Ruch Chorzow - Termallica Nieciecza, poniedzialek 03.03.2025 godz. 19.00
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzow - Termallica Nieciecza, poniedzialek 03.03.2025 godz. 19.00
jeśli sztab się uparł aby rozgrywać od tyłu to z Bielem i jego chujową grą nogami będzie tylko gorzej. Może co innego wybroni czego Turk nie jest w stanie, ale pod tym względem dalej Bielu leży
-
- Kontakt:
Z 9 pkt 7pt poszło w p****u

OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ramadan jest od wczoraj ale skąd pewność, że Mo go obchodzi w tradycyjny sposób? Nie każdy katolik chodzi w niedziele do kościoła i nie je mięsa w piątek..
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
A ja dalej widzę szklankę do połowy pustą
Trener po jesieni zapewniał że na wiosnę będzie jeszcze lepiej niż było (a było dobrze) a tu na dziś mamy rozjebany zespół. Obrona elektryczna do potęgi, środka pomocy nie ma, nie mamy zawodnika od prowadzenia gry, skrzydła daremne, a napastnicy w sumie jak pół człowieka. Nie widzę ani jednego zawodnika w formie, większość jest kompletnie pod formą. Wczoraj w normalnych warunkach byśmy ich spokojnie przejechali z 3:0 ale to nie pech czy nieskuteczność a kompletny brak formy. Podania w aut, niecelnie do kolegi na 5 metrów, brak szybkości, ciągle klepanie od stoperów i w kółko po obwodzie, bez przyspieszenia, ciągle przerzuty gdzie większość nie ma sensu bo nie ma miejsca...
Cykało ma wejście smoka w liczbach ale on jest bezproduktywny w rozegraniu
Ventura, Szwoch, Starzyński to cienie zawodników. Adkonis ma potencjał ale dziś nie nadaje się na ławkę bo go mecze przerosły i się spalił.
Wczoraj musieliśmy też znowu rzeźbić bo wypadł Konczkowski. Gdyby on był to by nie było Lukicia bo byśmy grali jak z Koroną. A na koniec. Panowie trenerzy - ćwiczycie te rzuty rożne i ćwiczycie i ciągle dajecie dupy!!! Pokrycie w końcu każdy swego a nie te bezsensowną strefą bo teraz nasi stoją i się nawet nie ruszają jak piłka leci. Czy wy to widzicie???

Cykało ma wejście smoka w liczbach ale on jest bezproduktywny w rozegraniu

Wczoraj musieliśmy też znowu rzeźbić bo wypadł Konczkowski. Gdyby on był to by nie było Lukicia bo byśmy grali jak z Koroną. A na koniec. Panowie trenerzy - ćwiczycie te rzuty rożne i ćwiczycie i ciągle dajecie dupy!!! Pokrycie w końcu każdy swego a nie te bezsensowną strefą bo teraz nasi stoją i się nawet nie ruszają jak piłka leci. Czy wy to widzicie???
nigdy nie jest za późno
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Karasiński ma 20 lat, życie nie raz pokazało, że urosnąć można w kilka kolejek. Faktycznie wprowadzenie ma do poprawy, ale i tak jest dużo lepszy niż Sadlok, bo przynajmniej biega i nie robi baboli. Jest na tą pozycję Preisler, więc raczej bym się tu specjalnie nie martwił. Gorzej wygląda gra stoperów, którzy wyglądają jakby 1 raz ze sobą grali. Wg mnie tu jest największy problem.gucio77 pisze: ↑4 mar 2025, o 07:29Pełno zgoda co do Krasińskiego, bo co niykierzy tu na forum myślom że obrońca jest ino od broniynio, ale te czasy sie już skończyły. I jak mioł bych go za to ocyniać to oki był by do przyjyńcio, ale już wyprowadzynie piłki to dramat brak podyjmiwanio decyzji o wyprowadzyniu piłki i podejmowanio najmniyjszego ryzyka dyskwalifikuje go jako bocznego obrońcy.Rafał19R20 pisze: ↑3 mar 2025, o 23:00Za co Karasinski na plus?... Każda pilka do tyłu , brak próby zdobycia przewagi w polu., gra asekuracyjna z bramkarzem, niedokładne wrzutki kończące się na głowach obrońców..AdiBatory pisze: ↑3 mar 2025, o 21:49Na plus na pewno Karasinski
Tsykalo widać że ma bombę z obu nóg + nieźle gra głową. Trzeba budować ten środek pola pod Niego i zrobic wszystko żeby z nami został na dłużej
Dwa mecze u siebie = dwa mecze (chyba) bez Szczepka (dwa mecze pauzy za 8 żółta). Średnio to brzmi,bo Soma wygląda średnio, a zmiennika brak
My dzis na 20 pojedynków główkowych przegraliśmy chyba 80%... Karasek wygrywał z Lukicem, obrońcy z Novothnym...wyglądało to tragicznie w tym aspekcie
Szulczek mówi, że lepiej biegamy. Ok, tylko to jest kwestia posadzenia Kozaka, Konczkowskiego i Sadloka. Brawo za decyzję, bo nie idzie na nich patrzyć.
Kozak gra 20 minut i dycha rękawami

