Kuczma..:)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Paweł 19R20
Kontakt:

#16 Post autor: Paweł 19R20 » 23 sie 2005, o 11:55

Widza że Kuczma już sie robi wielkim Panem :evil: Myśli że jak se zagroł w kadrze to musi mieć miejsce w pierwszym składzie Ruchu 8)

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#17 Post autor: Goscioo » 23 sie 2005, o 12:11

Goscioo pisze:byle mu sodowa nie odbiła, bo Aleks to solidny gracz ino czasem jak wlazi na chopa zamiast na bala to mi trocha cisnienie dziwgo zeby czerwieni nie bylo
to chyba wykrakalem z ta sodówa ;p

Lofs
Kontakt:

#18 Post autor: Lofs » 23 sie 2005, o 12:47

Myśle, że teraz mamy taką obronę, że panu kuczmie możemy bez żalu podziękować
Panie, zmiłuj się nad nami...

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19 Post autor: HKSADIK » 23 sie 2005, o 12:50

wogóle jak tak bydzie godoł to nie chca takiego grajka w Ruchu--miejsce w 11 trzeba sobie wywalczyć na treningach,pokazywać sie z dobrej strony!!A to że gra w kadrze Kazachstanu wogole mu nie daje miejsca w wyjściowej jedenastce Ruchu-więc niech nie pi***oli głupot i niech sie wezmie porządnie za trening a bedzie grał :wink:

_CHULiGANERiA_

#20 Post autor: _CHULiGANERiA_ » 23 sie 2005, o 13:17

a wogóle ta reprezentacjo kazachstanu je tako dobro jak mlawa

bolo23

#21 Post autor: bolo23 » 23 sie 2005, o 13:32

nie fandzolcie, bo takiego pilkarza to ciezko znolyzc. grac potrafi i do tego wszistkich chyba przekonol. dlo mie jedyn z najlepszych pilkarzy w ruchu obecnie - nogi nie odstapi za zadnym razem...
a czemu niby nie gro to nie wiem - ale jak w skladzie sobie miejsca nie potrafi znalezc to by wynikalo ze slaby jest (wiemy ze nie) abo ktos na niego "nie stawio".

Lofs
Kontakt:

#22 Post autor: Lofs » 23 sie 2005, o 13:41

bolo23 pisze:nie fandzolcie, bo takiego pilkarza to ciezko znolyzc. grac potrafi i do tego wszistkich chyba przekonol. dlo mie jedyn z najlepszych pilkarzy w ruchu obecnie - nogi nie odstapi za zadnym razem...
a czemu niby nie gro to nie wiem - ale jak w skladzie sobie miejsca nie potrafi znalezc to by wynikalo ze slaby jest (wiemy ze nie) abo ktos na niego "nie stawio".
Nie godom, że jest zły, ale na dzień dzisiejszy moim zdaniem nie ma najmniejszych szans konkurować z Bartnikiem czy Klaczką. Już zaczyno od***rdalać fochy, bo gro w reprezentacji, któro w klasyfikacji FIFA jest niżej niż Liechtenstein.
Trza pamiętać, że jest jeszcze Darek Mrózek - on zdecydowanie bardzie mnie przekonuje.
Dla mnie linia obrony od lewej: Klaczka-Mrózek-Bartnik-Myszor. Ewentualnie Mrózek na ławce, a przed linią obrony Owczarek.
Panie, zmiłuj się nad nami...

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#23 Post autor: Simone » 23 sie 2005, o 13:46

Kutschma jest fajny synek bo waleczny , ambitny , widac ze mu zalezy w kazdym meczu . Potrafi tez przypierdzielic z wolnego .

Ale ma jedna podstawowa wade . Zle sie ustwia i popelnia bledy w obronie .

Jak ma odpierdzielac fochy to nara .

KK
Kontakt:

#24 Post autor: KK » 23 sie 2005, o 13:57

Lofs pisze:Już zaczyno od***rdalać fochy, bo gro w reprezentacji, któro w klasyfikacji FIFA jest niżej niż Liechtenstein
LOL. Ruch nie walczy o Liga Mistrzow zeby odmawiac w takim momencie swojej reprezentacji, jaka by ona nie byla!
A zreszta sie zgadzam. On i Mrozek beda mieli ciezko wskoczyc do jedenastki. Mrozek sie wyroznial gdy w obronie grali pomocnicy, albo emeryci, ale teraz go nie widze. Kuczmie nie mozna odmowic zaangazowania i ambicji, ale ma problemy np. ze wspomnianym juz ustawianiem sie. Ale to dobrze ze wreszcie w kazdej formacji jest spora konkurencja :wink:

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#25 Post autor: grzej » 23 sie 2005, o 18:18

