Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
gucio77
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
chropaczow pisze: ↑1 wrz 2024, o 07:30
Mavo1920 pisze: ↑31 sie 2024, o 22:36
Czyli chyba grali przeciw trenerowi. Takiego zapierdalania jeden za drugiego dawno nie widziałem. Fizycznie można? Można! Szulczek nawet z Monety potrafi coś wycisnąć, niesamowite... Brawo Barański za tego gola, zachował się jak dziewiątka z długoletnim stażem
Chce się tych chłopców oglądać

A jak wrócą kontuzjowani to Dawid będzie miał mega pole manewru
Jeśli grali przeciw trenerowi, to kosztem punktów, których może zabraknąć. Niedopuszczalna, choć spotykana praktyka.
Coś za coś. Jak by lepij punktowali za Niydźwiedzia, to by go niy wy***ali, a awansu i tak by niy było i cały sezon stracony.
A tak momy Dawida Szulczka i cały czos otwarto droga do EX-sy.
Tak że cel uświynco środki. I wiym że niy momy gwarancji że z trynerym Szulczkiym awansujymy, ale nasze notowania jako kandydata do awansu wyraźnie poszły w gora, po tym co widzieli my wczoraj na SŚ z bardzo dobrym przeciwnikiem.
Nojwiynkszom RUCHu wartościom NIY jest to, że nigdy niy upado na kolana, ale to, że zawsze umiy sie z tych kolan dzwignońć."
-
NG1920
-
Kontakt:
arcio pisze: ↑1 wrz 2024, o 12:14
Dalej sądzisz ze zmiana trenera na tym etapie była niepotrzebna czy jednak potrafisz się przyznać że nie zawsze masz rację?
Ja sam twierdziłem, że taki szok i trzęsienie ziemi na tym etapie nic nie da, a czas będzie i tak działał na naszą korzyść. Z drugą częścią się zgadzam nadal, do tego to wciąż tylko jeden mecz, zobaczymy co będzie dalej. Ale przepaść w grze zespołu, reagowaniu sztabu i odbiorze tej drużyny jest niesamowita.
Przypomnijcie sobie jak to wyglądało jak przyszedł Niedźwiedź za Skrobacza. Same superlatywy, skok jakościowy treningów, nowoczesne podejście. Teraz znowu wpada trener, który potrafi reagować i nie boi się postawić na młodych w końcówce. To pokazuje jak nisko piłkarsko zeszliśmy te kilka lat temu i jaką drogę trzeba było przejść, aby znowu wrócić na właściwe tory. Mam nadzieję, że ten tor poprowadzi nas do awansu, długotrwałego projektu i w perspektywie do zakotwiczenia w Ekstraklasie na dłużej.
-
arcio
-
Kontakt:
Ja chce tylko stonować hurraoptymiz. Dajmy popracować trenerowi z tym co mamy i zobaczymy zimą czy mamy szansę na awans. Liczę że jeszcze teraz kogoś pozyskamy a w zimę kolejne mądre uzupełnienia. Do tego praca, praca i jeszcze raz praca - ale wspólna, razem, wszyscy na jednym wózku. Zarząd, sztab i piłkarze. Tylko działając wspólnie można spełniać marzenia...
nigdy nie jest za późno
-
Mavo1920
-
Kontakt:
arcio pisze: ↑1 wrz 2024, o 13:07
Ja chce tylko stonować hurraoptymiz. Dajmy popracować trenerowi z tym co mamy i zobaczymy zimą czy mamy szansę na awans. Liczę że jeszcze teraz kogoś pozyskamy a w zimę kolejne mądre uzupełnienia. Do tego praca, praca i jeszcze raz praca - ale wspólna, razem, wszyscy na jednym wózku. Zarząd, sztab i piłkarze. Tylko działając wspólnie można spełniać marzenia...
Nie no bez przesady. Jak wrócą kontuzjowani to ta kadra już jest bardzo dobra. A budżet z gumy nie jest. Moim zdaniem jakby wczoraj zagrał Kozak zamiast Monety i Miłosz też byłby w takim gazie + powrót Somy do formy to byśmy rozjebali ten śmieszny Górnik piątką.
-
maxior
Po owocach poznamy, czy ten kierunek Dawidowy bedzie słuszny. Na razie fajnie 3 punkty, efekt nowej miotły zadziałał. Oby to był dobry początek czegoś dobrego. Co sie dzieje z Somą dziwne.
-
Harpo
-
Kontakt:
Rafal1920 pisze: ↑1 wrz 2024, o 11:56
Fajnie się zaprezentowoł Mezghrani. Widać, że jest synek charakterny.
A co on takiego zrobil?
Dla mnie zwykly gracz, silny, ake bez jakiś spektakularnych akcji poza jedną, gdzie mial niestety strzelać, a nie dogrywać.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
Marcus
-
Kontakt:
Ma duży potencjał i wierzę, że będzie świetnym wzmocnieniem, ale w tym meczu poza wybieganiem nic nie pokazał i też się dziwię skąd te zachwyty. Nawet komentatorzy krytykowali jego grę. Dodam, że zdziwłbym się gdyby było inaczej po takiej przerwie i zaliczeniu tylko 3 jednostek treningowych więc nie uderzam w niego, stwierdzam tylko fakt. Faktycznie jak na taką przerwę to występ pozytywny, ale tylko tyle.
-
NG1920
-
Kontakt:
Marcus pisze: ↑1 wrz 2024, o 14:19
poza wybieganiem nic nie pokazał
Czyli mamy takiego Kozaka tylko na prawo

