• • • BILETY/KARNETY 2023/2024 - bilety.ksruch.com • • •
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: • • • BILETY/KARNETY 2023/2024 - bilety.ksruch.com • • •
Śpieszcie się kupować bilety bo do soboty może zabraknąć
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Te 50 tysiecy może pęknąć
- Rickenn10
- Kontakt:
A przypomnijcie sobie głosy przed naszymi przenosinami że niektórych tu odkleiło że zobaczymy komplet na tym stadionie i nasz potencjał tutaj zginie i cudem będzie jak na topowych meczach będzie nas 20k. Po 6 miesiącach mamy odpowiedź że nasze możliwości są nawet zdatne do użycia
Nie powiedzieliśmy jeszcze ostatniego słowa!
Nie powiedzieliśmy jeszcze ostatniego słowa!
-
- Kontakt:
po tym sezonie (i roku) będziemy mieli wiele rzeczy do przemyślenia.
Sufitu nawet nie widać.
Wyniku sportowe można przecież znacznie poprawić.
Sufitu nawet nie widać.
Wyniku sportowe można przecież znacznie poprawić.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jak duzy stadion? 22-24 tys bedzie optymalnie z ewentualna mozliwoscia rozbudowy.
Raz w roku mozna zagrac na Śląskim mecz z Wisla czy Widzewem.
Raz w roku mozna zagrac na Śląskim mecz z Wisla czy Widzewem.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Nadal uważam, żę SŚ to większy problem niż potencjał. Raz dwa razy do roku można tam zrobić te dożynki na 40-tysiakow (kogo widzicie? Płock? Polonia Warszawa? ), ale na dluzsza mete musimy grac u siebie. na piłkarskim stadionie.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Oczywiscie, ze to problem. Ale przynajmniej nakreslil ten mityczny potencjal. W koncu przestal byc mitem.
Ciekawe kiedy Simon zleci jakis konkurs na projekt stadionu.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Zodnych konkursów! Wylacznie kupno gotowego projektu.HullCityFC pisze: ↑17 kwie 2024, o 14:13Oczywiscie, ze to problem. Ale przynajmniej nakreslil ten mityczny potencjal. W koncu przestal byc mitem.
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Obojetne. Byle sie cos juz w tym roku zadzialo w twj kwestii.
Z Polskich stadionow to chyba tylko Jaga i Pogon pod nas skrojone. Chyba, ze jamis zagraniczny stadion.
Z Polskich stadionow to chyba tylko Jaga i Pogon pod nas skrojone. Chyba, ze jamis zagraniczny stadion.
-
- Kontakt:
Czasem tak jest, że jak się wraca z dalekiej podróży to po czasie do człowieka dopiero dociera, jak niesamowitą przygodę przeżył, co widział i jak bardzo to jest nieosiągalne dla innych.
Myślę, że z czymś takim mamy do czynienia. Myślę, że tego nie da się sprowadzić do kwestii ilości krzesełek na stadionie.
Jesteśmy już 4 lub 5 pokoleniem po ludziach, którzy zbudowali potem i krwią potęgę tego miasta, której ostatnia pamiątką jest Ruch. My tej potęgi nie pamiętamy, my nie wiemy, jak się żyje w takim mieście.
Podnieśliśmy ten klub ze zgliszcz. Jak to się dzieje, że setki ludzi, których w większości nawet nie znam osobiście myśli podobnie jak ja, robi to samo co ja, ma cel taki sam jak ja? Co się może wydarzyć, kiedy sobie to uświadomimy?
To miasto trzeba wymyślić na nowo!
Myślę, że z czymś takim mamy do czynienia. Myślę, że tego nie da się sprowadzić do kwestii ilości krzesełek na stadionie.
Jesteśmy już 4 lub 5 pokoleniem po ludziach, którzy zbudowali potem i krwią potęgę tego miasta, której ostatnia pamiątką jest Ruch. My tej potęgi nie pamiętamy, my nie wiemy, jak się żyje w takim mieście.
Podnieśliśmy ten klub ze zgliszcz. Jak to się dzieje, że setki ludzi, których w większości nawet nie znam osobiście myśli podobnie jak ja, robi to samo co ja, ma cel taki sam jak ja? Co się może wydarzyć, kiedy sobie to uświadomimy?
To miasto trzeba wymyślić na nowo!
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Ktoś kiedyś wklejał przerobiony model stadionu osasuny na nasze warunki i wizualnie wyglądało to kapitalnie.
-
- Kontakt:
Ten sezon pokazał, że potrafimy, że drzemie w tej społeczności niezmierzona wręcz siła. Mieliśmy paść, nie padliśmy, mieliśmy nie jeździć do Gliwic, a zbudowaliśmy kolejny etap mody na Ruch. Mieliśmy nie zapełniać wcale Stadionu Śląskiego, a tymczasem grając już o nic, zamykamy całą dostępną pulę na największym stadionie w kraju. Owszem- ligę niżej o takie szlagiery będzie dużo ciężej, ale nikt mi nie wmówi, że dobrze sprzedając kibicowsko mecze z Gieksą, Motorem, Odrą, Stalą Rzeszów czy nawet Polonią Bytom i dorzucając do tego serię zwycięstw, o którą powinno być łatwiej, nie wykręcimy frekwencji między 10-25 stale oraz dodatkowo hit z Wisłą Kraków na 30-40K.
Do tego trzeba jednej rzeczy, o której piszę non stop. Rozbudowy kadr klubowych. Żeby wycisnąć maksa z tej 1 ligi i nie zostać z ręką w nocniku, potrzebujemy na już ze 2-3 specjalistów od organizacji i marketingu do tego, aby nakreślić już plany na te mecze. Głównie wyniki nakręcają frekwencję, ale my temu teraz zaprzeczamy i to trzeba wykorzystać, poświęcić jakieś środki na to, aby w długofalowej perspektywie zarobić. Oczywiście, że nie gramy u siebie, ale przed nami sezon bez przeprowadzek, a więc powinien być spokojniejszy organizacyjnie, a do tego z przychylnym zapleczem w mieście. To musi być ten sezon na zbudowanie silnych struktur klubowych, co przełoży się również na sferę sportową.
- jaRo 1920
- Kontakt:
Stadion Jagi. Niebiesko białe krzesła. Trybuna za bramką bez krzesełek.
- Rickenn10
- Kontakt:
To jak już wybierać to bym wolał gotowy projekt stadionu takiego Dynamo Drezno bądź Alemani Aachen.
Jednopoziomowe trybuny z pojemnością na 30k.
Wtedy starczy i na słabsze mecze i na te TOP również. Wtedy nie byłoby potrzeby wynosić się na SŚ żeby dobić te 5k więcej.
Wprowadzić abonament jaki jest zastosowany w FC Kopenhaga i to nam będzie zamykać obieg frekwencji.
Jednopoziomowe trybuny z pojemnością na 30k.
Wtedy starczy i na słabsze mecze i na te TOP również. Wtedy nie byłoby potrzeby wynosić się na SŚ żeby dobić te 5k więcej.
Wprowadzić abonament jaki jest zastosowany w FC Kopenhaga i to nam będzie zamykać obieg frekwencji.
-
- Kontakt: