Przygotowania/sparingi

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Oskar20
Kontakt:

Re: Przygotowania/sparingi

#2341 Post autor: Oskar20 » wczoraj, o 13:36

chropaczow pisze:
wczoraj, o 13:34
pko pisze:
wczoraj, o 13:24
[Login ON]
Dolna część tabeli i do końca walka o utrzymanie ... sorry panie trener
[Login OFF]
Szulczkowa myśl szkoleniowa. 3-5 kolejek na zero z przodu i miejmy nadzieję, że Fornalik się zlituje.
Zawodnicy mogą grac lepiej. Szulczek to hamulcowy. Dawać Pana Waldka ;)

Awatar użytkownika
Jano99
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2342 Post autor: Jano99 » wczoraj, o 13:43

Obejrzałem z 15 min pierwszej kwarty i całą drugą. Ktoś mi jest w stanie wytłumaczyć jakim my ustawieniem graliśmy? Wieloma momentami wyglądało jakby po prawej stronie biegało 3 zawodników. Konczi, Rosół i Sobeczko. Zaś na lewej cuda, raz Szymański jak lewy obrońca, raz lewe wahadło. W środku tak właściwie tylko Szwoch, Shuma raz obok niego a raz z lewej całkowicie. Ciężary będą..

Mavo1920
Kontakt:

#2343 Post autor: Mavo1920 » wczoraj, o 14:06

Testy, próby, analizy. Pożyteczny sparing pod kątem sprawdzenia zawodników jak sobie radzą na poziomie czołówki ligi, natomiast na ligę to będzie wielka niewiadoma, pierwsze parę kolejek szczególnie.

sivy35
Kontakt:

#2344 Post autor: sivy35 » wczoraj, o 14:28

Wuefista nadal niema koncepcji grania aliga za tydzień rusza
jup

uszy
Kontakt:

#2345 Post autor: uszy » wczoraj, o 14:39

Metoda prób i błędów i jakoś to będzie wszyscy narzekają,jak tu być optymistą jak w próbie generalnej taka padaka byla

marek79
Kontakt:

#2346 Post autor: marek79 » wczoraj, o 14:44

Podziwiam tych co w meczach przygotowawczych oczekują żelaznego składu i wirtuozerii oraz wygranych w każdym meczu.

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2347 Post autor: heli » wczoraj, o 14:57

19gorek20 pisze:
wczoraj, o 12:57

Z młodych rosół na plus bardzo aktywny sobeczko całkowite przeciwieństwo
Na duży minus boki obrony które nie mają prawa grać w 1 lidze i Bielecki
a mi zaś się wydawało, że Rosół bardzo nerwowo grał, czasami wręcz mam wrażenie, że panikował przy prostych zagraniach.

Mam spore obawy, że jak ta drużyna się nie zbuduje jakimiś 2-3 wygranymi na początku to będzie ciężko, bo widać, że psychicznie takie zagrania jak Szwocha przy drugiej bramie będą oddziaływać na całą drużynę.

No i te mieszanie aż takie składem i na tydzień przed ligą właściwie na dziewięciu pozycjach moim zdaniem nie wiadomo kto zagra lub gdzie zagra.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

fRoś

#2348 Post autor: fRoś » wczoraj, o 16:01

Fajnie ci nastolatkowie Kuziemka? i Baniowski? robili dziecko Szymańskiemu.

pierwsze gratulacje za transfery dla Fosy, to będzie piękny sezon :przestraszony:

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2349 Post autor: west72 » wczoraj, o 16:32

