Nie napisałem nigdzie, że dziennikarze uwalają biznesy. Dziennikarz robi to, za co ma płacone.Witek46 pisze: ↑27 mar 2025, o 09:06Po prostu wymień te biznesy utrącone przez dziennikarzy, nic więcej. Piszesz, że było ich dużo, to przypomnij parę.scaneRboy pisze: ↑27 mar 2025, o 08:11Powiem szczerze, że nie wiem co Ci odpisać. Wg danych w Twoim profilu masz 64lata i ciągle wierzysz w dziennikarzy (dziennikarstwo)?Witek46 pisze: ↑26 mar 2025, o 20:10Przypomnij proszę te biznesy, które się nie udały z powodu dziennikarzy, bo to mnie jakoś ominęło.scaneRboy pisze: ↑26 mar 2025, o 14:46Nie znam sytuacji, ale już tyle bzdur w GW było, że byłbym ostrożny w ocenach.
Nawet jeśli coś na niego mają, to zawsze trzeba zadać pytanie dlaczego coś odpalają i dlaczego teraz.
Obserwując reakcje przeczuwam, że być może właśnie teraz obecny zarząd klubu negocjuje z kimś. Tak się działo wielokrotnie w przeszłości.
Ważne jest to, że to co napiszą, kiedy napiszą lub przemilczą ma skutki ekonomiczne i/lub polityczne.
Nie wierzę że takie rzeczy trzeba pisać chłopu, który powinien pamiętać Gierka i Urbana.