Rozwiń proszę myśl o jakie plotki bo akurat co do kozaka jestem ciekaw co w trawie piszczy
Ruch Chorzów - Górnik Łęczna, sobota, 19:35, 31.08.2024
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Górnik Łęczna, sobota, 19:35, 31.08.2024
to moim zdaniem doping słabszy niż zwykle, dużo przestojów, robienie czegoś na dwie "strony" praktycznie bez sensu. Mnóstwo znów przez to wymieszanego towarzystwa tych co chcą dopingować ciągle, tych co się włączają od czasu do czasu i tych co głównie chcą się skupić na meczu. Większa przestrzeń jednak daje większe rozgraniczenie osób z różnych grup. Jeżeli jest oszczędność, że nie trzeba sprzątać i zabezpieczać sektora górnego to jak najbardziej to rozumiem, ale pod względem dopingu pozytywu nie widzę. dobry doping to był po meczu jak zostali ci co chcą dopingować. I w sumie co mecz to mam wrażenie, że jest mniej bram wejściowych czynnych. Pewnie też dostosowują to do ilości biletów, ale dzisiej jednak w czasie co akurat wchodziłem to trocha trzeba było postać w kolejce, bo wiadomo, że jak zwykle nie którzy mieli problem z odbiciem biletu.iglo pisze: ↑31 sie 2024, o 23:03A jednak my 10 tys uzbierali. Dobry pomysł z samym dołem. Doping momentami w uj konkret. Nawet nie sluszolech jakiś większych żali na około a to spory plus.
Piłkarsko fajny mecz. Fajne bramki no i wynik na plus. Aby poszło do przodu. Fajnie się przeciwna trybuna rozruszała , a przy wyniku już później poszło grubo. Brawo
Z mojej perspektywy przed strzałem życia Lecznej było odepchnięcie i faul dla nas. Musza poczekać na skrót
Oczywiście być może kwestia siedzenia może dawać inne odczucie co to dopingu
Ostatnio zmieniony 31 sie 2024, o 23:15 przez heli, łącznie zmieniany 2 razy.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Że niy mo kolegów w drużynie i że tam w tyta od Szczepka niby dostoł. Ale to są plotki, żaden pewnik. Żeby mie tu zaro ktoś nie zjechoł
Niebieska Holandia!
-
- Kontakt:
To nie pudelek, nie ma co rozsiewać plotek. Jak są jakieś niesnaski to wierza że Szulczek je naprawi, już to robił nie raz w Warcie 

-
- Kontakt:
Racja. Nie ma co roztrząsać, chopcy niech robią swoje
i teroz wspinaczka w góra tabeli. !!

Niebieska Holandia!
- Rickenn10
- Kontakt:
Oby dzisiejsza wygrana dała im wiarę w swoje możliwości!
Bardzo dobre jest to że oparliśmy grę na całym zespole, że trzej inni zapisali się na listę strzelców. Z meczu na mecz będzie to łapało automatyzmy i powinno być coraz lepiej
Wielkie brawa dla trenera za mega debiut i poukładanie tego w tak krótkim czasie na tyle że pokonaliśmy vice lidera!
Mezghrani to będzie kot... Niech tylko złapie rytm meczowy i resztę i coś czuję że ten gość to będzie nasz transfer top.
Bardzo dobre jest to że oparliśmy grę na całym zespole, że trzej inni zapisali się na listę strzelców. Z meczu na mecz będzie to łapało automatyzmy i powinno być coraz lepiej
Wielkie brawa dla trenera za mega debiut i poukładanie tego w tak krótkim czasie na tyle że pokonaliśmy vice lidera!
Mezghrani to będzie kot... Niech tylko złapie rytm meczowy i resztę i coś czuję że ten gość to będzie nasz transfer top.
-
- Kontakt:
Brawo Drużyna, brawo Trener Szulczek. Bardzo ważne trzy punkty. Trzymamy kontakt oraz mentalnie mocno się zbudowaliśmy.
O meczu już zostało chyba napisane wszystko. Ja chciałbym pochwalić sędziego, który dobrze prowadził zawody. Trzymał ciśnienie i nie dał się nabierać na symulki. Jedyny błąd, to chyba tylko ten przy golu Dyji, gdzie z perspektywy stadionu powinien być faul dla nas, a zrobił się gol dla Łęcznej (dobrze, że nie zaważyło to na wyniku).
O meczu już zostało chyba napisane wszystko. Ja chciałbym pochwalić sędziego, który dobrze prowadził zawody. Trzymał ciśnienie i nie dał się nabierać na symulki. Jedyny błąd, to chyba tylko ten przy golu Dyji, gdzie z perspektywy stadionu powinien być faul dla nas, a zrobił się gol dla Łęcznej (dobrze, że nie zaważyło to na wyniku).
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
pretensje do Moneta dzis moga oznaczac jedno:
Sadlok bezapelacyjne MVP.
te narzekanie przewaznie jest w pakiecie, do jednego "starego" doczepic sie da tylko z klapkami na oczach, to trzeba drugiego.
z tych na ktorych sam narzekalem:
Karaisnski 2 asysty
Ventura calkiem niezly mecz, pomijam nawet gola.
Sadlok bezapelacyjne MVP.
te narzekanie przewaznie jest w pakiecie, do jednego "starego" doczepic sie da tylko z klapkami na oczach, to trzeba drugiego.
z tych na ktorych sam narzekalem:
Karaisnski 2 asysty
Ventura calkiem niezly mecz, pomijam nawet gola.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
A więc można. Czekam aż to wszystko wystrzeli. Fizycznie popracują i może moje marudzenie o straconym sezonie się nie ziści. Podoba mi się pewność siebie trenera. Jakoś u niego to inaczej brzmi niż u poprzedniego.
Kto wpadł na pomysł żeby na trybunie wschodniej zamknąć przy bramie nr 7 lewe schody , a otworzyć prawe, gdzie wszyscy i tak w lewo idą. Po meczu te taśmy i tak pozrywali schodzący., ale trochę to nielogiczne.
Kto wpadł na pomysł żeby na trybunie wschodniej zamknąć przy bramie nr 7 lewe schody , a otworzyć prawe, gdzie wszyscy i tak w lewo idą. Po meczu te taśmy i tak pozrywali schodzący., ale trochę to nielogiczne.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Ja jestem bardzo zadowolony super wynik gra niezła przy tej ostatniej kaszanie i tak wyglądalo to elegancko każda formacja współgrała bardzo fajny mecz Tychy są do jebniecia za dwa tygodnie jest dobrze Szulczek ufam tobie 

