Ruch - Kujawiak

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#136 Post autor: L.G » 15 paź 2005, o 22:50

jajo pisze:Lutz go nikaj nie broni ino godo to co kozdy powinien wiedziec,ze jedyn chop nie umi przegrac calego sezonu
Lutz, niy broni. Lutz promuje teoria, że tych dwóch dziadow, moze dziadować co szpil na boisku, (zresztą Bonkol tyz niy lepszy), a pozostało ósemka, mo i tak wygrać szpil bo jak niy to znaczy że są cianke.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#137 Post autor: Neo » 15 paź 2005, o 22:50

Niestety :( nie udało się szkoda, chciałem mieć prezent na gyburstag, ale trudno :( gramy coraz słabiej niestety :( może dłuższa praca Lorensa tutaj pomoże, trzeba wieRzyć!

juan21

#138 Post autor: juan21 » 15 paź 2005, o 22:50

O meczu nie byda godoł bo szkoda godac. Powiem ino ze fajny pomysł z vlepkami za kazdy datek na oprawa. Widac było ze kozdy chcioł miec pamiatka z meczu i cos tam kozdy wciepnoł i naklejka dostoł.

PS. Zmiana trenera. Edek wez to w swoje rece i nie koz nom na takie cos patrzec...

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#139 Post autor: Lutz » 15 paź 2005, o 22:53

łowca goroli pisze:
jajo pisze:Lutz go nikaj nie broni ino godo to co kozdy powinien wiedziec,ze jedyn chop nie umi przegrac calego sezonu
Lutz, niy broni. Lutz promuje teoria, że tych dwóch dziadow, moze dziadować co szpil na boisku, (zresztą Bonkol tyz niy lepszy), a pozostało ósemka, mo i tak wygrać szpil bo jak niy to znaczy że są cianke.
No ku*** jak wy umicie czytać ze zrozumieniym , a jeszcze tak niydowno mie żeś to zarzucoł . Podejrzewom że Ty sie cieszysz że my wjebali i S & B ciulato grali bo inaczy by Ci warga opadła.Pokoż mi jedyn post kaj jo napisoł że łoni muszom grać - POKOZ MI TYN POST POTYM ZACZYNEJ ZE MNOM DYSKUSJA NA TYN TEMAT !!
Ostatnio zmieniony 15 paź 2005, o 22:54 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.

HBSiwy
Kontakt:

#140 Post autor: HBSiwy » 15 paź 2005, o 22:53

Lutz jo nie miol na mysli tego jednego twojego postu poczytej sie inne twoje na temat pana S i B i przeanalizuj sie to ty...................
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

snajper

#141 Post autor: snajper » 15 paź 2005, o 22:55

juan21 pisze:O meczu nie byda godoł bo szkoda godac. Powiem ino ze fajny pomysł z vlepkami za kazdy datek na oprawa. Widac było ze kozdy chcioł miec pamiatka z meczu i cos tam kozdy wciepnoł i naklejka dostoł.

PS. Zmiana trenera. Edek wez to w swoje rece i nie koz nom na takie cos patrzec...
dzisaiaj zbieralismy na chorego Mariusza a nie na oprawe :idea:

łysybatoRy

#142 Post autor: łysybatoRy » 15 paź 2005, o 22:57

Zgodzom sie z tobom Ale nie do końca bo miało być 2 SEZONÓW ITD.......... a bydzie wiencyj aż stRach pomyśleć!!!!!

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#143 Post autor: L.G » 15 paź 2005, o 22:59

Lutz pisze: Z tego co czytom to zaś szpil przegrało nom dwuch ludzi nu 3 z Fornalym .
Czytosz ale niy wierzysz. Oczywiście wszystkie te co dzisioj byli na tym szpilu, śa gupie i niy umiom sie poznać na geniuszach futbolu panach SiB. I chyby nawet jakby Ci ze 300 osób napisało, że tych dwóch emerytów, zepsólo dzisioj 100% bali jakie dostali, że niy wygrali ani jednego pojedynku biegowego, ani jedny głowki, ani jedny kiwki. Ty i tak niy uwierzysz ... bo kedyś...
Niy byda sie wadzioł moje zdanie na tyn temat znocie - jo dodom do tych dwuch co ich tak non stop wypierdalocie jeszcze nastympnych 13 , czy 14 wszyscy wy***rdalać !! Mie starymyu dziadowi je poleku gańba przyznować sie komu jo kibicuja- zaś pośmiewisko ku*** na cało Polska . Szkoda godać - ch** nie piłkarze !! WSZYSCY !!.
ile razy można wymienić jeszcze CAŁY skład, żeby w końcu z jakimś Twoim idolom pasowało ?

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#144 Post autor: Lutz » 15 paź 2005, o 23:00

Do tych co zaś do mie do***rdolić chcą - napisza dużymi łostatni roz :!: :!: jo nigdy niy pedzioł że Srutwa Mariusz i Bizacki Krzysztof muszą grać - moim zdaniym na boisku jest 11 zawodników , którzy wygrywają i przegrywają mecze. Skład dziesiejszy 11 : Nowak - Bartnik, Klaczka, Balul - Owczarek - Petasz, Bonk, Foszmańczyk - Bizacki, Łudziński, Śrutwa.
.

A to czy grać mają czy niy to osobny temat do dyskusji , którego ja nie podejmowałem i nigdy na tyn temat sie niy wypowiadałem.

Elmer
Kontakt:

#145 Post autor: Elmer » 15 paź 2005, o 23:03

Fornalak trenerem
przegramy z każdym frajerem
(to taki dwuwers na koniec zjebanego dnia)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

snajper

#146 Post autor: snajper » 15 paź 2005, o 23:07

Lutz pisze: Do tych co zaś do mie do***rdolić chcą - napisza dużymi łostatni roz :!: :!: jo nigdy niy pedzioł że Srutwa Mariusz i Bizacki Krzysztof muszą grać - moim zdaniym na boisku jest 11 zawodników , którzy wygrywają i przegrywają mecze. Skład dziesiejszy 11 : Nowak - Bartnik, Klaczka, Balul - Owczarek - Petasz, Bonk, Foszmańczyk - Bizacki, Łudziński, Śrutwa.
.

A to czy grać mają czy niy to osobny temat do dyskusji , którego ja nie podejmowałem i nigdy na tyn temat sie niy wypowiadałem.
zapomniołeś o zmiennikach :twisted:

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#147 Post autor: HKSADIK » 15 paź 2005, o 23:10

co Fornalak nie zrezygnował na konferencji??przecież to jest ku*** parodia--EDEK LORENS KS RUCH :twisted: :twisted:

A mecz--przypomniały sie stare "dobre" czasy z tamtej rundy...Lepiej ku*** nie komentować tego...WSTYD!!!!
PS.Polscy sedziowie to ku*** sprzedawczykowie :twisted:

tomasz_

#148 Post autor: tomasz_ » 15 paź 2005, o 23:16

panowie zamknijcie ten temat.. To będzie dla dobra naszych piłkarzy, sztab szkoleni0owego.. Te ci*** chyba nie chcą słyszec jak spierdolili Ruch... RASIAKI BIZACKI I ŚRUTWA i wielu innych to parodia.. przeciez my z nikim nie wygramy.. a czy w Ruchu bedzie trenowal Fornalak Lorens czy Janas nie ma wiekszego znaczenia.. tam szefem jest Śrutwa.. on jest nieśmiertelny.. bedzie grał zawsze 90 minut mimo ze ma czasem mecz ( jak dzis ) do DUPY !! Chwale go jak gra dobrze ale przy kalectwie jakie prezentowali osttanie 4 tygodnie to wypierdzielic takie pruchno trzeba...

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#149 Post autor: L.G » 15 paź 2005, o 23:27

Czejś Wam wszystkim. Dziynki za niyjedno dyskusja.
Niystety to forum tyż choruje na to samo co i klub - "niybiesko klika"
Niy mom zamiaru swoim nickiem tego firmować

Jest super. Na koniec sezonu zaś należy wy***rdolić cały skład oczywiście poza wiecie kim :-)

MkF
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#150 Post autor: MkF » 15 paź 2005, o 23:34

mom nadzieja ze jak wejda na www.ruch.chorzow.pl w poniedzialek rano to bedzie pisac dupnymi literami

ZMIANA TRENERA W CHORZOWIE OD DZIS TA ROLE BEDZIE PEŁNIC EDWARD LORENS :!: :!: :!:

ODPOWIEDZ