czy w chorzowie bedzie sponsor strategiczny????
- wolfik
- Kontakt:
Marketing jest i zawsze byl, sama sprzedaz biletów jest dzialaniem marketingowym.
Pytanie jak i jakie dzialania marketingowe wykorzystuje nasz klub i z jakimi efektami. Ale to juz pytanie na szersza dyskusje, a nie chce mi sie tyle pisac.
Pytanie jak i jakie dzialania marketingowe wykorzystuje nasz klub i z jakimi efektami. Ale to juz pytanie na szersza dyskusje, a nie chce mi sie tyle pisac.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jaki cel moze miec taki udzialowiec.
Glowny udzialowiec ? ja nie wiem po co taki ma przyjsc przecierz na tym sie nie da zarobic w polsce tylko stracic mozna,bo poziom polskiej pilki jaki jest to pokazala Wisla .Groklin itd,poprosty nedza doppuki sie sprzedaje najlepszych zawodnikow a nie kupuje to tak bedzie,nasze kluby sa biedne.a teraz pieniadze graja..I na czym taki udzialowiec ma zarobic, zaplaci stare dlugi, utrzyma klub,no to traci wielkie pieniadze.Drugiej ligi tv nie transmituje wiec reklama zadna,nie rozumia tych ludzi.Boniek zrezygnowal z doplacania do Widzewa ,GKS bankrut,Podbeskidzie prawie bankrut itd. nikt nie chce pieniedzy topic i czekac na cud.Moze ktos mi wyosli jaki oni maja w tym interes.Bo jo bym wolol na gieldzie zainwestowac i tam mam 90% gwarancji ze zarobia. 

-
- Kontakt:
Właśnie zawiązała sie SA klubów II ligi i to moze zmienic podejscie potencjalnych inwestorów. Gdyby udało sie załatwić transmisje z najciekawszych meczy w Polsacie Sport czy w publicznej TV to juz byłoby coś, do tego może jakis magazyn ze skrótami i sponsorzy zaczna sie tym towarem interesować. Zapotrzebowanie ludzi na transmisje z II ligi na pewno jest. Szczytem mażeń byłoby pozyskanie sponsora dla całej II ligi na wzór Orange.
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
z tego polowa tej kasy zgarna ludzie co utworzyli ta spolka i co siedza w jej zarzodzie ....Marik pisze:Właśnie zawiązała sie SA klubów II ligi i to moze zmienic podejscie potencjalnych inwestorów. Gdyby udało sie załatwić transmisje z najciekawszych meczy w Polsacie Sport czy w publicznej TV to juz byłoby coś, do tego może jakis magazyn ze skrótami i sponsorzy zaczna sie tym towarem interesować. Zapotrzebowanie ludzi na transmisje z II ligi na pewno jest. Szczytem mażeń byłoby pozyskanie sponsora dla całej II ligi na wzór Orange.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Jaki cel moze miec taki udzialowiec.
Nie rozumaia co chcailes przez to powiedzieć?ZIBI13 pisze:Glowny udzialowiec ? ja nie wiem po co taki ma przyjsc przecierz na tym sie nie da zarobic w polsce tylko stracic mozna,bo poziom polskiej pilki jaki jest to pokazala Wisla .Groklin itd,poprosty nedza doppuki sie sprzedaje najlepszych zawodnikow a nie kupuje to tak bedzie,nasze kluby sa biedne.a teraz pieniadze graja..I na czym taki udzialowiec ma zarobic, zaplaci stare dlugi, utrzyma klub,no to traci wielkie pieniadze.Drugiej ligi tv nie transmituje wiec reklama zadna,nie rozumia tych ludzi.Boniek zrezygnowal z doplacania do Widzewa ,GKS bankrut,Podbeskidzie prawie bankrut itd. nikt nie chce pieniedzy topic i czekac na cud.Moze ktos mi wyosli jaki oni maja w tym interes.Bo jo bym wolol na gieldzie zainwestowac i tam mam 90% gwarancji ze zarobia.
to co wszyscy maja iść w ślady gieksy?
co prawda IV liga nie mo takiej pojemności, ale wtedy IV liga byłaby ekstraklasą
piszesz po co główny udziałowiec bo na tym można tylko stracić, a za chwilę piszesz ża dopuki się tylko sprzedaje a nie kupuje to będzie taki poziom. I sam sobie chyba odpowiedziałeś, głowny udziałowiec jest po to żeby kupować. Inaczej za co chcaiłbys kupowac zawodników, za wpływy z biletów :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- osik
- Kontakt:
:shock: :shock: :shock:Lutz pisze:Z doniesiyń prasowych z przed prawie 2 tydni wyniko , że na dniach i my poznomy nazwa nowego sponsora - laut Pana Ziętka mo to nastąpić już w tym tydniu. Jo je qwa ciekawy - ale.....lepi być cicho ani mru mru :lol: :lol:
jakby tak brac to po kolorach (sląsk-carlsberg) to u nos stawiom na ...piwo z Tesco :lol:

- L.G
- Kontakt:
- osik
- Kontakt: