Kuczma..:)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ale z tej wypowiedzi wynika, że on musi mieć miejsce w skłądzie bo w końcu gra w reprezentacji Kazachstany i myśla, że wielu o to chodzi, jo też perioratywnie zrozumioł te słowa. bo nic sie nikomu nie powinno należeć, bedzie lepszy to powinien grać, bedzie gorszy, ale bedzie trzeba kogoś zastąpić powinien grać, ale nie moż być jedynym powodem wystawienia go do gry, to że mu sie coś należy, bo gra w reprezentacji KAzachstanu
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Brawo Kazach!Jeszcze nie dawno grałeś w Oberlidze,a teraz kadra !Tylko tak naprawdę to w Ruchu pokazałeś jak na razie niewiele,a widze że sodówka już buzuje.Ochłoń chłopie i walcz o miejsce bo Kazachstan to nie Francja,Niemcy czy nawet Czechy a reprezentanci tych krajów grzeją ławy klubów lepszych niż RUCH.A jak ci się nie podoba no cóż nie będziemy za Tobą płakać!
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Ja bym nie panikowal w prasie czesto rozne rzeczy przekracaja. A Kuczma jest dobrym pilkarzem, cholernie walcznym i uderzyc potrafi, ale jak mu sie faktycznie w Chorzowie na Cichej nie podoba to droga wolna
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
- Siwy82
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
trocha pokory jeszcze nikomu nie zaszkodziloPaweł 19R20 pisze:Widza że Kuczma już sie robi wielkim PanemMyśli że jak se zagroł w kadrze to musi mieć miejsce w pierwszym składzie Ruchu 8)

[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to jest dla mnie niezrozumiałe
facet ostatni mecz ligowy rozegrał bodajże w czerwcu a strzelo tora Duńczykom.
Bramy nie widziałem, byc może Duńczycy odpuscili już wiedząc że Turcja prowadzi z Albanią, ale gol w eliminacjach strzelony Duńczykom przez Kazacha napewno sie liczy, zwłaszcza dla drugoligowca ligi polskiej, który notabene prawie nie gra.
Nie wiem jak długo mo kontrakt, ale chyba go nie utrzymiemy.
facet ostatni mecz ligowy rozegrał bodajże w czerwcu a strzelo tora Duńczykom.
Bramy nie widziałem, byc może Duńczycy odpuscili już wiedząc że Turcja prowadzi z Albanią, ale gol w eliminacjach strzelony Duńczykom przez Kazacha napewno sie liczy, zwłaszcza dla drugoligowca ligi polskiej, który notabene prawie nie gra.
Nie wiem jak długo mo kontrakt, ale chyba go nie utrzymiemy.
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Neo
- Kontakt:
JAK SŁYSZA TU NIEKIERYCH JAK pi***olą ŻE KUCZMA MO WYDUPIAĆ Z CHORZOWA, TO MNIE BIERE. GROŁ DOBRZE /MOŻE NIE SUPER/, ALE POWIEDZCIE MI KIERY GROŁ SUPER W TAMTYM SEZONIE?? A BEDA SIE UPIEROŁ ŻE OBRONA, TO NIE JEGO POZYCJO, CO BYŁO WIDAĆ/DLATEGO BYŁ CZĘSTO WKURWIONY/. A POZA TYM WIDAĆ BYŁO JAK NA NIEGO JECHALI NASZE OLDBOJE JAK CHCIOŁ WYJŚĆ ZA POŁOWA ABO COŚ ŹLE PODOŁ/WŁĄCZNIE Z TYM sk***ielem SIBIKIEM/. MOM NADZIEJA ŻE TEROZ EDEK SPRAWIEDLIWIE DO POGROĆ TYM CO ZASŁUGUJĄ A NIE INO TYM CO MAJĄ PLECY.
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Jak ma grac jak praktycznie cala runde jesienna byl na zgrupowaniach. Starsznie dlugie mieli Kazachowie te zgrupowania...
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.