-
Mavo1920
-
Kontakt:
Mo wszedł do akcji z marszu. Na czczo, nawet rąk nie umył. Jak na dwa treningi i fakt, że był bez klubu od lipca zaliczył obiecujące wejście - przede wszystkim plusem jest jego dynamika. Jak dorzuci do tego wydolność i decyzyjność to będzie mega wzmocnieniem.
-
chropaczow
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
gucio77 pisze: ↑1 wrz 2024, o 13:01
Czyli chyba grali przeciw trenerowi. Takiego zapierdalania jeden za drugiego dawno nie widziałem. Fizycznie można? Można! Szulczek nawet z Monety potrafi coś wycisnąć, niesamowite... Brawo Barański za tego gola, zachował się jak dziewiątka z długoletnim stażem

Jeśli grali przeciw trenerowi, to kosztem punktów, których może zabraknąć. Niedopuszczalna, choć spotykana praktyka.
Coś za coś. Jak by lepij punktowali za Niydźwiedzia, to by go niy wy***ali, a awansu i tak by niy było i cały sezon stracony.
Tak że cel uświynco środki. I wiym że niy momy gwarancji że z trynerym Szulczkiym awansujymy, ale nasze notowania jako kandydata do awansu wyraźnie poszły w gora, po tym co widzieli my wczoraj na SŚ z bardzo dobrym przeciwnikiem.
Zgadza się, ale nie do końca. Wkuria mnie to, że zamiast iść w kilku do prezesa, sabotują grę i tracą punkty. Przypominają się lata 90te, przy których Fryzjer to mały Miki. Stracone punkty,choć bolą teraz, na koniec ligi, mogą decydować o przyszłości klubu.
Mimo wszystko, progres cieszy, choć jedna jaskółka, nie czyni wiosny. Dajmy im popracować. Trener to nasz synek. Świeże spojrzenie na piłkę, akceptacja kibiców... Uda się

