Zawodnicy mogą grac lepiej. Szulczek to hamulcowy. Dawać Pana Waldkachropaczow pisze: ↑wczoraj, o 13:34Szulczkowa myśl szkoleniowa. 3-5 kolejek na zero z przodu i miejmy nadzieję, że Fornalik się zlituje.

Zawodnicy mogą grac lepiej. Szulczek to hamulcowy. Dawać Pana Waldkachropaczow pisze: ↑wczoraj, o 13:34Szulczkowa myśl szkoleniowa. 3-5 kolejek na zero z przodu i miejmy nadzieję, że Fornalik się zlituje.
a mi zaś się wydawało, że Rosół bardzo nerwowo grał, czasami wręcz mam wrażenie, że panikował przy prostych zagraniach.
Tak, Wisła jest kadrowo potentatem 1 ligowym, i tak Szymański był zdecydowaniem najjaśniejszym punktem w naszej drużynie i zagrał dobrze.19gorek20 pisze: ↑wczoraj, o 16:58Ja pi***ole słucham trenera po meczu i chyba coraz bardziej przekonuje się do teorii że Szulczek to parodysta a nie trener
Oni dzisiaj grali z średniakiem ekstraklasy czy średniakiem pierwszoligowym ? Pokora strach przed Wisła jakby to było PSG nie ma co się dziwić że piłkarze nie potrafią dźwignąć presji jak trener taki zesrany
Dzisiejsza Wisła to kadrowo średniak 1 ligi a nie potentat. Jeszcze na koniec zarzucił że Szymański dobry występ na lewej obronie
No ku*** mać brak mi słów
Jeszcze bydymy płakać za Novothnym. Super liczb nie robił, ale zawsze te kilka torów w sezonie strzelił.chropaczow pisze: ↑wczoraj, o 19:09Panie Foszmańczyk! Kiedy napastnik, nie tylko z nazwy? Który to już sezon, bez przyzwoitego strzelca?
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 56 gości