A ja sądzę, że jego miejsce jest przed ostatnim obrońcą (podobnie jak grał Owczarek ze Srakowianką), na pewno bym z niego nie rezygnował lekką reką, pamiętajcie o kontuzjach, kartkach itp. innych obrońców. Takie wypowiedzi jak dla mnie raczej wskazują, że chłopak nie wie co jest grane - bo Nasz kochany trener poprostu z nim nie porozmawiał...
Zobaczymy co z tego wyniknie

KK
Kontakt:

#26 Post autor: KK » 23 sie 2005, o 18:24

grzej pisze:Takie wypowiedzi jak dla mnie raczej wskazują, że chłopak nie wie co jest grane - bo Nasz kochany trener poprostu z nim nie porozmawiał...
A skad wiesz? 8) Moje zdanie jest takie, ze auslynder powinien byc 2x lepszy od naszego chopa. Co do pozycji defensywnego pomocnika tez myslalem, ale nie zauwazylech zeby Aleks miol grajfka do rozgrywania bali. Coz zoboczymy, lepij jak Kazach jest w kadrze, niz jak go by mialo nie byc.

PS. Druga strona to sportowy tryb zycia, zupelnie inny Kazacha niz np. takiego Tadka Bartnika (prawdziwy profesjonalista)

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#27 Post autor: grzej » 23 sie 2005, o 18:35

Nie wiem. To moja interpretacja jego słów ;)
Fakt, rozgrywać bali to on nie umie.

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#28 Post autor: L_M » 23 sie 2005, o 18:59

grzej pisze:A ja sądzę, że jego miejsce jest przed ostatnim obrońcą (podobnie jak grał Owczarek ze Srakowianką), na pewno bym z niego nie rezygnował lekką reką, pamiętajcie o kontuzjach, kartkach itp. innych obrońców. Takie wypowiedzi jak dla mnie raczej wskazują, że chłopak nie wie co jest grane - bo Nasz kochany trener poprostu z nim nie porozmawiał...
Zobaczymy co z tego wyniknie
chodzi wlasnie o to ze trenerzy rozmawiali z nim, rzecz w tym ze Aleks jest strasznie ambitny i nie wyobraza sobie tego ze nie gra w pierwszym skladzie. on nie mysli kategoriami ze mu sie nalezy, tylko za***rdala za***rdala i jeszcze raz za***rdala, bo chce grac. a na dzien dzisiejszy sa pilkarsko lepsi od niego. natomiast ambicja powoduje tez to, ze kilka meczy na lawie skutkuje tym ze Aleks sie po prostu obraza na caly swiat. i to jest najwiekszy jego problem z tego co wiem. pozdRo.

ps. co jakis temat to napierdalanka na Fornalaka. Chore...

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#29 Post autor: Lutz » 23 sie 2005, o 22:16

powinien się wypowiedzieć Lutz, czy to już jest łonanizm, czy jeszcze rusyzm
- cytat od Gerhata - wykopołech go dopiyro teroz , ale niestety niy zrozumiołech :cry: , ale niech sie stanie wola Gerhata i sie wypowiym.

Lofs pisze:Myśle, że teraz mamy taką obronę, że panu kuczmie możemy bez żalu podziękować
"za***isty" tekst Lofs - bo my momy tako dugo ławka , som my tacy dobrzy że nom taki chop jak Alex niy potrzebny pra :?: :?: Jedna , dwie kontuzje , czerwono kartka, słabszo forma Klaczki & Co i jeszcze takiego Kuczmy bydziesz wspominoł. Sie lepi niy odzywej - jak mosz takie gupoty fulać . Lukas napisoł że chop je za ambitny co by na ławie siedzieć - może to i wada , a może zalyta. W fussbalu A i Z je to co by mieć dobrych i równorzędnych dublerów - momy takich ?? Wiela ?? Mrózek ?? Pieron wiy kiedy zaś bydzie groł i jako bydzie mioł forma ( przykład Mosór) . Posłuża sie przykładem fuj Bayernu tam je egal kto gro ?? Jak "Makak" :lol: mo kontuzja wlezie Pizzaro i niy bydzie różnicy itd.......
Po cil Ci taki Pepe , jak momy Łudzińskiego :?: ech..........

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#30 Post autor: Mikoruch » 23 sie 2005, o 23:34

Nie wiem komu sodówa ...

Po zwycięstwie 4-0 z cianiażami niektórzy myślą, ża mamy obronę jak AC Milan.

Kuczma w ostatnim czasie (zeszła runda) był jedynym gościem, który coś grał. Jak przez następnych kilka szpili nasze grajki nie będą tracić goli to się z wami zgodzę, ale dziś go wywalać ???

Pogadamy za 5 kolejek

ODPOWIEDZ