Co do Turka to on niestety nie pomaga. Co w światło to bramka, słaba gra na przedpolu, przyspawany do linii. Jeszcze chwila i wskoczy Bielu.
Cykało to jest nasz jedyny zawodnik, który potrafi uderzyć na bramkę?
Szkoda tego meczu, takie sytuacje jakie mieliśmy trzeba wykorzystywać. Jest progres (zresztą trudno, żeby nie było po tym co się odjebało tydzień temu), ale musimy zacząć regularnie punktować za 3 punkty

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
a ja po pierwsze ochłonąłem, po drugie obejrzałem sobie niektóre fragmenty meczu. Mam pretensję o drugą straconą bramkę, ponieważ zawodnik strzelający głową został pozostawiony dosłownie sam trzy metry od bramki, a obrońcy i bramkarz pobiegli gdzieś w pizduełej. Poza tym możemy mówić o pechu lub niewystarczającej koncentracji w wykończeniu akcji. Nawet jeśli forma zespołu nie jest jeszcze optymalna, to ten mecz na pewno byliśmy w stanie wczoraj wygrać.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Rickenn10
- Kontakt:
Byliśmy dużo lepsi ale byliśmy również bardziej nieskuteczni... NiestetyscaneRboy pisze: ↑4 mar 2025, o 08:15a ja po pierwsze ochłonąłem, po drugie obejrzałem sobie niektóre fragmenty meczu. Mam pretensję o drugą straconą bramkę, ponieważ zawodnik strzelający głową został pozostawiony dosłownie sam trzy metry od bramki, a obrońcy i bramkarz pobiegli gdzieś w pizduełej. Poza tym możemy mówić o pechu lub niewystarczającej koncentracji w wykończeniu akcji. Nawet jeśli forma zespołu nie jest jeszcze optymalna, to ten mecz na pewno byliśmy w stanie wczoraj wygrać.
Wiemy co poprawić i Arka już musi zostać skarcona. A przyjedzie ich prawie 1,5k więc i my mamy robotę do zrobienia na trybunach.
-
- Kontakt:
Primo wy***ać opitków i przypadkowych pikników, którym się włączyło dowodzenie z MŁYNA, bo jak to ma wyglądać jak z Wisła to nas Arka przeryczy, a taka Legia wdupi w beton dopingiem.Rickenn10 pisze: ↑4 mar 2025, o 08:54Byliśmy dużo lepsi ale byliśmy również bardziej nieskuteczni... NiestetyscaneRboy pisze: ↑4 mar 2025, o 08:15a ja po pierwsze ochłonąłem, po drugie obejrzałem sobie niektóre fragmenty meczu. Mam pretensję o drugą straconą bramkę, ponieważ zawodnik strzelający głową został pozostawiony dosłownie sam trzy metry od bramki, a obrońcy i bramkarz pobiegli gdzieś w pizduełej. Poza tym możemy mówić o pechu lub niewystarczającej koncentracji w wykończeniu akcji. Nawet jeśli forma zespołu nie jest jeszcze optymalna, to ten mecz na pewno byliśmy w stanie wczoraj wygrać.
Wiemy co poprawić i Arka już musi zostać skarcona. A przyjedzie ich prawie 1,5k więc i my mamy robotę do zrobienia na trybunach.
-
- Kontakt:
Czyli chcesz przypadkowych pikników wywalić z miejsca, na które kupili bilet i nie byli świadomi, że to młyn, bo są piknikami, a w systemie nie ma ani jednej wzmianki o tym?

-
- Kontakt:
Bezpośrednio nie awansujymy trzeba się z tym pogodzić,pilnować żeby byc w 6 tam wszystko sie może zdarzyć,a skupić się na PP z legia bo tako szansa zas dugo może nie byc
NRŚL GANG
-
- Kontakt:
Jest w ch** wolnego na bocznych sektorach, potem pół szpilu łażom i szukajom placu, przeszkadzajom w dopingu i wk***iają(aha i nie mom 18 lot, od '85 na Ruchu). Ja jest zech za tym, młyn to nie zic w teatrze, po za tym wto na Ruchu siedzi na swoim placu?

-
- Kontakt:
Ogólnie nie wiem, czy ktoś z was zwrócił uwagę na krycie w polu karnym przy stałych fragmentach, a konkretnie chodzi mi o krycie dwóch zawodników przez Starzyńskiego, było kilka takich sytuacji z rzutów różnych w tym meczu, przy czym jeden skończył się bramką, ponieważ właśnie jeden z przeciwników się oderwał od krycia i zgrał piłkę głową
-
- Kontakt:
koledzy wyżej już o tym pisali. Gdyby obrona grała lepiej na pewno łatwiej by konstruowało akcje ofensywne.19Ruch20R pisze: ↑4 mar 2025, o 10:50Ogólnie nie wiem, czy ktoś z was zwrócił uwagę na krycie w polu karnym przy stałych fragmentach, a konkretnie chodzi mi o krycie dwóch zawodników przez Starzyńskiego, było kilka takich sytuacji z rzutów różnych w tym meczu, przy czym jeden skończył się bramką, ponieważ właśnie jeden z przeciwników się oderwał od krycia i zgrał piłkę głową
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Gdyby obrona miała za plecami pewnego bramkarza, to by grała lepiej, przykład z Koroną, gdzie nas cisnęli nie miłosiernie, Korona w tym samym meczu z Termaliką wkleiła bym im z 5 bramek.scaneRboy pisze: ↑4 mar 2025, o 10:54koledzy wyżej już o tym pisali. Gdyby obrona grała lepiej na pewno łatwiej by konstruowało akcje ofensywne.19Ruch20R pisze: ↑4 mar 2025, o 10:50Ogólnie nie wiem, czy ktoś z was zwrócił uwagę na krycie w polu karnym przy stałych fragmentach, a konkretnie chodzi mi o krycie dwóch zawodników przez Starzyńskiego, było kilka takich sytuacji z rzutów różnych w tym meczu, przy czym jeden skończył się bramką, ponieważ właśnie jeden z przeciwników się oderwał od krycia i zgrał piłkę głową
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bo on jest dynamiczny jak bana 17 w Chropaczowie na winklu koło bergi.19Ruch20R pisze: ↑4 mar 2025, o 10:50Ogólnie nie wiem, czy ktoś z was zwrócił uwagę na krycie w polu karnym przy stałych fragmentach, a konkretnie chodzi mi o krycie dwóch zawodników przez Starzyńskiego, było kilka takich sytuacji z rzutów różnych w tym meczu, przy czym jeden skończył się bramką, ponieważ właśnie jeden z przeciwników się oderwał od krycia i zgrał piłkę głową