Akcja : 'WSZYSCY NA NIEBIESKO'
- cisiu
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- mumin1920
- Kontakt:
-
- Kontakt:
pełno kultura
Musza powiedzieć że te chopcy co zbierali ta kasa na oprawa zachowywali się kulturalnie i pytali się karzdego czy coś wciepnie na oprawe.Trudno też od nich oczekiwać żeby 4000 razy godali czy pan się dorzuci na oprawę. Według mnie chopcy robią dobrą robotę i karzdy powinien przynajmniej ta zeta wciepnąć :? :?cisiu pisze:Ja racja te chopcy co zbjyrali kasa...mogli by tyż sie co odezwać...bo naprowdy jak żech paczoł po sektorze to nikere ludzie paczeli na nich jakby zbjyrali na jake piwo-niy wjedzieli o co chodzi...(Ale jo wjym zaro po mje pojadom ze som mom iś zbjyrać![]()
-jo ino godom :shock: )
Bluza i pasiaki
A nawet bardzo dobre a wlasniesie miolech zamiar kupic jakos bluza :lol:
niy wiecie moze ftos kaj ta jasno bluza z reportera idzie kupic z RUCHU? piszcie na maila njlepij [email protected]
PozdRo for all BLUE

PozdRo for all BLUE
Jakos nie byli wszyscy na niebiesko:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/
szkoda ale te pasiaki to jest dobry pomysl
Jak sie dodaje obrazek?
Jak sie dodaje obrazek zeby no dole np tu gdzie pisze ''W dobRych i złych chwilach !!!
Zawsze z Ruchem !!!'' ? prosze napiscie na maila: [email protected] lub na gg: 1025417
Zawsze z Ruchem !!!'' ? prosze napiscie na maila: [email protected] lub na gg: 1025417
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
odswiezajam stary temat, on zreszta i tak zawsze aktualny bedzie
widac spory postep
zobaczcie zdjecia z 10 z ostatniego meczu

Moze nie wszyscy,ale zdecydowana wiekszosc ludzi w barwach, nie wiem jak to w mlynie wyglada, ale na prostej juz tak dobrze nie jest(ponizej zdjecie sektora 5), rzypuszczam ze na trybunie i rodzinnym podobnie, ale i tak jest coraz lepiej

na pewno bardzo pomogly tanie koszulki z klubu, za co wielkie dzieki dla dzialaczy, no i tez niebieskie koszuli fc, rewelacyjne te z halemby i ze swion
widac spory postep
zobaczcie zdjecia z 10 z ostatniego meczu

Moze nie wszyscy,ale zdecydowana wiekszosc ludzi w barwach, nie wiem jak to w mlynie wyglada, ale na prostej juz tak dobrze nie jest(ponizej zdjecie sektora 5), rzypuszczam ze na trybunie i rodzinnym podobnie, ale i tak jest coraz lepiej

na pewno bardzo pomogly tanie koszulki z klubu, za co wielkie dzieki dla dzialaczy, no i tez niebieskie koszuli fc, rewelacyjne te z halemby i ze swion
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- Bytom20
- Kontakt:
- 19krz20
- Kontakt:
tyz mom tyn szal a raczyj mój tata:D:DPiootrek pisze:Ja tez mamAnmael pisze:Tak sobie mysle ze pasiaki to jest to - wystarczy popatrzec na Jage albo Cracovie jak od nich pasiaste koszulki wygladaja. Zreszta juz kiedys mielismy pasiaki - nawet jeszcze w domu mamTaki wielki szalik co ma chyba z dwa metry hehe
w barwach niebiesko-bialych
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
dokladnie ...nawet niekoniecznie niebiesko...niech bydzie biolo abo czorna..byle nie czerwono...Bytom20 pisze:Zdecydownanie widać poprawa. Trzeba dalej apelować kto nie posiada koszulki Ruchu Chorzów a nie ma kasy na nią niech ubierze zwykłą niebieską koszulke na mecz + szlik i już to inaczej bedzie wyglądać. Czy tak ciężko ubrać niebieską koszulke na mecz ? Nic wielkiego a wizualnie fajnie to wygląda.