Lutz, niy broni. Lutz promuje teoria, że tych dwóch dziadow, moze dziadować co szpil na boisku, (zresztą Bonkol tyz niy lepszy), a pozostało ósemka, mo i tak wygrać szpil bo jak niy to znaczy że są cianke.jajo pisze:Lutz go nikaj nie broni ino godo to co kozdy powinien wiedziec,ze jedyn chop nie umi przegrac calego sezonu
Ruch - Kujawiak
- L.G
- Kontakt:
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- Neo
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
No ku*** jak wy umicie czytać ze zrozumieniym , a jeszcze tak niydowno mie żeś to zarzucoł . Podejrzewom że Ty sie cieszysz że my wjebali i S & B ciulato grali bo inaczy by Ci warga opadła.Pokoż mi jedyn post kaj jo napisoł że łoni muszom grać - POKOZ MI TYN POST POTYM ZACZYNEJ ZE MNOM DYSKUSJA NA TYN TEMAT !!łowca goroli pisze:Lutz, niy broni. Lutz promuje teoria, że tych dwóch dziadow, moze dziadować co szpil na boisku, (zresztą Bonkol tyz niy lepszy), a pozostało ósemka, mo i tak wygrać szpil bo jak niy to znaczy że są cianke.jajo pisze:Lutz go nikaj nie broni ino godo to co kozdy powinien wiedziec,ze jedyn chop nie umi przegrac calego sezonu
Ostatnio zmieniony 15 paź 2005, o 22:54 przez Lutz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
dzisaiaj zbieralismy na chorego Mariusza a nie na oprawejuan21 pisze:O meczu nie byda godoł bo szkoda godac. Powiem ino ze fajny pomysł z vlepkami za kazdy datek na oprawa. Widac było ze kozdy chcioł miec pamiatka z meczu i cos tam kozdy wciepnoł i naklejka dostoł.
PS. Zmiana trenera. Edek wez to w swoje rece i nie koz nom na takie cos patrzec...

- L.G
- Kontakt:
Czytosz ale niy wierzysz. Oczywiście wszystkie te co dzisioj byli na tym szpilu, śa gupie i niy umiom sie poznać na geniuszach futbolu panach SiB. I chyby nawet jakby Ci ze 300 osób napisało, że tych dwóch emerytów, zepsólo dzisioj 100% bali jakie dostali, że niy wygrali ani jednego pojedynku biegowego, ani jedny głowki, ani jedny kiwki. Ty i tak niy uwierzysz ... bo kedyś...Lutz pisze: Z tego co czytom to zaś szpil przegrało nom dwuch ludzi nu 3 z Fornalym .
ile razy można wymienić jeszcze CAŁY skład, żeby w końcu z jakimś Twoim idolom pasowało ?Niy byda sie wadzioł moje zdanie na tyn temat znocie - jo dodom do tych dwuch co ich tak non stop wypierdalocie jeszcze nastympnych 13 , czy 14 wszyscy wy***rdalać !! Mie starymyu dziadowi je poleku gańba przyznować sie komu jo kibicuja- zaś pośmiewisko ku*** na cało Polska . Szkoda godać - ch** nie piłkarze !! WSZYSCY !!.
- Lutz
- Kontakt:
Do tych co zaś do mie do***rdolić chcą - napisza dużymi łostatni roz
jo nigdy niy pedzioł że Srutwa Mariusz i Bizacki Krzysztof muszą grać - moim zdaniym na boisku jest 11 zawodników , którzy wygrywają i przegrywają mecze. Skład dziesiejszy 11 : Nowak - Bartnik, Klaczka, Balul - Owczarek - Petasz, Bonk, Foszmańczyk - Bizacki, Łudziński, Śrutwa.
.
A to czy grać mają czy niy to osobny temat do dyskusji , którego ja nie podejmowałem i nigdy na tyn temat sie niy wypowiadałem.

.
A to czy grać mają czy niy to osobny temat do dyskusji , którego ja nie podejmowałem i nigdy na tyn temat sie niy wypowiadałem.
-
- Kontakt:
Fornalak trenerem
przegramy z każdym frajerem
(to taki dwuwers na koniec zjebanego dnia)
przegramy z każdym frajerem
(to taki dwuwers na koniec zjebanego dnia)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
zapomniołeś o zmiennikach :twisted:Lutz pisze: Do tych co zaś do mie do***rdolić chcą - napisza dużymi łostatni roz![]()
jo nigdy niy pedzioł że Srutwa Mariusz i Bizacki Krzysztof muszą grać - moim zdaniym na boisku jest 11 zawodników , którzy wygrywają i przegrywają mecze. Skład dziesiejszy 11 : Nowak - Bartnik, Klaczka, Balul - Owczarek - Petasz, Bonk, Foszmańczyk - Bizacki, Łudziński, Śrutwa.
.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
panowie zamknijcie ten temat.. To będzie dla dobra naszych piłkarzy, sztab szkoleni0owego.. Te ci*** chyba nie chcą słyszec jak spierdolili Ruch... RASIAKI BIZACKI I ŚRUTWA i wielu innych to parodia.. przeciez my z nikim nie wygramy.. a czy w Ruchu bedzie trenowal Fornalak Lorens czy Janas nie ma wiekszego znaczenia.. tam szefem jest Śrutwa.. on jest nieśmiertelny.. bedzie grał zawsze 90 minut mimo ze ma czasem mecz ( jak dzis ) do DUPY !! Chwale go jak gra dobrze ale przy kalectwie jakie prezentowali osttanie 4 tygodnie to wypierdzielic takie pruchno trzeba...
- L.G
- Kontakt:
Czejś Wam wszystkim. Dziynki za niyjedno dyskusja.
Niystety to forum tyż choruje na to samo co i klub - "niybiesko klika"
Niy mom zamiaru swoim nickiem tego firmować
Jest super. Na koniec sezonu zaś należy wy***rdolić cały skład oczywiście poza wiecie kim :-)
Niystety to forum tyż choruje na to samo co i klub - "niybiesko klika"
Niy mom zamiaru swoim nickiem tego firmować
Jest super. Na koniec sezonu zaś należy wy***rdolić cały skład oczywiście poza wiecie kim :-)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mom nadzieja ze jak wejda na www.ruch.chorzow.pl w poniedzialek rano to bedzie pisac dupnymi literami
ZMIANA TRENERA W CHORZOWIE OD DZIS TA ROLE BEDZIE PEŁNIC EDWARD LORENS

ZMIANA TRENERA W CHORZOWIE OD DZIS TA ROLE BEDZIE PEŁNIC EDWARD LORENS