Wisła Kraków - Ruch Chorzów / 12.08 Godz 19:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Wisła Kraków - Ruch Chorzów / 12.08 Godz 19:00

#271 Post autor: gerhat » 14 sie 2024, o 20:02

jajo pisze:
14 sie 2024, o 15:31
gerhat pisze:
14 sie 2024, o 14:13
jajo pisze:
14 sie 2024, o 11:42
gerhat pisze:
14 sie 2024, o 07:43
Jak już zwolnicie trenera to dowiecie się że ten nowy nie zmieni rozumu Starzyńskiemu albo tormanowi a Hiszpan nadający się do piłki plażowej nie jest Tonim Krosem.
Przegraliśmy po głupich indywidualnych błędach a nie złej taktyce czy złych wyborach personalnych trenera. Wystawił wszystko co miał najlepsze, zmiennicy są jacy są. Ta drużyna się buduje i nikt mądry nie będzie tego przerywał bo kilku nawiedzonych na forum chce wyładować frustrację po porażce na misiu
z tym, ze mam wrazenie, ze bledy sa juz na bazie fundamentow.
nawet jak cos z tego wyrosnie w gore, to to je***e predzej czy poznie.

Niedzwiedz ma pilkarzy, ktorych by chcialo 80% tej ligi, a kilku z nich to i 100%.
jesli cos w ich glowach nie dziala, to znaczy ze problem jest glownie w nim.
tu nie ma ludzi, ktorych pierwsza liga moze przerosnac. prawie wszyscy grali na wyzszym poziomie niz graja obecnie. to nie jest czas po awansie z 2 ligi, gdzie zastanawialismy sie jak sobie daja rade Bielu, Sikor, Kasol, Szczepek, Szywacz, Wojtowicz.

ps. przez kilkanascie lat zawsze tutaj dominowalem z opinia o dawaniu czasu trenerom.
Oczywiście ten Miś nie jest poza krytyką. Osobiście mam wiele pretensji o grę wahadłami która zabija futbol. Ktoś pisał tutaj że nie ma przyjemności oglądania meczy, zgadza się, ja też nie mam przyjemności oglądając te wachadła nawet gdyby były skuteczne a nie są.
Ale wyjebanie trenera to nie krytyka, tego nie popieram bo na tym etapie się tego nie robi. Jak ktoś oczekuje że po wymianie 2/3 składu i 3 sparingach będzie wymiatał tą ligą zarówno wynikowo jak i piękną grą którą zdominujemy każdego przeciwnika to grubo się myli i to miałem na myśli że drużyna się buduje i trzeba poczekać. Ile? A …uj wie, oby jak najszybciej
Szymański, Sadlok, Kozak, Szczepan, Novothny, Starzyński.
z pola gra 6/10 co ze sobą już grało.
robicie z tego większą rewolucją niz jest.
Wisła też 6/10
Siedlce 7/10
Pruszków 4/10 !!!
Opole 6/10

tak więc argument o zgraniu możecie wyrzucic do smietnika. w tych druzynach jeszcze czesto liczbe robi jakis junior, ktory ledwo wachal murawe na wiosne, a u nas cala 6 to byli gracze pierwszej 11.

KORONNY PRZYKŁADEM JEST ZNICZ PRUSZKÓW, KTÓRY WYGLĄDAŁ JAKBY SCHEMATY TRENOWAŁ 3 LATA, A TAM W POLU GRAŁ 6 CHŁOPA CO SIĘ POZNAŁO MIESIĄC WCZEŚNIEJ

tak, argumenty finansowe maja tutaj sens.
ja mam nadzieje, że nikt nie podpisal tych wszystkich asystentow JN bez zadnego okresu wypowiedzenia.
inna rzecz, ze co by o nich nie powiedziec wydaja sie takimi, co chca jeszcze cos w pilce osiagnac, a nie rok ciagnac wyplate.
moze nawet do roli asystentow dalej sie nadaja. to jest temat, ktory pewnie malo kto zna. czy to co prezentujemy to ich wspolna czy Niedzwiedz nie znosi sprzeciwu i oni sobie moga miec swoje zdanie i je wyrazic zonie.

PS. CYMESIK NA KONIEC. WISŁA, ODRA, A PRZEDE WSZYSTKIM ZNICZ MAJĄ NOWEGO TRENERA! CZYLI NIEDZWIEDZ MA POL ROKU HANDICAPU. I MU TO GOWNO DALO.
wyglądał na tle Znicza Pruszków jak przypadkowa zbierania, a jak ktos tak mógl wyglądac to pruszkowianie.
a tu narracja jakby do nas przyszedl nowy trener, dostal 11 nowych ludzi i gral przeciwko ekipom, ktore pracuja ze soba 3 lata.
oczywiscie do tego dochodza umiejetnosci indywidualne, gdzie na tym samym poziomie jest tylko Wisła.
Na siłę szukasz argumentów na podparcie ale trochę błądzisz. Wymieniłeś 6 zawodników którzy powinni być zgrani - z tego Sadlok był obrońcą drugiego wyboru w poprzednim sezonie a Szczepan jest bez formy. Inna rzecz że w meczu gra średnio 15 zawodników.
Wisła ma nowego trenera i gra piach podobnie jak my. Mają nad nami przewagę w tym że są bardziej ograni. To że wygrali z nami o niczym nie świadczy bo my wygraliśmy z Odrą którą z kolei chwalisz. Poza tym żadna z drużyn które wymieniłeś nie jest po spadku - oni wymienili zawodników których nie chcieli a nie tak jak my, na których nas nie stać szczebel niżej lub odwrócili się od nas plecami.
Na zbawienne zmiany trenerów są kontrargumenty że cierpliwość w tej kwestii popłaca - patrz Niepołomice czy cygany.
Jeszcze raz - Miś nie jest trenerem z mojej bajki ale kolejna zmiana trenera teraz to absurd

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#272 Post autor: jajo » 14 sie 2024, o 23:43

gerhat pisze:
14 sie 2024, o 20:02
jajo pisze:
14 sie 2024, o 15:31
gerhat pisze:
14 sie 2024, o 14:13
jajo pisze:
14 sie 2024, o 11:42
gerhat pisze:
14 sie 2024, o 07:43
Jak już zwolnicie trenera to dowiecie się że ten nowy nie zmieni rozumu Starzyńskiemu albo tormanowi a Hiszpan nadający się do piłki plażowej nie jest Tonim Krosem.
Przegraliśmy po głupich indywidualnych błędach a nie złej taktyce czy złych wyborach personalnych trenera. Wystawił wszystko co miał najlepsze, zmiennicy są jacy są. Ta drużyna się buduje i nikt mądry nie będzie tego przerywał bo kilku nawiedzonych na forum chce wyładować frustrację po porażce na misiu
z tym, ze mam wrazenie, ze bledy sa juz na bazie fundamentow.
nawet jak cos z tego wyrosnie w gore, to to je***e predzej czy poznie.

Niedzwiedz ma pilkarzy, ktorych by chcialo 80% tej ligi, a kilku z nich to i 100%.
jesli cos w ich glowach nie dziala, to znaczy ze problem jest glownie w nim.
tu nie ma ludzi, ktorych pierwsza liga moze przerosnac. prawie wszyscy grali na wyzszym poziomie niz graja obecnie. to nie jest czas po awansie z 2 ligi, gdzie zastanawialismy sie jak sobie daja rade Bielu, Sikor, Kasol, Szczepek, Szywacz, Wojtowicz.

ps. przez kilkanascie lat zawsze tutaj dominowalem z opinia o dawaniu czasu trenerom.
Oczywiście ten Miś nie jest poza krytyką. Osobiście mam wiele pretensji o grę wahadłami która zabija futbol. Ktoś pisał tutaj że nie ma przyjemności oglądania meczy, zgadza się, ja też nie mam przyjemności oglądając te wachadła nawet gdyby były skuteczne a nie są.
Ale wyjebanie trenera to nie krytyka, tego nie popieram bo na tym etapie się tego nie robi. Jak ktoś oczekuje że po wymianie 2/3 składu i 3 sparingach będzie wymiatał tą ligą zarówno wynikowo jak i piękną grą którą zdominujemy każdego przeciwnika to grubo się myli i to miałem na myśli że drużyna się buduje i trzeba poczekać. Ile? A …uj wie, oby jak najszybciej
Szymański, Sadlok, Kozak, Szczepan, Novothny, Starzyński.
z pola gra 6/10 co ze sobą już grało.
robicie z tego większą rewolucją niz jest.
Wisła też 6/10
Siedlce 7/10
Pruszków 4/10 !!!
Opole 6/10

tak więc argument o zgraniu możecie wyrzucic do smietnika. w tych druzynach jeszcze czesto liczbe robi jakis junior, ktory ledwo wachal murawe na wiosne, a u nas cala 6 to byli gracze pierwszej 11.

