czy w chorzowie bedzie sponsor strategiczny????

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#136 Post autor: wolfik » 5 paź 2005, o 11:16

Marketing jest i zawsze byl, sama sprzedaz biletów jest dzialaniem marketingowym.

Pytanie jak i jakie dzialania marketingowe wykorzystuje nasz klub i z jakimi efektami. Ale to juz pytanie na szersza dyskusje, a nie chce mi sie tyle pisac.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

blumen

#137 Post autor: blumen » 5 paź 2005, o 21:21

najlepszym sponsorem są CI którzy chodzą na wszystkie mecze :D

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#138 Post autor: gerhat » 5 paź 2005, o 21:45

blumen pisze:najlepszym sponsorem są CI którzy chodzą na wszystkie mecze :D
policja też :shock: :?:

ZIBI13
Kontakt:

Jaki cel moze miec taki udzialowiec.

#139 Post autor: ZIBI13 » 6 paź 2005, o 01:57

Glowny udzialowiec ? ja nie wiem po co taki ma przyjsc przecierz na tym sie nie da zarobic w polsce tylko stracic mozna,bo poziom polskiej pilki jaki jest to pokazala Wisla .Groklin itd,poprosty nedza doppuki sie sprzedaje najlepszych zawodnikow a nie kupuje to tak bedzie,nasze kluby sa biedne.a teraz pieniadze graja..I na czym taki udzialowiec ma zarobic, zaplaci stare dlugi, utrzyma klub,no to traci wielkie pieniadze.Drugiej ligi tv nie transmituje wiec reklama zadna,nie rozumia tych ludzi.Boniek zrezygnowal z doplacania do Widzewa ,GKS bankrut,Podbeskidzie prawie bankrut itd. nikt nie chce pieniedzy topic i czekac na cud.Moze ktos mi wyosli jaki oni maja w tym interes.Bo jo bym wolol na gieldzie zainwestowac i tam mam 90% gwarancji ze zarobia. :piwo:

Marik
Kontakt:

#140 Post autor: Marik » 6 paź 2005, o 07:12

Właśnie zawiązała sie SA klubów II ligi i to moze zmienic podejscie potencjalnych inwestorów. Gdyby udało sie załatwić transmisje z najciekawszych meczy w Polsacie Sport czy w publicznej TV to juz byłoby coś, do tego może jakis magazyn ze skrótami i sponsorzy zaczna sie tym towarem interesować. Zapotrzebowanie ludzi na transmisje z II ligi na pewno jest. Szczytem mażeń byłoby pozyskanie sponsora dla całej II ligi na wzór Orange.

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#141 Post autor: Goscioo » 6 paź 2005, o 07:46

Marik pisze:Właśnie zawiązała sie SA klubów II ligi i to moze zmienic podejscie potencjalnych inwestorów. Gdyby udało sie załatwić transmisje z najciekawszych meczy w Polsacie Sport czy w publicznej TV to juz byłoby coś, do tego może jakis magazyn ze skrótami i sponsorzy zaczna sie tym towarem interesować. Zapotrzebowanie ludzi na transmisje z II ligi na pewno jest. Szczytem mażeń byłoby pozyskanie sponsora dla całej II ligi na wzór Orange.
z tego polowa tej kasy zgarna ludzie co utworzyli ta spolka i co siedza w jej zarzodzie ....

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Jaki cel moze miec taki udzialowiec.

#142 Post autor: gerhat » 6 paź 2005, o 09:15

ZIBI13 pisze:Glowny udzialowiec ? ja nie wiem po co taki ma przyjsc przecierz na tym sie nie da zarobic w polsce tylko stracic mozna,bo poziom polskiej pilki jaki jest to pokazala Wisla .Groklin itd,poprosty nedza doppuki sie sprzedaje najlepszych zawodnikow a nie kupuje to tak bedzie,nasze kluby sa biedne.a teraz pieniadze graja..I na czym taki udzialowiec ma zarobic, zaplaci stare dlugi, utrzyma klub,no to traci wielkie pieniadze.Drugiej ligi tv nie transmituje wiec reklama zadna,nie rozumia tych ludzi.Boniek zrezygnowal z doplacania do Widzewa ,GKS bankrut,Podbeskidzie prawie bankrut itd. nikt nie chce pieniedzy topic i czekac na cud.Moze ktos mi wyosli jaki oni maja w tym interes.Bo jo bym wolol na gieldzie zainwestowac i tam mam 90% gwarancji ze zarobia. :piwo:
Nie rozumaia co chcailes przez to powiedzieć?
to co wszyscy maja iść w ślady gieksy?
co prawda IV liga nie mo takiej pojemności, ale wtedy IV liga byłaby ekstraklasą
piszesz po co główny udziałowiec bo na tym można tylko stracić, a za chwilę piszesz ża dopuki się tylko sprzedaje a nie kupuje to będzie taki poziom. I sam sobie chyba odpowiedziałeś, głowny udziałowiec jest po to żeby kupować. Inaczej za co chcaiłbys kupowac zawodników, za wpływy z biletów :lol: :lol: :lol: :lol:

Pepek
Kontakt:

#143 Post autor: Pepek » 12 paź 2005, o 13:44

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#144 Post autor: Lutz » 12 paź 2005, o 21:14

Z doniesiyń prasowych z przed prawie 2 tydni wyniko , że na dniach i my poznomy nazwa nowego sponsora - laut Pana Ziętka mo to nastąpić już w tym tydniu. Jo je qwa ciekawy - ale.....lepi być cicho ani mru mru :lol: :lol:

HBSiwy
Kontakt:

#145 Post autor: HBSiwy » 12 paź 2005, o 21:25

nowym sponsorem zostala...... Pizzeria z Batorego :lol: :lol: :lol:
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

Pavlique
Kontakt:

#146 Post autor: Pavlique » 12 paź 2005, o 22:48

o Odra W. tyż mo i zabole majom a u nos durś yno dużo gotki i nic wiyncyj;
I'm a man who walks alone

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#147 Post autor: osik » 12 paź 2005, o 22:48

Lutz pisze:Z doniesiyń prasowych z przed prawie 2 tydni wyniko , że na dniach i my poznomy nazwa nowego sponsora - laut Pana Ziętka mo to nastąpić już w tym tydniu. Jo je qwa ciekawy - ale.....lepi być cicho ani mru mru :lol: :lol:
:shock: :shock: :shock:

jakby tak brac to po kolorach (sląsk-carlsberg) to u nos stawiom na ...piwo z Tesco :lol:

Obrazek

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#148 Post autor: L.G » 12 paź 2005, o 22:59

[quote="osik"]jakby tak brac to po kolorach (sląsk-carlsberg) to u nos stawiom na ...piwo z Tesco :lol:

Liverpool - The Reds :-)
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

ishateR

#149 Post autor: ishateR » 12 paź 2005, o 23:32

osik fajne piwa z tesco pijesz :lol: :D

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#150 Post autor: osik » 12 paź 2005, o 23:36

sadik pisze:osik fajne piwa z tesco pijesz :lol: :D
:evil: to ino foto

:wink: