I elegancko. Kibicuje mu z calej sily ze by wszedl na wyzszy poziom. Mentalnie i sportowochropaczow pisze: ↑7 lut 2025, o 12:46Bielu to świetny bramkarz. Żeby tylko trzymał wagę.
Przygotowania/sparingi
- Radvan138
- Kontakt:
Re: Przygotowania/sparingi
-
- Kontakt:
Wiesz od czego był Nono w składzie? Bo to jego albo kolejna szansa by się pokazać i wrócić do pierwszej drużyny, lub jak ktoś inny już napisał, by zareklamować go może komuś innemu...A o jakości działań pionu sportowego lub zarządu świadczy np. miejsce w tabeli lub jak stoją finanse klubu a nie jakiś zwyczajny sparing....fRoś pisze: ↑7 lut 2025, o 14:08Nono w składzie, to jest porażka, tylko nie wiadomo czy sztabu czy działaczy. Chłop bez obozu, odesłany do rezerw każdy wie czemu, nagle w składzie, po co? Mało jest pomocników do środka? O jakości działań pionu sportowego świadczy m.in. Konczkowski na lewej obronie i ukrainiec co ma problemy z podaniami... na ŚPD.
Brawo KUBA BIELECKI, powolutku do przodu!![]()

-
- Kontakt:
Polecom na wypowiedzi tego gościa przymykać oko, jo już za te jego prowokacyjne posty ostrzeżenie wyhaczyłBlueDream1976 pisze: ↑7 lut 2025, o 17:51Wiesz od czego był Nono w składzie? Bo to jego albo kolejna szansa by się pokazać i wrócić do pierwszej drużyny, lub jak ktoś inny już napisał, by zareklamować go może komuś innemu...A o jakości działań pionu sportowego lub zarządu świadczy np. miejsce w tabeli lub jak stoją finanse klubu a nie jakiś zwyczajny sparing....fRoś pisze: ↑7 lut 2025, o 14:08Nono w składzie, to jest porażka, tylko nie wiadomo czy sztabu czy działaczy. Chłop bez obozu, odesłany do rezerw każdy wie czemu, nagle w składzie, po co? Mało jest pomocników do środka? O jakości działań pionu sportowego świadczy m.in. Konczkowski na lewej obronie i ukrainiec co ma problemy z podaniami... na ŚPD.
Brawo KUBA BIELECKI, powolutku do przodu!![]()
Tak na szybko z Internetu: Sparing w Klubie to treningowa forma przygotowania do walki, której celem nie jest zwycięstwo za wszelką cenę, lecz przede wszystkim doskonalenie umiejętności obrony i ataku. Daje Ci możliwość przetestowania pracy z przeciwnikiem oraz podnosi jakość Twojego treningu....

Jutro ostatni sparing, fest żech jest ciekawy jak bydzie wyglądać gra dwoma napadziorami