KORONNY PRZYKŁADEM JEST ZNICZ PRUSZKÓW, KTÓRY WYGLĄDAŁ JAKBY SCHEMATY TRENOWAŁ 3 LATA, A TAM W POLU GRAŁ 6 CHŁOPA CO SIĘ POZNAŁO MIESIĄC WCZEŚNIEJ

tak, argumenty finansowe maja tutaj sens.
ja mam nadzieje, że nikt nie podpisal tych wszystkich asystentow JN bez zadnego okresu wypowiedzenia.
inna rzecz, ze co by o nich nie powiedziec wydaja sie takimi, co chca jeszcze cos w pilce osiagnac, a nie rok ciagnac wyplate.
moze nawet do roli asystentow dalej sie nadaja. to jest temat, ktory pewnie malo kto zna. czy to co prezentujemy to ich wspolna czy Niedzwiedz nie znosi sprzeciwu i oni sobie moga miec swoje zdanie i je wyrazic zonie.

PS. CYMESIK NA KONIEC. WISŁA, ODRA, A PRZEDE WSZYSTKIM ZNICZ MAJĄ NOWEGO TRENERA! CZYLI NIEDZWIEDZ MA POL ROKU HANDICAPU. I MU TO GOWNO DALO.
wyglądał na tle Znicza Pruszków jak przypadkowa zbierania, a jak ktos tak mógl wyglądac to pruszkowianie.
a tu narracja jakby do nas przyszedl nowy trener, dostal 11 nowych ludzi i gral przeciwko ekipom, ktore pracuja ze soba 3 lata.
oczywiscie do tego dochodza umiejetnosci indywidualne, gdzie na tym samym poziomie jest tylko Wisła.
Na siłę szukasz argumentów na podparcie ale trochę błądzisz. Wymieniłeś 6 zawodników którzy powinni być zgrani - z tego Sadlok był obrońcą drugiego wyboru w poprzednim sezonie a Szczepan jest bez formy. Inna rzecz że w meczu gra średnio 15 zawodników.
Wisła ma nowego trenera i gra piach podobnie jak my. Mają nad nami przewagę w tym że są bardziej ograni. To że wygrali z nami o niczym nie świadczy bo my wygraliśmy z Odrą którą z kolei chwalisz. Poza tym żadna z drużyn które wymieniłeś nie jest po spadku - oni wymienili zawodników których nie chcieli a nie tak jak my, na których nas nie stać szczebel niżej lub odwrócili się od nas plecami.
Na zbawienne zmiany trenerów są kontrargumenty że cierpliwość w tej kwestii popłaca - patrz Niepołomice czy cygany.
Jeszcze raz - Miś nie jest trenerem z mojej bajki ale kolejna zmiana trenera teraz to absurd
nie,
Ty wymysliles argument o zgrywaniu druzyny jakby w Polsce co runde graly te same druzyny z 1-2 rotacjami.
na podstawie 4 naszych dotychczasowych rywali pokazałem Ci, ze to bzdura.
dodatkowo te druzyny mialy nowych trenerow, wiec powinny potrzebowac jeszcze wiecej czasu.
a przede wszystkim najlepiej wygladal z nich wszystkch Znicz, ktory jest druyzna ktora trwa miesiac, a nie 8.

czyja to jest wina, ze Szczepek jest bez formy?
jaki mial uraz latem i gdzie go nabyl?
kto go przygototywal na runde jesienna? i kto prosil o zatrudnienie tej osoby?

Wisła ma jeszcze puchary, u nas chyba Niedzwiedz nie ma teog ma problemu.
Przedstawilem Ci, ze nie sa bardziej ograni. Nawet maja innego trenera, wiec powinni poznawac te magiczne nowe ustawienia swojego Misia jeszcze 6 miesiecy, zeby dojsc do naszego poziomu.

Odra nie chciala pozbyc sie Galana, Wisła Villara, Znicz Nagamatsu czy Grudzinskiego.
wspominalem tez, ze w tych liczbach czesto tym, ktory pozostal jest junior, wiec nie ma w tym zadnego zgrania. u nas to sa ludzie, ktorzy regularnie grali.
z tym Sadlokiem rozegrali prawie 400 minut wiosną.

ja nie chwalę Odry, po prostu napisałem, ze u nich byla podobna zmiennosc zawodnikow jak u nas. po prostu Ci pokazuje, ze zmienic 4 zawodnikow z pola latem, to jest standard. nei chce mi sie sprawdzac 18 zespolow, wiec CI to pokazalem na 4, z ktorymi gralismy.
z tym, ze Odra ma zdecydowanie slabszych zawodnikow pilkarsko, stad od Ruchu wymagam duzo wiecej. No i Odra trenuje pomysly od Moskala od czerwca, a my od pomysly Niedzwiedzia od stycznia, tego zdajesz sie nie zauwazac.

