Akcja : 'WSZYSCY NA NIEBIESKO'

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#166 Post autor: heli » 30 sie 2005, o 10:44

a co do mo do tematu, jo na serio zaczynom myśleć, że nie kerzy tu bardziej się interesują Gks niż Ruchem
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#167 Post autor: osik » 31 sie 2005, o 18:13

heli :[/b]
a co do mo do tematu, jo na serio zaczynom myśleć, że nie kerzy tu bardziej się interesują Gks niż Ruchem

... cisnienie mi sie podnioslo jak zech to zoboczyl

Obrazek

druknolech 20 sztuk i tak mysla ze jakby kazdy druknol chociaz po 5 sztuk to nie cza by bylo tyla godac ze ludzi malo na szpilu.
a kasy to duzo nie kosztuje bo tuszu malo biere i papier tani :wink:

ps."Wszyscy na Niebiesko" i te czorno-biole plakaty .... :?

ps.jakby ktos z Myslowic byl chetny na rozwieszanie to moga jeszcze druknac (przed kazdym szpilem) bo som nie dom rady porozwieszac

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#168 Post autor: L-o » 31 sie 2005, o 19:35

osik pisze:slyszolech dzisiej w radiu Planeta reklama dospelow -derby z mk k-ce :lol: :lol: :lol:
Furtok cos tam nawijoł ,zapraszol na te wiele derby :lol: :lol: :lol:

ciekawe wiela tako reklama kosztuje ? :roll:

pewnie nie duzo jak gieksa to kupila, chyba ze maja znajomosci...

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#169 Post autor: radzion » 31 sie 2005, o 19:37

a propo reklamy to nasze szpile beda (sa ) reklamowane min w radio i telewizji katowice oraz w prasie min w sporcie!ponadto nasze mecze a raczej skroty beda zawsze pokazywane na tvp 3(jako jedynej slaskiej druzynie)

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#170 Post autor: Goscioo » 31 sie 2005, o 20:27

Danion pisze:
osik pisze:slyszolech dzisiej w radiu Planeta reklama dospelow -derby z mk k-ce :lol: :lol: :lol:
Furtok cos tam nawijoł ,zapraszol na te wiele derby :lol: :lol: :lol:

ciekawe wiela tako reklama kosztuje ? :roll:

pewnie nie duzo jak gieksa to kupila, chyba ze maja znajomosci...
RG zalapalo Planete jako sponsora moze nie startegicznego ale pomagaja
to mi uswiadomilo ze sponsorow zawsze idzie znalesc tylko trzeba chciec !
_________

a co do akcji "wszyscy na niebiesko" moglo by byc tak jak na forum widzewa jak ktos jest zarejstrowany to przed kazdym spzilem dostaje na maila wiadomosc a w niej by pisalo np " nie zapomnij zabrac ze soba szala i niebieskiej koszulki i powiedz o tym meczu i akcji znajomym"

rumcajs_79
Kontakt:

#171 Post autor: rumcajs_79 » 31 sie 2005, o 21:52

jo uwazom ze jak ludzie sami niezechcom chodzic w brawach ruchu to zadna akcja tego niezmieni drastycznie!a szkoda bo fajnie bylo by na niebiesko!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#172 Post autor: osik » 31 sie 2005, o 22:28

rumcajs_79 pisze:jo uwazom ze jak ludzie sami niezechcom chodzic w brawach ruchu to zadna akcja tego niezmieni drastycznie!a szkoda bo fajnie bylo by na niebiesko!
co ty dupisz za fleki ? :shock:

no poto jest ta akcja zeby ludzi tak przekrecić ,ze sami zechcą lazic w barwach
takie akcje to tak jak reklama w marketach - naogladosz sie tych gazet co ci do skrzynki ciepia a potem lazisz po Realu i kupujesz jak naćpany koper.
To taki stadionowy marketing :!:

DjMaciar
Kontakt:

