Co z tym Ruchem?
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Takie przypomnienie mi wyskoczyło
https://www.youtube.com/watch?v=WzH0HV5mqk0
31.01.25
Mamy 18.03.25 i kilka ważnych spotkań od tamtej wypowiedzi.
To pokazuje że słowa to tylko słowa , życie brutalnie je zweryfikowało.
https://www.youtube.com/watch?v=WzH0HV5mqk0
31.01.25
Mamy 18.03.25 i kilka ważnych spotkań od tamtej wypowiedzi.
To pokazuje że słowa to tylko słowa , życie brutalnie je zweryfikowało.
- Rickenn10
- Kontakt:
Tymczasem nasz były wiceprezes zatrzymany przez CBŚP za udział w zorganizowanej grupie przestępczej.
Myślę że sytuacja jasna dlaczego zabrakło go w końcu za sterami
Myślę że sytuacja jasna dlaczego zabrakło go w końcu za sterami

-
- Kontakt:
Potem rozkminy czemu nikt nie chce w Ruch zainwestować.
-
Były artykuły o nim, kiedy jeszcze prawował funkcje wiceprezesa. Dokładnie tak. Nikt poważny nie zainwestuje w klub.
-
- Kontakt:
Nie znam sytuacji, ale już tyle bzdur w GW było, że byłbym ostrożny w ocenach.
Nawet jeśli coś na niego mają, to zawsze trzeba zadać pytanie dlaczego coś odpalają i dlaczego teraz.
Obserwując reakcje przeczuwam, że być może właśnie teraz obecny zarząd klubu negocjuje z kimś. Tak się działo wielokrotnie w przeszłości.
Nawet jeśli coś na niego mają, to zawsze trzeba zadać pytanie dlaczego coś odpalają i dlaczego teraz.
Obserwując reakcje przeczuwam, że być może właśnie teraz obecny zarząd klubu negocjuje z kimś. Tak się działo wielokrotnie w przeszłości.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- _BiADACZ_
- Kontakt:
O innych klubach nie brakuje podobnych "artykułów" i jakoś w nie inwestują.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
-
- Kontakt:
Pokaz mi artykuły o Motorze Widzewie Pogonii Legii Wieczystej gdzie druga najważniejsza osobą w klubie jest zatrzymana przez cbsp za udział w grupie przestępczej
Dużo lepiej byłoby przeczytać ze siedzi za finanse a nie pseudongangsterke
Dużo lepiej byłoby przeczytać ze siedzi za finanse a nie pseudongangsterke
- _BiADACZ_
- Kontakt:
Ewentualny udział w bójce nazywasz pseudogangsterką?
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tak Ruchu nikt nie kupi bo wiceprezes były lubial mordobicie
.Tyle że te inwestowanie a właściwie jego brak w ten klub trwa lata całe a wspomniany wiceprezes w tym czasie był jeszcze w przedszkolu.

-
- Kontakt:
Taki wydźwięk ma ten artykuł i o to chodzi tej ku***e pietraszewskiej. Cel osiągnął i to się liczy
W wolnej chwili wstawcie artykuły gdzie druga najważniejsza osobą w klubie jest zatrzymana przez CBŚ za podobne sprawy
W wolnej chwili wstawcie artykuły gdzie druga najważniejsza osobą w klubie jest zatrzymana przez CBŚ za podobne sprawy
-
- Kontakt:
Przypomnij proszę te biznesy, które się nie udały z powodu dziennikarzy, bo to mnie jakoś ominęło.scaneRboy pisze: ↑26 mar 2025, o 14:46Nie znam sytuacji, ale już tyle bzdur w GW było, że byłbym ostrożny w ocenach.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
Powiem szczerze, że nie wiem co Ci odpisać. Wg danych w Twoim profilu masz 64lata i ciągle wierzysz w dziennikarzy (dziennikarstwo)?Witek46 pisze: ↑26 mar 2025, o 20:10Przypomnij proszę te biznesy, które się nie udały z powodu dziennikarzy, bo to mnie jakoś ominęło.scaneRboy pisze: ↑26 mar 2025, o 14:46Nie znam sytuacji, ale już tyle bzdur w GW było, że byłbym ostrożny w ocenach.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Po prostu wymień te biznesy utrącone przez dziennikarzy, nic więcej. Piszesz, że było ich dużo, to przypomnij parę.scaneRboy pisze: ↑27 mar 2025, o 08:11Powiem szczerze, że nie wiem co Ci odpisać. Wg danych w Twoim profilu masz 64lata i ciągle wierzysz w dziennikarzy (dziennikarstwo)?Witek46 pisze: ↑26 mar 2025, o 20:10Przypomnij proszę te biznesy, które się nie udały z powodu dziennikarzy, bo to mnie jakoś ominęło.scaneRboy pisze: ↑26 mar 2025, o 14:46Nie znam sytuacji, ale już tyle bzdur w GW było, że byłbym ostrożny w ocenach.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
Po 1 nie za udział - podejrzenie udziału przez pomówienie jakiejś 60-tki uważasz za pewnik?
Po 2 nie siedzi za nic - j.w.
Ładnie się dajesz manipulować przez pseudodziennikarstwo.
-
- Kontakt:
kogo oprócz nas interesuje czy to podejrzenie czy pewnik? poszło w świat i tyle. też weryfikujecie godzinami każdy news w mediach? 99% ludzi zobaczy nagłówek i nie będzie się zastanawiać czy mówił dzień dobry na klatce.