Kuczma..:)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#31 Post autor: heli » 24 sie 2005, o 07:42

ale z tej wypowiedzi wynika, że on musi mieć miejsce w skłądzie bo w końcu gra w reprezentacji Kazachstany i myśla, że wielu o to chodzi, jo też perioratywnie zrozumioł te słowa. bo nic sie nikomu nie powinno należeć, bedzie lepszy to powinien grać, bedzie gorszy, ale bedzie trzeba kogoś zastąpić powinien grać, ale nie moż być jedynym powodem wystawienia go do gry, to że mu sie coś należy, bo gra w reprezentacji KAzachstanu
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Dixi20

#32 Post autor: Dixi20 » 24 sie 2005, o 08:46

Mie sie wydaje ze on tak pedziol zeby nie stracic miejsca w Kadrze. Bo jak niy bydzie grol to go z kadry wyciepnom i pomyslom ze juz nie mo formy :):)

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#33 Post autor: west72 » 24 sie 2005, o 09:27

Brawo Kazach!Jeszcze nie dawno grałeś w Oberlidze,a teraz kadra !Tylko tak naprawdę to w Ruchu pokazałeś jak na razie niewiele,a widze że sodówka już buzuje.Ochłoń chłopie i walcz o miejsce bo Kazachstan to nie Francja,Niemcy czy nawet Czechy a reprezentanci tych krajów grzeją ławy klubów lepszych niż RUCH.A jak ci się nie podoba no cóż nie będziemy za Tobą płakać!

KK
Kontakt:

#34 Post autor: KK » 25 sie 2005, o 14:29

west72 pisze:A jak ci się nie podoba no cóż nie będziemy za Tobą płakać!
I tyle mam do powiedzenia. Wreszcie Ruch nie jest przechowalnia odpadkow z innych klubow 8)

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#35 Post autor: wolfik » 25 sie 2005, o 14:59

Ja bym nie panikowal w prasie czesto rozne rzeczy przekracaja. A Kuczma jest dobrym pilkarzem, cholernie walcznym i uderzyc potrafi, ale jak mu sie faktycznie w Chorzowie na Cichej nie podoba to droga wolna
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Robson
Kontakt:

#36 Post autor: Robson » 25 sie 2005, o 15:02

Wolfik mogę przegrać z dyktafonu tą wypowiedź Kuczmy :wink:

Awatar użytkownika
Siwy82
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#37 Post autor: Siwy82 » 12 paź 2005, o 20:05

Kazakhstan [1 - 2] Denmark
46' [0 - 1] M. Gravgaard
48' [0 - 2] J.D. Tomasson
86' [1 - 2] Kuchma :shock: :lol:
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]

rumcajs_79
Kontakt:

#38 Post autor: rumcajs_79 » 12 paź 2005, o 20:14

Paweł 19R20 pisze:Widza że Kuczma już sie robi wielkim Panem :evil: Myśli że jak se zagroł w kadrze to musi mieć miejsce w pierwszym składzie Ruchu 8)
trocha pokory jeszcze nikomu nie zaszkodzilo :wink:
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

snajper

#39 Post autor: snajper » 12 paź 2005, o 21:13

moze wkoncu dostanie szanse zagrać :roll:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#40 Post autor: gerhat » 13 paź 2005, o 08:47

to jest dla mnie niezrozumiałe
facet ostatni mecz ligowy rozegrał bodajże w czerwcu a strzelo tora Duńczykom.
Bramy nie widziałem, byc może Duńczycy odpuscili już wiedząc że Turcja prowadzi z Albanią, ale gol w eliminacjach strzelony Duńczykom przez Kazacha napewno sie liczy, zwłaszcza dla drugoligowca ligi polskiej, który notabene prawie nie gra.
Nie wiem jak długo mo kontrakt, ale chyba go nie utrzymiemy.

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#41 Post autor: Goscioo » 13 paź 2005, o 09:37

tysh mi sie zdaje ze Aleks opusci nasze szeregi juz w zime - nie ma mozliwosci grania a to gorsze od piekorza co robi ino nowe przepisy na kartce a ich nie sprawdzo w praktyce ;]

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#42 Post autor: Neo » 13 paź 2005, o 12:00

Znając życie zarząd "odda" Aleksa za darmo. Jeżeli natomiast by grał i miałby ważny kontrakt, wówczas może by się udało go sprzedać za jakieś ciekawe pieniądze, bo wątpie, że będzie chciał grzać ławe. Ma pewne miejsce w kadrze swojego kraju, więc na pewno chce też grać regularnie w klubie.

PABLO,S

#43 Post autor: PABLO,S » 13 paź 2005, o 13:32

JAK SŁYSZA TU NIEKIERYCH JAK pi***olą ŻE KUCZMA MO WYDUPIAĆ Z CHORZOWA, TO MNIE BIERE. GROŁ DOBRZE /MOŻE NIE SUPER/, ALE POWIEDZCIE MI KIERY GROŁ SUPER W TAMTYM SEZONIE?? A BEDA SIE UPIEROŁ ŻE OBRONA, TO NIE JEGO POZYCJO, CO BYŁO WIDAĆ/DLATEGO BYŁ CZĘSTO WKURWIONY/. A POZA TYM WIDAĆ BYŁO JAK NA NIEGO JECHALI NASZE OLDBOJE JAK CHCIOŁ WYJŚĆ ZA POŁOWA ABO COŚ ŹLE PODOŁ/WŁĄCZNIE Z TYM sk***ielem SIBIKIEM/. MOM NADZIEJA ŻE TEROZ EDEK SPRAWIEDLIWIE DO POGROĆ TYM CO ZASŁUGUJĄ A NIE INO TYM CO MAJĄ PLECY.

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#44 Post autor: Mikoruch » 13 paź 2005, o 19:55

Powiem tyle - jak jakis nasz grajek będzie grał w kadrze i strzeli tora Duńczykom to mozecie go wyciepać. Z formą z zeszłego sezonu jest naszym najlepszym obrońcą.

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#45 Post autor: wolfik » 13 paź 2005, o 20:06

Jak ma grac jak praktycznie cala runde jesienna byl na zgrupowaniach. Starsznie dlugie mieli Kazachowie te zgrupowania...
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

ODPOWIEDZ