#173 Post autor: DjMaciar » 31 sie 2005, o 22:29

ice pisze:
DjMaciar pisze:jo juz ciepnol pomysl kiery nie kosztuje wiecej niz 1 zloty kozdego kiery chce byc na niebiesko na szpilu
ale tu widza ekipa sie wadzi i dostaje kompleksow jak na gieksie jest hu* z gieksom
my som Chorzowskie i muszymy patrzec na sieie nie na innych
dobra to zorganizuj akcje pt"worki" zaloz konto w banku niech ludzie wpacaja kaske kupisz 2 tysw workow kazdmu rozdasz przygotujesz je ( wytniesz dziur) dopasujesz rozmary *( nie kazdy jest takiej samej postury). kazdemu bedzesz mowil co ma z tym wokriem zorbic( nioktorym nawet nei che sie podniesc kawalaka papieru jak robieny jaks kartoniade) wszystko fajne sie pisze ale cos zorganizowac...
po pierwesze zorganizuj to ok zaroz ci przypomna co zorganizowolch
KONTO ULTRAS RUCH W NIEMCACH JEST MOMY TAM PO ODLICZENIU tego co jest JUZ w POLSce 216 EURO wiec to chyba wiecej niz 500zl
ale sektorowka warzniejsza zgadzam sie bez dwoch zdan
pomysl byl juz go nie ma tez ok.wisi mi to
po drugie jo juz promuja pora lot w necie RUCH przez moja strona kiero robia i prowadza som to tak woli wyjasnienia
po trzecie juz nie roz byly organizowane wysylki itp z Polski do rajchu i tez brolch to na siebie typu szaliki , ostatnio koszulki,
po czworte jak bych byl na miejscu napewno bych nie siedziol z zalorzonymi rekami wiec nie obrzucej mie marasem
boch na to nie zaslurzyl
i jeszcze pare po ktores mogl bym wymienic ale to juz dupca bo nie o to chodzi zeby ci udowadniac
co jo zrobil a co nie poprostu chciolech zrobilech i tyla jak bych nie chciol to bych nie zrobil proste
i juz sie tu nie wypowiadom bo ino krytrykowac umicie nic wiecej
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#174 Post autor: cisiu » 1 wrz 2005, o 16:13

RADZION czy to je prowda że yno nasze skróty na trójce bydom pokazywać?? POZDRAWIOM
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

salas
Kontakt:

salas

#175 Post autor: salas » 1 wrz 2005, o 16:20

ja wczorej widzialem skrot ze szpilu piast-szczaxa :D
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

rumcajs_79
Kontakt:

#176 Post autor: rumcajs_79 » 1 wrz 2005, o 18:37

osik pisze:
rumcajs_79 pisze:jo uwazom ze jak ludzie sami niezechcom chodzic w brawach ruchu to zadna akcja tego niezmieni drastycznie!a szkoda bo fajnie bylo by na niebiesko!
co ty dupisz za fleki ? :shock:

no poto jest ta akcja zeby ludzi tak przekrecić ,ze sami zechcą lazic w barwach
takie akcje to tak jak reklama w marketach - naogladosz sie tych gazet co ci do skrzynki ciepia a potem lazisz po Realu i kupujesz jak naćpany koper.
To taki stadionowy marketing :!:
ku*** chopie nie godom ze ta akcja jest niepotrzebna tylko chodzi oto ze jak by hcili to by chodzili a nietrza by bylo ich namawiac -akcja cos napowno wtym kierunku zrobi ze bedzie niebieski na stadionie!ludzie muszom zrozumiec ze tarwy cza zawsze na szpil braz z sobom! :evil: [/list]
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Awatar użytkownika
esiu1920
Kontakt:

#177 Post autor: esiu1920 » 1 wrz 2005, o 20:10

Za piyrwszym razym na pewno wszyscy niy przidom na modro, ale na nastympny szpil bydzie już wiyncy aż ludziskom wlezie to w krew. Cza doprowadzić do sytuacji że jak ktoś przidzie na RUCH na czerwono abo niy dej boże zielono to bydzie sie czuł jak ciul.
Halemba zawsze z RUCHEM !!!

Hassan

#178 Post autor: Hassan » 1 wrz 2005, o 20:25

Dokładnie esiu.Jak juz ktos nie może przyjsc w niebieskich barwach to niech przyjdzie w Niebiesko-białych barwach :lol:

COBRA

#179 Post autor: COBRA » 1 wrz 2005, o 21:14

A wy mi tu mozecie skrzeczec ile chcecie a ja i tak mam swoje zdanie na ten temat!!!
Ide przez Katowice a tu co krok plakat nawojucy do przyjscia na derby Katowic,wlacze radio planeta to samo ,a to tylko 4 liga i 6tys ludzi!Wiec mi tu niedupccie ze mamy niegadac o gieksie jak to jest wkurwiajace jak hu*!!! dzieki

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#180 Post autor: osik » 2 wrz 2005, o 00:19

COBRA pisze:A wy mi tu mozecie skrzeczec ile chcecie a ja i tak mam swoje zdanie na ten temat!!!
Ide przez Katowice a tu co krok plakat nawojucy do przyjscia na derby Katowic,wlacze radio planeta to samo ,a to tylko 4 liga i 6tys ludzi!Wiec mi tu niedupccie ze mamy niegadac o gieksie jak to jest wkurwiajace jak hu*!!! dzieki
qr** to zrob cos zeby tak nie bylo
jo naprzyklad zerwol ze 30 sztuk plakatow :lol: :lol: :lol:
caly zech byl poklejony tym klejem do tapet :D no ale hu... przynajmnij obnizylech im frekwencja o jakis maly procent :lol: satysfakcja mom jak hu... :!:
potem wydrukowolech nasze i zech porozklejol 8)
...a jakby tak zrobil kozdy to .... cza bydzie stadion powiekszac

ODPOWIEDZ