Co z tym Ruchem?
-
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
Nie pierwszy nie ostatni kapelan na Ruchu a imba jakby deweloper na cichej osiedle budował
- JoKeRoNŁ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Sporo klubów ma kapelanów tylko standardowo u nas musi trafić się paru pseudo oświeconych

Against modern football !!
-
Niych zgadna , jak ci tak kaplani i kosciol przeszkadzaja to jestes wyborca wesolej koalicji ??????????????? ino pytanko , jak sie myla to przepraszom i wychodza z zalozynio ze i cie na religi ktos skrzywdziyli.
- Adam1983
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Sam niekere som jak baby z torgu. Roz im zawadzo nakrętka z butelki a teroz ksiądz. Serio musicie mieć wspaniałe życie bez problemów, żeby z takich pierdoł robić afera.
-
- Kontakt:
Ja tylko dodam, że obaj duchowni są częściej na meczach niż niektóre gwiazdy forum.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
chropaczow pisze: ↑8 wrz 2024, o 10:17Gdzie byłeś z Twoim oburzeniem gdy trumna sp. Gerarda Cieslika była na murawie Cichej 6 a ksiądz prowadził modlitwę do której włączał się cały stadion ?Mikoruch pisze: ↑8 wrz 2024, o 10:12Panowie, jeśli macie z takim tematem problem zostawcie swoje frustrację u siebie w doma.
Gdy Fosą krzyczał z Bogiem i po zwycięstwo jakoś Was nie było słychać na forum w tym temace, bo dobrze wszystkim szło.
Dzisiaj nawet to przeszkadza.
Smutne i do tego bardzo słabe ....
Gdzie byłeś gdy w grudniu co roku obchodzone są wigile w kawiarence a ksiądz błogosławi i modli się z innymi ?
To jest nasza tożsamość i historia. Z dziada pradziada.
Na Bukowej nie mają takiej historii, chyba nie ma tam kapelana, jest nowocześnie. W Zabrzu jest też tak bardziej czerwono, całkiem milutko.
Tam żyje się inaczej. Może dla niektórych lepiej ...
A widziałeś umowę czy przelew ?
Myślisz, że tak jest zawsze i wszędzie ?
Pokazuj papiery.
Jak nie masz to nie rzucaj słabymi pomówieniami.
Fosa niech sobie krzyczy, to nic nie kosztuje. Dwóch katabasów, na bank nie robi tego za darmo. To jest słabe.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
w ogóle trzeba jakoś zmienić historię klubu, bo wojujący oświeceni nie poradzą sobie z faktem, że RUCH WIELKIE HAJDUKI został założony w DOMU PARAFIALNYM.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Jak wam ksiądz przeszkadza, to może jako alternatywa jakiś imam bądź rabin?
-
- Kontakt:
Ja rozumiem, że przerwa na kadrę i już brakuję adrenaliny związanej ze szpilami,ale chopy serio? Wadzić się o księży?

-
Standardowo w skrajności w skrajność xD. Ktoś nie chce zboczencow w sukienkach to znaczy, że chce żydów, rabinów, doszukiwanie się polityki. A bo inne kluby tak mają a nie to spoko macie rację to wszystko wyjaśnia. Za dużo kasy chyba mam żeby na nich wydawać
- atleticomadryt
- Kontakt:
W Bogu nadzieja i nie wiem skad czerpiecie sily do dalszej walki o to co kochacie, gdy przychodza ciezkie dni, a swiatelka w tunelu brak.
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH”
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
-
- Kontakt:
Jak Ksiądz Mirek chodził na Ruch to Ciebie na świecie nie było. Na karnet, gadżety, koszulki itp wydał tyle ile w rok zarabiasz. Będąc w różnych parafiach archidiecezji katowickiej zawsze zabierał mnóstwo ministrantów na mecze i pewnie niejeden z nich został potem wiernym kibicem.Luzujgacie pisze: ↑8 wrz 2024, o 18:39Standardowo w skrajności w skrajność xD. Ktoś nie chce zboczencow w sukienkach to znaczy, że chce żydów, rabinów, doszukiwanie się polityki. A bo inne kluby tak mają a nie to spoko macie rację to wszystko wyjaśnia. Za dużo kasy chyba mam żeby na nich wydawać
Więc jeśli nie potrafisz się kulturalniej wyrażać o takich osobach, to sorry ale napiszę Ci językiem Twoich zapewne idoli: wy***rdalaj.
Ostatnio zmieniony 8 wrz 2024, o 18:59 przez grzechub, łącznie zmieniany 1 raz.
