Na siłę szukasz argumentów na podparcie ale trochę błądzisz. Wymieniłeś 6 zawodników którzy powinni być zgrani - z tego Sadlok był obrońcą drugiego wyboru w poprzednim sezonie a Szczepan jest bez formy. Inna rzecz że w meczu gra średnio 15 zawodników.jajo pisze: ↑14 sie 2024, o 15:31Szymański, Sadlok, Kozak, Szczepan, Novothny, Starzyński.gerhat pisze: ↑14 sie 2024, o 14:13Oczywiście ten Miś nie jest poza krytyką. Osobiście mam wiele pretensji o grę wahadłami która zabija futbol. Ktoś pisał tutaj że nie ma przyjemności oglądania meczy, zgadza się, ja też nie mam przyjemności oglądając te wachadła nawet gdyby były skuteczne a nie są.jajo pisze: ↑14 sie 2024, o 11:42z tym, ze mam wrazenie, ze bledy sa juz na bazie fundamentow.gerhat pisze: ↑14 sie 2024, o 07:43Jak już zwolnicie trenera to dowiecie się że ten nowy nie zmieni rozumu Starzyńskiemu albo tormanowi a Hiszpan nadający się do piłki plażowej nie jest Tonim Krosem.
Przegraliśmy po głupich indywidualnych błędach a nie złej taktyce czy złych wyborach personalnych trenera. Wystawił wszystko co miał najlepsze, zmiennicy są jacy są. Ta drużyna się buduje i nikt mądry nie będzie tego przerywał bo kilku nawiedzonych na forum chce wyładować frustrację po porażce na misiu
nawet jak cos z tego wyrosnie w gore, to to je***e predzej czy poznie.
Niedzwiedz ma pilkarzy, ktorych by chcialo 80% tej ligi, a kilku z nich to i 100%.
jesli cos w ich glowach nie dziala, to znaczy ze problem jest glownie w nim.
tu nie ma ludzi, ktorych pierwsza liga moze przerosnac. prawie wszyscy grali na wyzszym poziomie niz graja obecnie. to nie jest czas po awansie z 2 ligi, gdzie zastanawialismy sie jak sobie daja rade Bielu, Sikor, Kasol, Szczepek, Szywacz, Wojtowicz.
ps. przez kilkanascie lat zawsze tutaj dominowalem z opinia o dawaniu czasu trenerom.
Ale wyjebanie trenera to nie krytyka, tego nie popieram bo na tym etapie się tego nie robi. Jak ktoś oczekuje że po wymianie 2/3 składu i 3 sparingach będzie wymiatał tą ligą zarówno wynikowo jak i piękną grą którą zdominujemy każdego przeciwnika to grubo się myli i to miałem na myśli że drużyna się buduje i trzeba poczekać. Ile? A …uj wie, oby jak najszybciej
z pola gra 6/10 co ze sobą już grało.
robicie z tego większą rewolucją niz jest.
Wisła też 6/10
Siedlce 7/10
Pruszków 4/10 !!!
Opole 6/10
tak więc argument o zgraniu możecie wyrzucic do smietnika. w tych druzynach jeszcze czesto liczbe robi jakis junior, ktory ledwo wachal murawe na wiosne, a u nas cala 6 to byli gracze pierwszej 11.
KORONNY PRZYKŁADEM JEST ZNICZ PRUSZKÓW, KTÓRY WYGLĄDAŁ JAKBY SCHEMATY TRENOWAŁ 3 LATA, A TAM W POLU GRAŁ 6 CHŁOPA CO SIĘ POZNAŁO MIESIĄC WCZEŚNIEJ
tak, argumenty finansowe maja tutaj sens.
ja mam nadzieje, że nikt nie podpisal tych wszystkich asystentow JN bez zadnego okresu wypowiedzenia.
inna rzecz, ze co by o nich nie powiedziec wydaja sie takimi, co chca jeszcze cos w pilce osiagnac, a nie rok ciagnac wyplate.
moze nawet do roli asystentow dalej sie nadaja. to jest temat, ktory pewnie malo kto zna. czy to co prezentujemy to ich wspolna czy Niedzwiedz nie znosi sprzeciwu i oni sobie moga miec swoje zdanie i je wyrazic zonie.
PS. CYMESIK NA KONIEC. WISŁA, ODRA, A PRZEDE WSZYSTKIM ZNICZ MAJĄ NOWEGO TRENERA! CZYLI NIEDZWIEDZ MA POL ROKU HANDICAPU. I MU TO GOWNO DALO.
wyglądał na tle Znicza Pruszków jak przypadkowa zbierania, a jak ktos tak mógl wyglądac to pruszkowianie.
a tu narracja jakby do nas przyszedl nowy trener, dostal 11 nowych ludzi i gral przeciwko ekipom, ktore pracuja ze soba 3 lata.
oczywiscie do tego dochodza umiejetnosci indywidualne, gdzie na tym samym poziomie jest tylko Wisła.
Wisła ma nowego trenera i gra piach podobnie jak my. Mają nad nami przewagę w tym że są bardziej ograni. To że wygrali z nami o niczym nie świadczy bo my wygraliśmy z Odrą którą z kolei chwalisz. Poza tym żadna z drużyn które wymieniłeś nie jest po spadku - oni wymienili zawodników których nie chcieli a nie tak jak my, na których nas nie stać szczebel niżej lub odwrócili się od nas plecami.
Na zbawienne zmiany trenerów są kontrargumenty że cierpliwość w tej kwestii popłaca - patrz Niepołomice czy cygany.
Jeszcze raz - Miś nie jest trenerem z mojej bajki ale kolejna zmiana trenera teraz to absurd