Ty sobie wymysliles teorie, ze druzyna potrzebuje czasu na zgranie i wbrew faktom jej bronisz.
fakty sa takie, ze 3-4 zmiany w jedenastce sa standardem. fakty sa takie, ze pan w Pruszkowie w poltora miesiaca oddal lepsza pieczec na zespol niz Janusz w 8 miesiecy.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#273 Post autor: gerhat » 15 sie 2024, o 00:56

Zobaczymy gdzie będzie Wisła, Odra i Pruszków ze swoimi wspaniałymi trenerami na koniec sezonu bo ferowanie wyroków na Niedźwiedziu po jednej porażce zawalonej przez bezmyślny faul Figo jest typowe na tym forum. Już jedną idiotyczną zmianę zrobiliśmy w tamtym sezonie gdy zamiast rozumu posłuchano gorących głów.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#274 Post autor: Ozor » 15 sie 2024, o 04:40

właśnie ze nie posłuchano tylko zrobiono idiotyczny ruch zamieniając trenera na jego asystenta.
Ja osobiście do Skrobacza miałem żal o to że bez słowa krytyki i sprzeciwu zgodził się na tę furę szrotu którą mu ściągnięto przed sezonem . To czyniło go potem współodpowiedzialnym za osiągane wyniki i styl razem z Wośiem późniejszym jego zmiennikiem.
Ta sytuacja i wcześniejsze transfery pokazała że w kryzysowych sytuacjach w klubie nie ma ludzi odpowienio i szybko reagujących na narastające problemy.

Elmer
Kontakt:

#275 Post autor: Elmer » 15 sie 2024, o 11:11

Podsumowując. U mnie JN stracił wszystko, co zyskał wiosną. Może to oczywiście odbudować, ale trzeba się oswajać, że o awans teraz będzie ciężko. Słabsze wyniki niestety odbiją się na frekwencji. I tutaj brak swojego stadionu wychodzi nam bokiem. Może przynajmniej tutaj do końca roku zapali się światełko.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#276 Post autor: jajo » 15 sie 2024, o 11:43

gerhat pisze:
15 sie 2024, o 00:56
Zobaczymy gdzie będzie Wisła, Odra i Pruszków ze swoimi wspaniałymi trenerami na koniec sezonu bo ferowanie wyroków na Niedźwiedziu po jednej porażce zawalonej przez bezmyślny faul Figo jest typowe na tym forum. Już jedną idiotyczną zmianę zrobiliśmy w tamtym sezonie gdy zamiast rozumu posłuchano gorących głów.
JN przegrał już z Ruchem 7 meczy.
Mnie dużo bardziej Siedlce zirytowały od Wisły., gdzie nie przegrał a zaliczył żenujący remis.
Przypomne też, że w momencie kartki Figo my już przegrywaliśmy.

A poza meczami najbardziej mnie irytuje tym, że chce ustawić wszystko po swojemu niezależnie od okoliczności, materiału ludzkiego. Niedługo zamiast p. Reni będzie p. Grażyna z lepszym perwollem. Na przykładzie jego ziomka Kacprzaka może się jednak okazać, że będą grać w brudnych spodenkach.
Tacy liderzy nie przechodzą próby czasu. Stąd jak pisałem, obawiam się, że nawet jak coś z tego wyrośnie to się rozwali prędzej czy później, bo już fundamenty są źle.

Elmer
Kontakt:

#277 Post autor: Elmer » 15 sie 2024, o 16:19

Od lidera do buraka w tym przypadku to tylko krok. Okaże się, że trzeba będzie rok przetrwać. Za dużo dziwnych odejść i jak się to zestawi z tym, co było w Widzewie to wszystko niestety pasuje.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
Radvan138
Kontakt:

#278 Post autor: Radvan138 » 15 sie 2024, o 20:12

Niedzwiedz z kazdego klubu byl wypierdolony albo odchodzil w nienajlepszych stosunkach. Mnie osobiście nigdy nie przekonywal jego watpliwy fach trenerski. O ile lubie taki futbol jaki on by chcial grac, to w naszym wpadku nie ma na to najmniejszych szans. My nie mamy kreatywnego pomocnika, ani defensywnego ani ofensywnego. W obronie niema nikogo kto umie rozegrac do przodu, a i w ogole gra pozycyjna lezy i kwiczy.
Niedzwiedz nie umie reagowac na sytuacje ino uparcie brnie w w ten stul gry, ktory poprostu nie dziala

myciochojec
Kontakt:

