Mavo cóż Ci powiemMavo1920 pisze: ↑17 sty 2025, o 17:00Rickenn10 pisze: ↑17 sty 2025, o 15:47a to wy nie wiecie, że trybuny dzielą się na kilka kategorii?Mavo1920 pisze: ↑17 sty 2025, o 15:35Mnie nie dziwi, że kazali chować barwy, ale to, że chłop na tym nagraniu popełnia przestępstwo z art. 190 KK, grożąc komuś że zostanie "rozjebany". To, że po głosie słychać że to jakiś patus, nie zwalnia z odpowiedzialności. Sam robiłem w Bytomiu jakiś czas i mam kilku znajomych kibiców Polonii i do nas mają przyjazny stosunek.
Patus? Myślę, że bardziej zaprzyjaźniony z rękawicami i takimi tematami, ale tak dla piknika od razu będzie patusem bo ma niższą tonację głosu i używa przekleństw.
Widać niektórzy myślą, że u nas panuje już klimat jak na meczach Real Barca gdzie w internecie się wszyscy napinają a potem robią sobie zdjęcia na trybunach gdzie siedzą wszyscy wymieszani między sobą.
Paragrafy na forum i przestępstwa![]()
![]()
![]()
Nie chodzi o niższy ton głosu. Szympansa z IQ 70 łatwo rozpoznać. Po słownictwie zresztą też. Nie oczekuję, że chłop grzecznie zapyta, czy nie mogliby panowie szanowni schować szalików i czapek, bo bez przesady, ale groźby pobicia w de facto miejscu publicznym to przegięcie. To nie jest ku*** BiałoruśJakie wy ludzie macie standardy...