Akcja : 'WSZYSCY NA NIEBIESKO'
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- osik
- Kontakt:
heli/b]
a co do mo do tematu, jo na serio zaczynom myśleć, że nie kerzy tu bardziej się interesują Gks niż Ruchem
... cisnienie mi sie podnioslo jak zech to zoboczyl

druknolech 20 sztuk i tak mysla ze jakby kazdy druknol chociaz po 5 sztuk to nie cza by bylo tyla godac ze ludzi malo na szpilu.
a kasy to duzo nie kosztuje bo tuszu malo biere i papier tani

ps."Wszyscy na Niebiesko" i te czorno-biole plakaty .... :?
ps.jakby ktos z Myslowic byl chetny na rozwieszanie to moga jeszcze druknac (przed kazdym szpilem) bo som nie dom rady porozwieszac
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
RG zalapalo Planete jako sponsora moze nie startegicznego ale pomagajaDanion pisze:osik pisze:slyszolech dzisiej w radiu Planeta reklama dospelow -derby z mk k-ce :lol: :lol: :lol:
Furtok cos tam nawijoł ,zapraszol na te wiele derby :lol: :lol: :lol:
ciekawe wiela tako reklama kosztuje ? :roll:
pewnie nie duzo jak gieksa to kupila, chyba ze maja znajomosci...
to mi uswiadomilo ze sponsorow zawsze idzie znalesc tylko trzeba chciec !
_________
a co do akcji "wszyscy na niebiesko" moglo by byc tak jak na forum widzewa jak ktos jest zarejstrowany to przed kazdym spzilem dostaje na maila wiadomosc a w niej by pisalo np " nie zapomnij zabrac ze soba szala i niebieskiej koszulki i powiedz o tym meczu i akcji znajomym"
-
- Kontakt:
- osik
- Kontakt:
co ty dupisz za fleki ? :shock:rumcajs_79 pisze:jo uwazom ze jak ludzie sami niezechcom chodzic w brawach ruchu to zadna akcja tego niezmieni drastycznie!a szkoda bo fajnie bylo by na niebiesko!
no poto jest ta akcja zeby ludzi tak przekrecić ,ze sami zechcą lazic w barwach
takie akcje to tak jak reklama w marketach - naogladosz sie tych gazet co ci do skrzynki ciepia a potem lazisz po Realu i kupujesz jak naćpany koper.
To taki stadionowy marketing

-
- Kontakt:
po pierwesze zorganizuj to ok zaroz ci przypomna co zorganizowolchice pisze:dobra to zorganizuj akcje pt"worki" zaloz konto w banku niech ludzie wpacaja kaske kupisz 2 tysw workow kazdmu rozdasz przygotujesz je ( wytniesz dziur) dopasujesz rozmary *( nie kazdy jest takiej samej postury). kazdemu bedzesz mowil co ma z tym wokriem zorbic( nioktorym nawet nei che sie podniesc kawalaka papieru jak robieny jaks kartoniade) wszystko fajne sie pisze ale cos zorganizowac...DjMaciar pisze:jo juz ciepnol pomysl kiery nie kosztuje wiecej niz 1 zloty kozdego kiery chce byc na niebiesko na szpilu
ale tu widza ekipa sie wadzi i dostaje kompleksow jak na gieksie jest hu* z gieksom
my som Chorzowskie i muszymy patrzec na sieie nie na innych
KONTO ULTRAS RUCH W NIEMCACH JEST MOMY TAM PO ODLICZENIU tego co jest JUZ w POLSce 216 EURO wiec to chyba wiecej niz 500zl
ale sektorowka warzniejsza zgadzam sie bez dwoch zdan
pomysl byl juz go nie ma tez ok.wisi mi to
po drugie jo juz promuja pora lot w necie RUCH przez moja strona kiero robia i prowadza som to tak woli wyjasnienia
po trzecie juz nie roz byly organizowane wysylki itp z Polski do rajchu i tez brolch to na siebie typu szaliki , ostatnio koszulki,
po czworte jak bych byl na miejscu napewno bych nie siedziol z zalorzonymi rekami wiec nie obrzucej mie marasem
boch na to nie zaslurzyl
i jeszcze pare po ktores mogl bym wymienic ale to juz dupca bo nie o to chodzi zeby ci udowadniac
co jo zrobil a co nie poprostu chciolech zrobilech i tyla jak bych nie chciol to bych nie zrobil proste
i juz sie tu nie wypowiadom bo ino krytrykowac umicie nic wiecej
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
- cisiu
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ku*** chopie nie godom ze ta akcja jest niepotrzebna tylko chodzi oto ze jak by hcili to by chodzili a nietrza by bylo ich namawiac -akcja cos napowno wtym kierunku zrobi ze bedzie niebieski na stadionie!ludzie muszom zrozumiec ze tarwy cza zawsze na szpil braz z sobom!osik pisze:co ty dupisz za fleki ? :shock:rumcajs_79 pisze:jo uwazom ze jak ludzie sami niezechcom chodzic w brawach ruchu to zadna akcja tego niezmieni drastycznie!a szkoda bo fajnie bylo by na niebiesko!
no poto jest ta akcja zeby ludzi tak przekrecić ,ze sami zechcą lazic w barwach
takie akcje to tak jak reklama w marketach - naogladosz sie tych gazet co ci do skrzynki ciepia a potem lazisz po Realu i kupujesz jak naćpany koper.
To taki stadionowy marketing

[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
- esiu1920
- Kontakt:
-
A wy mi tu mozecie skrzeczec ile chcecie a ja i tak mam swoje zdanie na ten temat!!!
Ide przez Katowice a tu co krok plakat nawojucy do przyjscia na derby Katowic,wlacze radio planeta to samo ,a to tylko 4 liga i 6tys ludzi!Wiec mi tu niedupccie ze mamy niegadac o gieksie jak to jest wkurwiajace jak hu*!!! dzieki
Ide przez Katowice a tu co krok plakat nawojucy do przyjscia na derby Katowic,wlacze radio planeta to samo ,a to tylko 4 liga i 6tys ludzi!Wiec mi tu niedupccie ze mamy niegadac o gieksie jak to jest wkurwiajace jak hu*!!! dzieki
- osik
- Kontakt:
qr** to zrob cos zeby tak nie byloCOBRA pisze:A wy mi tu mozecie skrzeczec ile chcecie a ja i tak mam swoje zdanie na ten temat!!!
jo naprzyklad zerwol ze 30 sztuk plakatow :lol: :lol: :lol:
caly zech byl poklejony tym klejem do tapet

potem wydrukowolech nasze i zech porozklejol 8)
...a jakby tak zrobil kozdy to .... cza bydzie stadion powiekszac