#279 Post autor: myciochojec » 15 sie 2024, o 22:12

Ktoś kto Was tak czyta może zapomnieć albo w ogóle nie wiedzieć o tym, że gość robił trzy awanse z trzema różnymi klubami do trzech różnych poziomów rozgrywkowych. Też bym chciał żeby chopy grały na swoich pozycjach (np. Konczi, Soma) ale nie powiedziałbym, że to wątpliwy fach trenerski. Miołech tego niy godać ale śniło mi się że remisowaliśmy z Realem i kibice zaczęli gwizdać, wolę nie wiedzieć czy tak by to wyglądało :rotfl:

disu
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#280 Post autor: disu » 16 sie 2024, o 07:02

Czy wy kiedyś tu na forum zrozumiecie, że spjerdolenie piłkarskie w Polsce wynika z fatalnego przygotowania w akademiach od maleńkości, złego systemu wpajania wartości (pracy psychologów i słynnych kołczerów), by na końcu dać robotę skautom, którzy myślą, że dwa lepsze mecze i film na jutubie z lepszymi zagraniami to wystarczające kwalifikacje noł nejma z Nibylandii.

Akademii nie mamy. Psychologów nie mamy. Przygotowania fizycznego nie mamy. Ściągają nam szrot pokroju Góry, Ventury, Podstawskiego, przybijają kontrakty z emerytami albo ludźmi wywalonym do rezerw typu Monetus zjadacz planet. Im się nie chce. Oni nie traktują swojego zawodu poważnie. To nie są i nigdy nie będą ludzie pokroju Maldiniego czy Puyola i nie mówię o umiejętnościach, ale o nastawieniu do gry jak do bitwy o pieprzone Monte Cassino. Oni dbają o fryzurki i dopasowane dżinsy. Robią to, bo mogą. Uczy się ich symulacji, uczy się ich wszystkiego, tylko nie tego, czego powinno. U nas w drużynie jest zaledwie kilku twardych, nieustępliwych zawodników, kumaci wiedzą. Cała Polska piłka i sport to dno, czego dowiodły najsłabsze igrzyska olimpijskie. Ale wy dalej dupcie o trenerze, głowy mają lecieć. Nie. Jak chcesz zbudować dobry klub, to tak jak w normalnym biznesie pracę zaczynasz u podstaw. A u nas nawet stadionu nie ma. Obrażajmy się tu, wyzywajmy, ale sami na to pozwoliliśmy. I jako kibice i jako polscy wyborcy.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#281 Post autor: jajo » 16 sie 2024, o 11:07

disu pisze:
16 sie 2024, o 07:02
Czy wy kiedyś tu na forum zrozumiecie, że spjerdolenie piłkarskie w Polsce wynika z fatalnego przygotowania w akademiach od maleńkości, złego systemu wpajania wartości (pracy psychologów i słynnych kołczerów), by na końcu dać robotę skautom, którzy myślą, że dwa lepsze mecze i film na jutubie z lepszymi zagraniami to wystarczające kwalifikacje noł nejma z Nibylandii.

Akademii nie mamy. Psychologów nie mamy. Przygotowania fizycznego nie mamy. Ściągają nam szrot pokroju Góry, Ventury, Podstawskiego, przybijają kontrakty z emerytami albo ludźmi wywalonym do rezerw typu Monetus zjadacz planet. Im się nie chce. Oni nie traktują swojego zawodu poważnie. To nie są i nigdy nie będą ludzie pokroju Maldiniego czy Puyola i nie mówię o umiejętnościach, ale o nastawieniu do gry jak do bitwy o pieprzone Monte Cassino. Oni dbają o fryzurki i dopasowane dżinsy. Robią to, bo mogą. Uczy się ich symulacji, uczy się ich wszystkiego, tylko nie tego, czego powinno. U nas w drużynie jest zaledwie kilku twardych, nieustępliwych zawodników, kumaci wiedzą. Cała Polska piłka i sport to dno, czego dowiodły najsłabsze igrzyska olimpijskie. Ale wy dalej dupcie o trenerze, głowy mają lecieć. Nie. Jak chcesz zbudować dobry klub, to tak jak w normalnym biznesie pracę zaczynasz u podstaw. A u nas nawet stadionu nie ma. Obrażajmy się tu, wyzywajmy, ale sami na to pozwoliliśmy. I jako kibice i jako polscy wyborcy.
ale te dywagacje mialyby sens po wpierdolu od Ajaxu czy nawet Pilzna.
z ogolnopolskimi problemami funkcjonuja... polskie kluby.
a my gramy w polskiej lidze (drugi poziom rozgrywkowy) i tam mamy problemy, mimo wielokrotnie wyzszego budzetu niz nasi rywale. ci zawodnicy z tymi wadami, o ktorych piszesz i tak sa duzo lepsi od tych z Pruszkowa czy Siedlec.
i o to sa pretensje, nie o to ze nie wygladaja jak Maldini i Puyol tylko, ze wygladaja gorzej niz Wiech i Koprowski a zarabiaja duzo wiecej.