Wisla lepiej biegała, szybciej operowala piłka. Ale jak sluchalem tych komentatorów to czasem sie chepało. Kazda akcja udana Wislaka to ochy i achy a jak ktorys cos spartolil to nieczyste zagranie pilkarza Ruchu, albo faul albo ręka. Oni tam naprawdę żyja w swojej bańce 😂😂😂.
Co do Ruchu, nic nowego. Wymieniliśmy wiekowych i słabych na przecietnych i młodszych. Pierwsza kwarta poza stracona bramką i sposobem w jaki padła (nic nowego) wygladala nawet całkiem przyzwoicie tyle, ze brakowalo jak zwykle ostatniego podania i wykończenia po przechwytach. Nasza młodzież w porownaniu z młodymi Wiślakami bardzo blado. Ale nie spodziewalem się tu raczej innej sytuacji bo szkolenie w Ruchu lezy i kwiczy. No i Ci chlopcy nie maja gdzie sie ogrywać bo rezerwy u nas to za niski poziom.
Jesli chodzi o sposób grania to nie widzialem za bardzo koncepcji i powtarzalności. Pewnie wynikalo to z duzej rotacji. Fragmenty i schematy jakies były. Jesli będzie świeżość i stabilny skład może to odpalić. Jesli jednak na poczatku dostaniemy w łeb i nie wygramy u siebie to mogą byc ciężary.
Na szczęście na początku sezonu bede na urlopie więc mam jeszcze czas na to by mnie przekonali czy kupić karnet. Na pewno kupie meczówkę wiec na poczatek jakis zastrzyk finansowy z mojej strony będzie🤪 ale zobaczymy co przyniesie poczatek ligi. Na razie wygląda to miernie.
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

19gorek20
Kontakt:

#2350 Post autor: 19gorek20 » wczoraj, o 16:58

Ja pi***ole słucham trenera po meczu i chyba coraz bardziej przekonuje się do teorii że Szulczek to parodysta a nie trener
Oni dzisiaj grali z średniakiem ekstraklasy czy średniakiem pierwszoligowym ? Pokora strach przed Wisła jakby to było PSG nie ma co się dziwić że piłkarze nie potrafią dźwignąć presji jak trener taki zesrany
Dzisiejsza Wisła to kadrowo średniak 1 ligi a nie potentat. Jeszcze na koniec zarzucił że Szymański dobry występ na lewej obronie

No ku*** mać brak mi słów

Marcus
Kontakt:

#2351 Post autor: Marcus » wczoraj, o 18:53

19gorek20 pisze:
wczoraj, o 16:58
Ja pi***ole słucham trenera po meczu i chyba coraz bardziej przekonuje się do teorii że Szulczek to parodysta a nie trener
Oni dzisiaj grali z średniakiem ekstraklasy czy średniakiem pierwszoligowym ? Pokora strach przed Wisła jakby to było PSG nie ma co się dziwić że piłkarze nie potrafią dźwignąć presji jak trener taki zesrany
Dzisiejsza Wisła to kadrowo średniak 1 ligi a nie potentat. Jeszcze na koniec zarzucił że Szymański dobry występ na lewej obronie

No ku*** mać brak mi słów
Tak, Wisła jest kadrowo potentatem 1 ligowym, i tak Szymański był zdecydowaniem najjaśniejszym punktem w naszej drużynie i zagrał dobrze.

Awatar użytkownika
19Wariat20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2352 Post autor: 19Wariat20 » wczoraj, o 19:03

marek79 pisze:
wczoraj, o 14:44
Podziwiam tych co w meczach przygotowawczych oczekują żelaznego składu i wirtuozerii oraz wygranych w każdym meczu.
Jo podziwiom obrońców tego pseudo trenera. Obejrzymy po 5-6 kolejkach :rotfl:

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2353 Post autor: Ozor » wczoraj, o 19:07

A my to chcemy być kopciuszkiem jak rozumiem lub takimi chłopakami do bicia 🫣Słuchać tego gościa się nie da

chropaczow
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2354 Post autor: chropaczow » wczoraj, o 19:09

Panie Foszmańczyk! Kiedy napastnik, nie tylko z nazwy? Który to już sezon, bez przyzwoitego strzelca?

Rafal1920
Kontakt:

#2355 Post autor: Rafal1920 » wczoraj, o 19:44

chropaczow pisze:
wczoraj, o 19:09
Panie Foszmańczyk! Kiedy napastnik, nie tylko z nazwy? Który to już sezon, bez przyzwoitego strzelca?
Jeszcze bydymy płakać za Novothnym. Super liczb nie robił, ale zawsze te kilka torów w sezonie strzelił.

ODPOWIEDZ