Kuczma..:)
-
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wogóle jak tak bydzie godoł to nie chca takiego grajka w Ruchu--miejsce w 11 trzeba sobie wywalczyć na treningach,pokazywać sie z dobrej strony!!A to że gra w kadrze Kazachstanu wogole mu nie daje miejsca w wyjściowej jedenastce Ruchu-więc niech nie pi***oli głupot i niech sie wezmie porządnie za trening a bedzie grał 

nie fandzolcie, bo takiego pilkarza to ciezko znolyzc. grac potrafi i do tego wszistkich chyba przekonol. dlo mie jedyn z najlepszych pilkarzy w ruchu obecnie - nogi nie odstapi za zadnym razem...
a czemu niby nie gro to nie wiem - ale jak w skladzie sobie miejsca nie potrafi znalezc to by wynikalo ze slaby jest (wiemy ze nie) abo ktos na niego "nie stawio".
a czemu niby nie gro to nie wiem - ale jak w skladzie sobie miejsca nie potrafi znalezc to by wynikalo ze slaby jest (wiemy ze nie) abo ktos na niego "nie stawio".
-
- Kontakt:
Nie godom, że jest zły, ale na dzień dzisiejszy moim zdaniem nie ma najmniejszych szans konkurować z Bartnikiem czy Klaczką. Już zaczyno od***rdalać fochy, bo gro w reprezentacji, któro w klasyfikacji FIFA jest niżej niż Liechtenstein.bolo23 pisze:nie fandzolcie, bo takiego pilkarza to ciezko znolyzc. grac potrafi i do tego wszistkich chyba przekonol. dlo mie jedyn z najlepszych pilkarzy w ruchu obecnie - nogi nie odstapi za zadnym razem...
Trza pamiętać, że jest jeszcze Darek Mrózek - on zdecydowanie bardzie mnie przekonuje.
Dla mnie linia obrony od lewej: Klaczka-Mrózek-Bartnik-Myszor. Ewentualnie Mrózek na ławce, a przed linią obrony Owczarek.
Panie, zmiłuj się nad nami...
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
LOL. Ruch nie walczy o Liga Mistrzow zeby odmawiac w takim momencie swojej reprezentacji, jaka by ona nie byla!Lofs pisze:Już zaczyno od***rdalać fochy, bo gro w reprezentacji, któro w klasyfikacji FIFA jest niżej niż Liechtenstein
A zreszta sie zgadzam. On i Mrozek beda mieli ciezko wskoczyc do jedenastki. Mrozek sie wyroznial gdy w obronie grali pomocnicy, albo emeryci, ale teraz go nie widze. Kuczmie nie mozna odmowic zaangazowania i ambicji, ale ma problemy np. ze wspomnianym juz ustawianiem sie. Ale to dobrze ze wreszcie w kazdej formacji jest spora konkurencja

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A ja sądzę, że jego miejsce jest przed ostatnim obrońcą (podobnie jak grał Owczarek ze Srakowianką), na pewno bym z niego nie rezygnował lekką reką, pamiętajcie o kontuzjach, kartkach itp. innych obrońców. Takie wypowiedzi jak dla mnie raczej wskazują, że chłopak nie wie co jest grane - bo Nasz kochany trener poprostu z nim nie porozmawiał...
Zobaczymy co z tego wyniknie
-
- Kontakt:
A skad wiesz? 8) Moje zdanie jest takie, ze auslynder powinien byc 2x lepszy od naszego chopa. Co do pozycji defensywnego pomocnika tez myslalem, ale nie zauwazylech zeby Aleks miol grajfka do rozgrywania bali. Coz zoboczymy, lepij jak Kazach jest w kadrze, niz jak go by mialo nie byc.grzej pisze:Takie wypowiedzi jak dla mnie raczej wskazują, że chłopak nie wie co jest grane - bo Nasz kochany trener poprostu z nim nie porozmawiał...
PS. Druga strona to sportowy tryb zycia, zupelnie inny Kazacha niz np. takiego Tadka Bartnika (prawdziwy profesjonalista)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
chodzi wlasnie o to ze trenerzy rozmawiali z nim, rzecz w tym ze Aleks jest strasznie ambitny i nie wyobraza sobie tego ze nie gra w pierwszym skladzie. on nie mysli kategoriami ze mu sie nalezy, tylko za***rdala za***rdala i jeszcze raz za***rdala, bo chce grac. a na dzien dzisiejszy sa pilkarsko lepsi od niego. natomiast ambicja powoduje tez to, ze kilka meczy na lawie skutkuje tym ze Aleks sie po prostu obraza na caly swiat. i to jest najwiekszy jego problem z tego co wiem. pozdRo.grzej pisze:A ja sądzę, że jego miejsce jest przed ostatnim obrońcą (podobnie jak grał Owczarek ze Srakowianką), na pewno bym z niego nie rezygnował lekką reką, pamiętajcie o kontuzjach, kartkach itp. innych obrońców. Takie wypowiedzi jak dla mnie raczej wskazują, że chłopak nie wie co jest grane - bo Nasz kochany trener poprostu z nim nie porozmawiał...
ps. co jakis temat to napierdalanka na Fornalaka. Chore...
- Lutz
- Kontakt:
- cytat od Gerhata - wykopołech go dopiyro teroz , ale niestety niy zrozumiołechpowinien się wypowiedzieć Lutz, czy to już jest łonanizm, czy jeszcze rusyzm

"za***isty" tekst Lofs - bo my momy tako dugo ławka , som my tacy dobrzy że nom taki chop jak Alex niy potrzebny praLofs pisze:Myśle, że teraz mamy taką obronę, że panu kuczmie możemy bez żalu podziękować

Po cil Ci taki Pepe , jak momy Łudzińskiego

- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie wiem komu sodówa ...
Po zwycięstwie 4-0 z cianiażami niektórzy myślą, ża mamy obronę jak AC Milan.
Kuczma w ostatnim czasie (zeszła runda) był jedynym gościem, który coś grał. Jak przez następnych kilka szpili nasze grajki nie będą tracić goli to się z wami zgodzę, ale dziś go wywalać ???
Pogadamy za 5 kolejek
Po zwycięstwie 4-0 z cianiażami niektórzy myślą, ża mamy obronę jak AC Milan.
Kuczma w ostatnim czasie (zeszła runda) był jedynym gościem, który coś grał. Jak przez następnych kilka szpili nasze grajki nie będą tracić goli to się z wami zgodzę, ale dziś go wywalać ???
Pogadamy za 5 kolejek