Co z tym Ruchem?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
k0ciak
Kontakt:

Re: Co z tym Ruchem?

#24016 Post autor: k0ciak » 8 wrz 2024, o 12:05

Nie pierwszy nie ostatni kapelan na Ruchu a imba jakby deweloper na cichej osiedle budował

Awatar użytkownika
JoKeRoNŁ
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24017 Post autor: JoKeRoNŁ » 8 wrz 2024, o 12:29

k0ciak pisze:
8 wrz 2024, o 12:05
Nie pierwszy nie ostatni kapelan na Ruchu a imba jakby deweloper na cichej osiedle budował
Sporo klubów ma kapelanów tylko standardowo u nas musi trafić się paru pseudo oświeconych :)
Against modern football !!

ciudu

#24018 Post autor: ciudu » 8 wrz 2024, o 12:45

Niych zgadna , jak ci tak kaplani i kosciol przeszkadzaja to jestes wyborca wesolej koalicji ??????????????? ino pytanko , jak sie myla to przepraszom i wychodza z zalozynio ze i cie na religi ktos skrzywdziyli.

Awatar użytkownika
Adam1983
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24019 Post autor: Adam1983 » 8 wrz 2024, o 13:55

Sam niekere som jak baby z torgu. Roz im zawadzo nakrętka z butelki a teroz ksiądz. Serio musicie mieć wspaniałe życie bez problemów, żeby z takich pierdoł robić afera.

scaneRboy
Kontakt:

#24020 Post autor: scaneRboy » 8 wrz 2024, o 15:13

Ja tylko dodam, że obaj duchowni są częściej na meczach niż niektóre gwiazdy forum.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24021 Post autor: Mikoruch » 8 wrz 2024, o 16:01

chropaczow pisze:
8 wrz 2024, o 10:17
Mikoruch pisze:
8 wrz 2024, o 10:12
Panowie, jeśli macie z takim tematem problem zostawcie swoje frustrację u siebie w doma.
Gdy Fosą krzyczał z Bogiem i po zwycięstwo jakoś Was nie było słychać na forum w tym temace, bo dobrze wszystkim szło.
Dzisiaj nawet to przeszkadza.
Smutne i do tego bardzo słabe ....
Gdzie byłeś z Twoim oburzeniem gdy trumna sp. Gerarda Cieslika była na murawie Cichej 6 a ksiądz prowadził modlitwę do której włączał się cały stadion ?
Gdzie byłeś gdy w grudniu co roku obchodzone są wigile w kawiarence a ksiądz błogosławi i modli się z innymi ?
To jest nasza tożsamość i historia. Z dziada pradziada.
Na Bukowej nie mają takiej historii, chyba nie ma tam kapelana, jest nowocześnie. W Zabrzu jest też tak bardziej czerwono, całkiem milutko.
Tam żyje się inaczej. Może dla niektórych lepiej ...
A widziałeś umowę czy przelew ?
Myślisz, że tak jest zawsze i wszędzie ?
Pokazuj papiery.
Jak nie masz to nie rzucaj słabymi pomówieniami.

Fosa niech sobie krzyczy, to nic nie kosztuje. Dwóch katabasów, na bank nie robi tego za darmo. To jest słabe.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#24022 Post autor: jajo » 8 wrz 2024, o 16:58

w ogóle trzeba jakoś zmienić historię klubu, bo wojujący oświeceni nie poradzą sobie z faktem, że RUCH WIELKIE HAJDUKI został założony w DOMU PARAFIALNYM.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Adelbert
Kontakt:

#24023 Post autor: Adelbert » 8 wrz 2024, o 17:10

Jak wam ksiądz przeszkadza, to może jako alternatywa jakiś imam bądź rabin?

Dżem
Kontakt:

#24024 Post autor: Dżem » 8 wrz 2024, o 17:56

Ja rozumiem, że przerwa na kadrę i już brakuję adrenaliny związanej ze szpilami,ale chopy serio? Wadzić się o księży? :rotfl: :rotfl:

Luzujgacie

#24025 Post autor: Luzujgacie » 8 wrz 2024, o 18:39

Adelbert pisze:
8 wrz 2024, o 17:10
Standardowo w skrajności w skrajność xD. Ktoś nie chce zboczencow w sukienkach to znaczy, że chce żydów, rabinów, doszukiwanie się polityki. A bo inne kluby tak mają a nie to spoko macie rację to wszystko wyjaśnia. Za dużo kasy chyba mam żeby na nich wydawać

Awatar użytkownika
atleticomadryt
Kontakt:

#24026 Post autor: atleticomadryt » 8 wrz 2024, o 18:44

W Bogu nadzieja i nie wiem skad czerpiecie sily do dalszej walki o to co kochacie, gdy przychodza ciezkie dni, a swiatelka w tunelu brak.
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"

grzechub
Kontakt:

#24027 Post autor: grzechub » 8 wrz 2024, o 18:54

Luzujgacie pisze:
8 wrz 2024, o 18:39
Adelbert pisze:
Standardowo w skrajności w skrajność xD. Ktoś nie chce zboczencow w sukienkach to znaczy, że chce żydów, rabinów, doszukiwanie się polityki. A bo inne kluby tak mają a nie to spoko macie rację to wszystko wyjaśnia. Za dużo kasy chyba mam żeby na nich wydawać
Jak Ksiądz Mirek chodził na Ruch to Ciebie na świecie nie było. Na karnet, gadżety, koszulki itp wydał tyle ile w rok zarabiasz. Będąc w różnych parafiach archidiecezji katowickiej zawsze zabierał mnóstwo ministrantów na mecze i pewnie niejeden z nich został potem wiernym kibicem.
Więc jeśli nie potrafisz się kulturalniej wyrażać o takich osobach, to sorry ale napiszę Ci językiem Twoich zapewne idoli: wy***rdalaj.
Ostatnio zmieniony 8 wrz 2024, o 18:59 przez grzechub, łącznie zmieniany 1 raz.

Luzujgacie

#24028 Post autor: Luzujgacie » 8 wrz 2024, o 18:56

grzechub pisze:
8 wrz 2024, o 18:54
Luzujgacie pisze:
Adelbert pisze:
Jak Ksiądz Mirek chodził na Ruch to Ciebie na świecie nie było. Będąc w różnych parafiach archidiecezji katowickiej zawsze zabierał mnóstwo ministrantów na mecze i pewnie nie jeden z nich został potem wiernym kibicem.
Więc jeśli nie potrafisz się kulturalniej wyrażać, to sorry ale napiszę Ci językiem Twoich zapewne idoli: wy***rdalaj.
A co mnie obchodzi ksiądz Mirek? Nigdzie nie napisałem, że mają się nie pojawiać na trybunach tylko o zatrudnianiu ZBOCZEŃCÓW przez Ruch. Nigdzie nie napisałem nie prawdy więc czego się pieklisz śmieciu? Że ksiądz już cię na kolanko nie bierze?

grzechub
Kontakt:

#24029 Post autor: grzechub » 8 wrz 2024, o 19:01

Luzujgacie pisze:
8 wrz 2024, o 18:56
grzechub pisze:
Luzujgacie pisze:
Adelbert pisze:
Jak Ksiądz Mirek chodził na Ruch to Ciebie na świecie nie było. Będąc w różnych parafiach archidiecezji katowickiej zawsze zabierał mnóstwo ministrantów na mecze i pewnie nie jeden z nich został potem wiernym kibicem.
Więc jeśli nie potrafisz się kulturalniej wyrażać, to sorry ale napiszę Ci językiem Twoich zapewne idoli: wy***rdalaj.
A co mnie obchodzi ksiądz Mirek? Nigdzie nie napisałem, że mają się nie pojawiać na trybunach tylko o zatrudnianiu ZBOCZEŃCÓW przez Ruch. Nigdzie nie napisałem nie prawdy więc czego się pieklisz śmieciu? Że ksiądz już cię na kolanko nie bierze?
Szkoda mi strzępić na Ciebie ryja. Mam nadzieję, że ten kto Cię skrzywdził zgnije w piekle. A teraz szykuj się do szkoły synku.
P.S.
Jeśli masz wiedzę, że mamy zboczeńców na trybunach daj znać, bo środowisko kibicowskie średnio takich lubi i z pewnością nie będę jedyny, który takiego gnoja wykopie z stadionu.

Luzujgacie

#24030 Post autor: Luzujgacie » 8 wrz 2024, o 19:09

grzechub pisze:
8 wrz 2024, o 19:01
Luzujgacie pisze:
8 wrz 2024, o 18:56
grzechub pisze:
Luzujgacie pisze:
Adelbert pisze:
Szkoda mi strzępić na Ciebie ryja. Mam nadzieję, że ten kto Cię skrzywdził zgnije w piekle. A teraz szykuj się do szkoły synku.
P.S.
Jeśli masz wiedzę, że mamy zboczeńców na trybunach daj znać, bo środowisko kibicowskie średnio takich lubi i z pewnością nie będę jedyny, który takiego gnoja wykopie z stadionu.
Dasz odpisać zadanie i będzie gitara :D Zresztą może nie potrzebnie zech to napisał. Są lepsze rzeczy na którą energię można poświęcić niż kłócić się o takie bzdury. Chyba faktycznie przerwa na repre po zwycięstwie daje się we znaki :rotfl:

ODPOWIEDZ