Harpo
Kontakt:

#282 Post autor: Harpo » 17 sie 2024, o 09:59

Radvan138 pisze:
15 sie 2024, o 20:12
Niedzwiedz z kazdego klubu byl wypierdolony albo odchodzil w nienajlepszych stosunkach.
Pytanie wiec DLACZEGO akurat jego zatrudnili?! Na rympał? Nie bylo innych? Podoba sie Uśmiechniętemu, bo tez sie usmiecha?
Wszsycy k.. usmiechnieci, jak to obecnie niby w całym kraju :kwasny:
Wladze Ruchu nie ogarniają i dlatego jestem też pesymistycznie nastawiony do nowego dyr. sportowego.

OK- te wszystkie powyzsze wywody piszmy w wątku "Co z tym Ruchem" lub "Trener Ruchu".
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

myciochojec
Kontakt:

#283 Post autor: myciochojec » 17 sie 2024, o 10:29

Harpo pisze:
17 sie 2024, o 09:59
Radvan138 pisze:
Niedzwiedz z kazdego klubu byl wypierdolony albo odchodzil w nienajlepszych stosunkach.
Pytanie wiec DLACZEGO akurat jego zatrudnili?! Na rympał? Nie bylo innych? Podoba sie Uśmiechniętemu, bo tez sie usmiecha?
Wladze Ruchu nie ogarniają i dlatego jestem też pesymistycznie nastawiony do nowego dyr. sportowego. No

OK- te wszystkie powyzsze wywody piszmy w wątku "Co z tym Ruchem" lub "Trener Ruchu".
Zatrudnili go, bo tak jak napisałem, zrobił trzy awanse w trzech klubach do trzech różnych lig. Jakoś jak go zatrudniali, nastroje tutaj były inne więc nie ma co podważać uzasadnienia tego wyboru. Żeby nie było też mi się nie podoba ustawienie graczy i przygotowanie fizyczne (chociaż wierzę w zespół, choćby po końcówce wiosny) ale to nie tak, że Siemion z Marcinem zrobili wyliczankę i padło na Niedźwiedzia.

Ok, rozumiem że do innego tematu ale chciałem Ci odpisać, pzdr

Awatar użytkownika
Radvan138
Kontakt:

#284 Post autor: Radvan138 » 17 sie 2024, o 18:01

myciochojec pisze:
17 sie 2024, o 10:29
Harpo pisze:
Radvan138 pisze:
Wladze Ruchu nie ogarniają i dlatego jestem też pesymistycznie nastawiony do nowego dyr. sportowego. No

Zatrudnili go, bo tak jak napisałem, zrobił trzy awanse w trzech klubach do trzech różnych lig. Jakoś jak go zatrudniali, nastroje tutaj były inne więc nie ma co podważać uzasadnienia tego wyboru. Żeby nie było też mi się nie podoba ustawienie graczy i przygotowanie fizyczne (chociaż wierzę w zespół, choćby po końcówce wiosny) ale to nie tak, że Siemion z Marcinem zrobili wyliczankę i padło na Niedźwiedzia.

Ok, rozumiem że do innego tematu ale chciałem Ci odpisać, pzdr
Skrobacz tez zrobil 3 awanse w tym z nami od 2 ligi to ekstraklasy

Mavo1920
Kontakt:

#285 Post autor: Mavo1920 » 17 sie 2024, o 19:01

Harpo pisze:
Radvan138 pisze:
Wladze Ruchu nie ogarniają i dlatego jestem też pesymistycznie nastawiony do nowego dyr. sportowego.

Chłop co robił 3 awanse nie może być człowiekiem z przypadku.

ODPOWIEDZ