Niebieska Holandia!
-
- Kontakt:
Pierwszy skład na 90% jest. Wydaje się że tylko będzie dylemat nad lewym skrzydłem.
Turk - Konczkowski, Lukic, Szymański, Mo - Szwoch, Ventura - Kozak, Adkonis, X - Szczepan.
Turk - Konczkowski, Lukic, Szymański, Mo - Szwoch, Ventura - Kozak, Adkonis, X - Szczepan.
nigdy nie jest za późno
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mysle, ze mimo wszystko Baranski po chorobie.
Sadloka tez bym sie spodziewal.
Sadloka tez bym sie spodziewal.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Moim zdaniem dzisiaj Adkonis zagrał bardzo dobre spotkanie (może nie że był jakiś najlepszy, ale jako młodzieżowiec kompletnie nie odstawał od innych), jak mam być szczery to o ile w samym wykończeniu Barański może ma lepsze uderzenie, to mam wrażanie, że w samym udziale w grze, przemieszczaniu, pokazywaniu się i dograniu ten pierwszy wygląda dużo lepiej. Sam jestem ciekawy jak to będzie wyglądać.
Przy jednym napastniku może być tak, że tym ofensywnym pomocnikiem będzie Barański, ale jakbyśmy próbowali grać dwójką lub z jednym, ale mocno wysuniętymi skrzydłowymi to nie wydaje mi się, że Barański będzie bardziej pasować niż Adkonis.
Co do Sadloka moje zdanie jest niezmienne i mam nadzieję, że zagra tam ktoś inny, skoro Fosa sam mówi, że jeżeli będzie okazja to głównie spoglądamy na pozycję lewego obrońcy tzn., że raczej Sadlok nie jest brany pod uwagę jako pewniak tam. To już naprawde lepiej się prezentowali tam inni, których mamy (jasne kosztem czasami innej pozycji niż Sadlok). Sadlok nadal może być ważnym ogniwem tej drużyny, ale raczej wątpie by był to pierwszy skład i gra po 90 minut.
Przy jednym napastniku może być tak, że tym ofensywnym pomocnikiem będzie Barański, ale jakbyśmy próbowali grać dwójką lub z jednym, ale mocno wysuniętymi skrzydłowymi to nie wydaje mi się, że Barański będzie bardziej pasować niż Adkonis.
Co do Sadloka moje zdanie jest niezmienne i mam nadzieję, że zagra tam ktoś inny, skoro Fosa sam mówi, że jeżeli będzie okazja to głównie spoglądamy na pozycję lewego obrońcy tzn., że raczej Sadlok nie jest brany pod uwagę jako pewniak tam. To już naprawde lepiej się prezentowali tam inni, których mamy (jasne kosztem czasami innej pozycji niż Sadlok). Sadlok nadal może być ważnym ogniwem tej drużyny, ale raczej wątpie by był to pierwszy skład i gra po 90 minut.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Jeżeli nie kupimy lewego obrońcy to musi odpalić Myszor na lewej stronie, chyba że będziemy tak jak dziś grać z fałszywym lewoskrzydlowym Baranskim, którego będzie w ataku zastępować Mo a wtedy Babi bardziej jako podwieszony, za nim Adkonis i Szwoch a na 6 Ventura. Zobaczymy w Siedlcach jak to trener widzi
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
Czytając te rozważania można dojść do wniosku, że tak na prawdę to kluczowa jest lewa strona. Raz, że dylemat z obsadą lewej obrony, aby nie tracić jakości gdzie indziej, dwa potencjalne rozwiązanie na lewe skrzydło. Tak czy tak jest tu dużo opcji i tak na prawdę nie mamy tragedii, że przystępujemy do gry bez połowy składu. Do tego wzmocniona pozycja młodzieżowca na konkretnym miejscu na boisku i nie ma potrzeby jakiejś wielkiej rotacji ustawieniami z tego powodu. Będzie dobrze.
-
- Kontakt:
Jak się dłużej zastanowimy nad tym to większy problem może być na środku pomocy gdzie jest tylko jeden defensywny pomocnik ( Ventura ) cała reszta to 10tki które na starość grają niżej
O lewa obronę ostatnio jestem bardziej spokojny i wydaje mi się że będziemy tu kilka razy przepraszać profesora Sadloka po jego występach
O lewa obronę ostatnio jestem bardziej spokojny i wydaje mi się że będziemy tu kilka razy przepraszać profesora Sadloka po jego występach
-
- Kontakt:
Mniej więcej tak o tym dyskutowałem jak pilarze byli ma wczasach w Turcji
A jeszcze wcześniej pisałem że objechanie całej rundy jednym środkowym pomocnikiem ( Ventura ) to głupota
Amatorzy
-
- Kontakt:
Ruch wygrał dziś 3:0 z czołową drużyną drugiej ligi. Oby to podziałało pozytywnie, sezon się nie skończył 

- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wniosek może być taki, że jesteśmy za mocni na spadekmyciochojec pisze: ↑22 mar 2025, o 15:02Ruch wygrał dziś 3:0 z czołową drużyną drugiej ligi. Oby to podziałało pozytywnie, sezon się nie skończył![]()

NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
-
- Kontakt:
Czy w perspektywie meczu półfinałowego Pucharu Polski nie powinniśmy rozegrać sparingu z drużyną z Ekstraklasy?
-
- Kontakt:
Może chodziło o podniesienie morali po zwyciętwie z drużyną teoretycznie mocną, mimo ligi niżej. Do tego wygraliśmy z nimi 2:1 poprzedni mecz, a teraz 3:0. Może zabieg psychologiczny.
- Rickenn10
- Kontakt: