że tyn szpil wjebali my skuli mie. Dyć som piszesz że piyrsze dwa tory to wina obrońców - czyli wniosek: Srutwa + Bizak+Fornalak+obrońcy zj***li tyn szpil. Nu chyba że Bizak i Srutwa to obrońcy. Mie sie już richtig brzidnie powtarzać jedno i to samo w kółko - do świyntego pokoju -
mocie recht

Srutwa i Bizacki som przyczynom wszelkich plag jakie Ruch nachodzą

A terozki dejcie mi pokój. PozdRawiom.