Akcja : 'WSZYSCY NA NIEBIESKO'

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#196 Post autor: cisiu » 3 wrz 2005, o 10:46

No właśnie godom że na dziesionie ludzi paczeli jak na ściana...no chyba że same sknyry tam siedziały i richtig żal im boło dać 50gr czy 1zł...
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

Panewniki
Kontakt:

#197 Post autor: Panewniki » 3 wrz 2005, o 11:00

A w "MAGAZYNIE NIEBIESCY" byla wzmianka o "AKCJI WSZYSCY NA NIEBIESKO" :D Moze to ruszy :wink:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#198 Post autor: Goscioo » 3 wrz 2005, o 11:32

Panewniki pisze:A w "MAGAZYNIE NIEBIESCY" byla wzmianka o "AKCJI WSZYSCY NA NIEBIESKO" :D Moze to ruszy :wink:
jest juz nowy numer ? jo byl dzis w kiosku sie pytac to jesie niy mieli

Awatar użytkownika
mumin1920
Kontakt:

#199 Post autor: mumin1920 » 3 wrz 2005, o 12:00

Ci co przyszli na szpil z Switem na pewno niy zaluja:) z szpilu na szpil powinno byc coroz wiyncyj ludzi:) wierza ze te 6 kobli tyz bydzie u nos:]

KK
Kontakt:

#200 Post autor: KK » 3 wrz 2005, o 12:09

Niech no chlopaki graja dalej swoje, nie przegrywaja, to na Jage moze przyjsc tyle ludzi co na Znicz!

hanys1970

pełno kultura

#201 Post autor: hanys1970 » 3 wrz 2005, o 12:13

cisiu pisze:Ja racja te chopcy co zbjyrali kasa...mogli by tyż sie co odezwać...bo naprowdy jak żech paczoł po sektorze to nikere ludzie paczeli na nich jakby zbjyrali na jake piwo-niy wjedzieli o co chodzi...(Ale jo wjym zaro po mje pojadom ze som mom iś zbjyrać :D :D-jo ino godom :shock: )
Musza powiedzieć że te chopcy co zbierali ta kasa na oprawa zachowywali się kulturalnie i pytali się karzdego czy coś wciepnie na oprawe.Trudno też od nich oczekiwać żeby 4000 razy godali czy pan się dorzuci na oprawę. Według mnie chopcy robią dobrą robotę i karzdy powinien przynajmniej ta zeta wciepnąć :? :?

*TomiBlue*

Bluza i pasiaki

#202 Post autor: *TomiBlue* » 3 wrz 2005, o 12:44

A nawet bardzo dobre a wlasniesie miolech zamiar kupic jakos bluza :lol: :P :D niy wiecie moze ftos kaj ta jasno bluza z reportera idzie kupic z RUCHU? piszcie na maila njlepij [email protected]

PozdRo for all BLUE

*TomiBlue*

Jakos nie byli wszyscy na niebiesko:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/:/

#203 Post autor: *TomiBlue* » 3 wrz 2005, o 12:58

szkoda ale te pasiaki to jest dobry pomysl

*TomiBlue*

Jak sie dodaje obrazek?

#204 Post autor: *TomiBlue* » 3 wrz 2005, o 13:09

Jak sie dodaje obrazek zeby no dole np tu gdzie pisze ''W dobRych i złych chwilach !!!
Zawsze z Ruchem !!!'' ? prosze napiscie na maila: [email protected] lub na gg: 1025417

Paweł 19R20
Kontakt:

#205 Post autor: Paweł 19R20 » 8 wrz 2005, o 20:38

No to cosik ode mie 8)
Obrazek

marzena

#206 Post autor: marzena » 15 wrz 2005, o 22:08

:super: :niebiescy: wystarczy,ze kazdy z kibicow bedzie ubrany na niebiesko-bialo, albo bedziem iec szalik z ruchu i juz bedzie za***iscie

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#207 Post autor: wolfik » 4 wrz 2006, o 18:47

odswiezajam stary temat, on zreszta i tak zawsze aktualny bedzie

widac spory postep
zobaczcie zdjecia z 10 z ostatniego meczu
Obrazek
Obrazek

Moze nie wszyscy,ale zdecydowana wiekszosc ludzi w barwach, nie wiem jak to w mlynie wyglada, ale na prostej juz tak dobrze nie jest(ponizej zdjecie sektora 5), rzypuszczam ze na trybunie i rodzinnym podobnie, ale i tak jest coraz lepiej
Obrazek

na pewno bardzo pomogly tanie koszulki z klubu, za co wielkie dzieki dla dzialaczy, no i tez niebieskie koszuli fc, rewelacyjne te z halemby i ze swion
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#208 Post autor: Bytom20 » 4 wrz 2006, o 18:54

Zdecydownanie widać poprawa. Trzeba dalej apelować kto nie posiada koszulki Ruchu Chorzów a nie ma kasy na nią niech ubierze zwykłą niebieską koszulke na mecz + szlik i już to inaczej bedzie wyglądać. Czy tak ciężko ubrać niebieską koszulke na mecz ? Nic wielkiego a wizualnie fajnie to wygląda.

Awatar użytkownika
19krz20
Kontakt:

#209 Post autor: 19krz20 » 4 wrz 2006, o 19:12

Piootrek pisze:
Anmael pisze:Tak sobie mysle ze pasiaki to jest to - wystarczy popatrzec na Jage albo Cracovie jak od nich pasiaste koszulki wygladaja. Zreszta juz kiedys mielismy pasiaki - nawet jeszcze w domu mam :wink:
Ja tez mam :D Taki wielki szalik co ma chyba z dwa metry hehe :D w barwach niebiesko-bialych :D
tyz mom tyn szal a raczyj mój tata:D:D

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#210 Post autor: Scypion » 4 wrz 2006, o 19:47

Bytom20 pisze:Zdecydownanie widać poprawa. Trzeba dalej apelować kto nie posiada koszulki Ruchu Chorzów a nie ma kasy na nią niech ubierze zwykłą niebieską koszulke na mecz + szlik i już to inaczej bedzie wyglądać. Czy tak ciężko ubrać niebieską koszulke na mecz ? Nic wielkiego a wizualnie fajnie to wygląda.
dokladnie ...nawet niekoniecznie niebiesko...niech bydzie biolo abo czorna..byle nie czerwono...

ODPOWIEDZ