-
A co mnie obchodzi ksiądz Mirek? Nigdzie nie napisałem, że mają się nie pojawiać na trybunach tylko o zatrudnianiu ZBOCZEŃCÓW przez Ruch. Nigdzie nie napisałem nie prawdy więc czego się pieklisz śmieciu? Że ksiądz już cię na kolanko nie bierze?grzechub pisze: ↑8 wrz 2024, o 18:54Jak Ksiądz Mirek chodził na Ruch to Ciebie na świecie nie było. Będąc w różnych parafiach archidiecezji katowickiej zawsze zabierał mnóstwo ministrantów na mecze i pewnie nie jeden z nich został potem wiernym kibicem.Luzujgacie pisze: ↑8 wrz 2024, o 18:39Standardowo w skrajności w skrajność xD. Ktoś nie chce zboczencow w sukienkach to znaczy, że chce żydów, rabinów, doszukiwanie się polityki. A bo inne kluby tak mają a nie to spoko macie rację to wszystko wyjaśnia. Za dużo kasy chyba mam żeby na nich wydawać
Więc jeśli nie potrafisz się kulturalniej wyrażać, to sorry ale napiszę Ci językiem Twoich zapewne idoli: wy***rdalaj.
-
- Kontakt:
Szkoda mi strzępić na Ciebie ryja. Mam nadzieję, że ten kto Cię skrzywdził zgnije w piekle. A teraz szykuj się do szkoły synku.Luzujgacie pisze: ↑8 wrz 2024, o 18:56A co mnie obchodzi ksiądz Mirek? Nigdzie nie napisałem, że mają się nie pojawiać na trybunach tylko o zatrudnianiu ZBOCZEŃCÓW przez Ruch. Nigdzie nie napisałem nie prawdy więc czego się pieklisz śmieciu? Że ksiądz już cię na kolanko nie bierze?grzechub pisze: ↑8 wrz 2024, o 18:54Jak Ksiądz Mirek chodził na Ruch to Ciebie na świecie nie było. Będąc w różnych parafiach archidiecezji katowickiej zawsze zabierał mnóstwo ministrantów na mecze i pewnie nie jeden z nich został potem wiernym kibicem.Luzujgacie pisze: ↑8 wrz 2024, o 18:39Standardowo w skrajności w skrajność xD. Ktoś nie chce zboczencow w sukienkach to znaczy, że chce żydów, rabinów, doszukiwanie się polityki. A bo inne kluby tak mają a nie to spoko macie rację to wszystko wyjaśnia. Za dużo kasy chyba mam żeby na nich wydawać
Więc jeśli nie potrafisz się kulturalniej wyrażać, to sorry ale napiszę Ci językiem Twoich zapewne idoli: wy***rdalaj.
P.S.
Jeśli masz wiedzę, że mamy zboczeńców na trybunach daj znać, bo środowisko kibicowskie średnio takich lubi i z pewnością nie będę jedyny, który takiego gnoja wykopie z stadionu.
-
Dasz odpisać zadanie i będzie gitaragrzechub pisze: ↑8 wrz 2024, o 19:01Szkoda mi strzępić na Ciebie ryja. Mam nadzieję, że ten kto Cię skrzywdził zgnije w piekle. A teraz szykuj się do szkoły synku.Luzujgacie pisze: ↑8 wrz 2024, o 18:56A co mnie obchodzi ksiądz Mirek? Nigdzie nie napisałem, że mają się nie pojawiać na trybunach tylko o zatrudnianiu ZBOCZEŃCÓW przez Ruch. Nigdzie nie napisałem nie prawdy więc czego się pieklisz śmieciu? Że ksiądz już cię na kolanko nie bierze?grzechub pisze: ↑8 wrz 2024, o 18:54Jak Ksiądz Mirek chodził na Ruch to Ciebie na świecie nie było. Będąc w różnych parafiach archidiecezji katowickiej zawsze zabierał mnóstwo ministrantów na mecze i pewnie nie jeden z nich został potem wiernym kibicem.Luzujgacie pisze: ↑8 wrz 2024, o 18:39Standardowo w skrajności w skrajność xD. Ktoś nie chce zboczencow w sukienkach to znaczy, że chce żydów, rabinów, doszukiwanie się polityki. A bo inne kluby tak mają a nie to spoko macie rację to wszystko wyjaśnia. Za dużo kasy chyba mam żeby na nich wydawać
P.S.
Jeśli masz wiedzę, że mamy zboczeńców na trybunach daj znać, bo środowisko kibicowskie średnio takich lubi i z pewnością nie będę jedyny, który takiego gnoja wykopie z stadionu.