-
Rickenn10
-
Kontakt:
Harpo pisze: ↑1 wrz 2024, o 14:05
Rafal1920 pisze: ↑1 wrz 2024, o 11:56
Fajnie się zaprezentowoł Mezghrani. Widać, że jest synek charakterny.
A co on takiego zrobil?
Dla mnie zwykly gracz, silny, ake bez jakiś spektakularnych akcji poza jedną, gdzie mial niestety strzelać, a nie dogrywać.
Skończ już pi***olić smutny człowieku albo idź do okulisty.
Jak na co dzień też tyle pi***olisz to współczuję otoczeniu.
-
qwertyhu
-
Kontakt:
FCNH1920 pisze: ↑31 sie 2024, o 23:14
tomekkonw pisze: ↑31 sie 2024, o 23:09
FCNH1920 pisze: ↑31 sie 2024, o 23:02
Jedyn mecz obnażył jakim trenerskim drewnem był niedźwiedź

a kozak raus, jak te plotki co krążą to prowda to niech po prostu wydupio
Rozwiń proszę myśl o jakie plotki bo akurat co do kozaka jestem ciekaw co w trawie piszczy
Że niy mo kolegów w drużynie i że tam w tyta od Szczepka niby dostoł. Ale to są plotki, żaden pewnik. Żeby mie tu zaro ktoś nie zjechoł
To nie plotki tylko prawda. Za darmo nie dostał.
-
scaneRboy
-
Kontakt:
A w jakim celu to piszecie?
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
gucio77
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
chropaczow pisze: ↑1 wrz 2024, o 14:28
gucio77 pisze: ↑1 wrz 2024, o 13:01

Zgadza się, ale nie do końca. Wkuria mnie to, że zamiast iść w kilku do prezesa, sabotują grę i tracą punkty. Przypominają się lata 90te, przy których Fryzjer to mały Miki. Stracone punkty,choć bolą teraz, na koniec ligi, mogą decydować o przyszłości klubu.
Mimo wszystko, progres cieszy, choć jedna jaskółka, nie czyni wiosny. Dajmy im popracować. Trener to nasz synek. Świeże spojrzenie na piłkę, akceptacja kibiców... Uda się
Ino wiysz jak wyglondo szczególnie w łoczach kibica donoszynie. Jak by to wyszło, to tu na forum by zaś była by jazda że lalusiom sie niy chce trynować i takie tam. Drugo sprawa, co by niby mioł zrobić Siymion z tym donosym, Misia na dywanik wziońść. Tyn by mu pedzioł, żeby sie niy wpierdaloł w jego robota, bo łon z wynikiow jest rozliczany. Trzecio sprawa, czy całyj drużynie Miś niy pasił, czy ino czyńści. A jak by jakiś pupilek Niedźwiedzia poinformowoł go o spisku to dopiyro mogło by sie podzioć. Tak że cieszmy sie z tego jak momy, bo mogło by być jeszcze gorzyj, aczkolwiek myślołech że gorzyj już by niy mogło być. Myśla że na dobrego konia Siymion postawił i z każdym tydniym bydzie lepij wyglondać naszo gra. Trzymejmy za to kciuki i wpiyrejmy drużyna, a w maju myśla że bydymy sie wszyscy cieszyć z awansu.
Nojwiynkszom RUCHu wartościom NIY jest to, że nigdy niy upado na kolana, ale to, że zawsze umiy sie z tych kolan dzwignońć."
-
scaneRboy
-
Kontakt:
A dlaczego to musi być celowe działanie przeciwko trenerowi i klubowi?
Dla mnie to jest proste, jak ktoś uczciwie pracuje, to oczekuje efektu. Skoro ileś meczy z rzędu, pomimo zaangażowania, chęci, potu, krwi, kontuzjom NIE MA POŻĄDANEGO efektu, to z czasem to zaczyna się odechciewać. Po co się narażać, szarpać, ryzykować jeśli wszyscy wiedzą, że nic z tego nie będzie. Wymęczone remisy, porażki, kontuzje, żółte kartki.
Skoro wróciła wiara w zwyciężanie, to wszyscy zaczynają się znowu angażować.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], elquatro, Fanatyczny NRŚL, heli, HullCityFC, jajo, jalboss, kibol-siem-ce, Marcus, niebieskifanatyk, nołnejm, OLSZA, pyjter1920, Rickenn10, tynbydziedobry i 97 gości