Batory Fans
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tak tu tylko wejda i powiem że szrot sprowadzony przez Foszmańczyka wygrał nam ten mecz.
I już wychodzę. Dobranoc
I już wychodzę. Dobranoc
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Polecam zobaczyć jeszcze raz wczorajszy mecz tym którzy uważali że zmiana trenera nic nie wniesie
.

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jeśli grali przeciw trenerowi, to kosztem punktów, których może zabraknąć. Niedopuszczalna, choć spotykana praktyka.Mavo1920 pisze: ↑31 sie 2024, o 22:36Czyli chyba grali przeciw trenerowi. Takiego zapierdalania jeden za drugiego dawno nie widziałem. Fizycznie można? Można! Szulczek nawet z Monety potrafi coś wycisnąć, niesamowite... Brawo Barański za tego gola, zachował się jak dziewiątka z długoletnim stażem
Chce się tych chłopców oglądaćA jak wrócą kontuzjowani to Dawid będzie miał mega pole manewru
![]()
- mSamer
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Cos się ruszyło. Ważne zwycięstwo bo daje mentalnego kopa chłopaka, że projekt, w którym są, ma perspektywy.
Ci sami drewniani w poprzednich meczach Panowie, nagle potrafią kopnąć piłkę.
Nareszcie nie łapałem się za głowę po każdym podaniu. Nie było autobusu po pierwszej bramce.
Nadal brakuje zgrania, optymalnych wyborów i niestandardowych rozwiązań taktycznych ale widać cze trener ma pomysł i wie jak dobrać taktykę pod swoich piłkarzy.
Jak sam Szukczek, w połowie października ta drużyna będzie już miała jego styl i po tym meczu jestem w stanie w to uwierzyć.
Serio nie pamiętam kiedy ostatni raz oglądałem mecz i chciało się to oglądać. Jedziemy dalej!
Ci sami drewniani w poprzednich meczach Panowie, nagle potrafią kopnąć piłkę.
Nareszcie nie łapałem się za głowę po każdym podaniu. Nie było autobusu po pierwszej bramce.
Nadal brakuje zgrania, optymalnych wyborów i niestandardowych rozwiązań taktycznych ale widać cze trener ma pomysł i wie jak dobrać taktykę pod swoich piłkarzy.
Jak sam Szukczek, w połowie października ta drużyna będzie już miała jego styl i po tym meczu jestem w stanie w to uwierzyć.
Serio nie pamiętam kiedy ostatni raz oglądałem mecz i chciało się to oglądać. Jedziemy dalej!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ludzie, o czym wy piszecie, że grali przeciw trenerowi? Grali, bo mieli siły!. Przez ten tydzień treningi były ograniczone do minimum, większość zawodników jest przemęczona! - Nie zmęczona, a przemęczona, zajechana fizycznie. NAJGORZEJ JEST z Somą i z Venturą. Jakby był stary pan - nie trener od przygotowania fizycznego, to by cały ten tydzień spędzili pewnie na siłowni... Andrzej Kasprzak jest największym szkodnikiem, jaki spotkał ten klub od lat. Nie będę pisał tutaj rzeczy, który ten człowiek robił, a własciwie czego nie robił, bo nie chce robić pożywki dla pismaków, ale to był kryminał. Jak dołożymy do tego fochy misia i odpalenie zawodników, którzy mogli stanowić szkielet tej drużyny, to qrw1ca mnie strzela. Odbudowa niektórych zawodników jest nierealna w tej rundzie. Nono został zniszczony zanim tak naprawdę mógł pokazać swoje umiejętności - dlaczego? Bo ten debil od przygotowania dawał wszystkim takie same, nierealne obciążenia treningowe.
takie tam