Co do koszulek, jeśli chodzi o Nike to pewnie max na co nas stać - za dedykowany wzór moglibyśmy się wypłacić. Może kiedy skończy się umowa z NO to przyjdzie czas na jakąś mniej znaną markę, która zrobi dla nas wyjątkowy wzór.

Powodow jest kilka. Jedne maja sens, inne pewnie mniej. Wypunktuje moim zdaniemarango-mokre pisze: ↑29 paź 2023, o 12:55Niech mi ktoś powie bo jo nie umia zrozumieć:)DLACZEGO RUCH NIE MOŻE ZNALEŚĆ INWESTORA,CO TRZEBA JESZCZE ZROBIĆ?KIBICE STADION(NA TA CHWILE MAMY ŚLASKI)LUDZIE ZARZADZAJACY DOBRZE SA,CZY NAMI NAPRAWDE NIKT SIĘ NIE INTERESUJE? GÓRNIKIEM,LECHIA,WISŁA I INNYMI CO JAKIS CZAS KTOŚ COŚ PISZE O ZMIANIE WŁASCICIELSKIEJ A O NAS ECHO ECHO I ECHO
Przecież to marka globalna a nie nasz właściciel. Chca sie reklamowac u innych nikt im nie może zabronić, tym bardziej, że na ta chwile RUCH to nie jest dobry nosnik reklamy, co widac po innych lgnących do nas sponsorach.....
Myślałeś, że w ciągu tygodnia od pierwszego spotkania na Stadionie Śląskim, w Chorzowie wyląduje helikopter z dwoma walizkami pieniędzy, podpiszemy umowę z 3 sponsorami ze Stanów i ogłosimy "powszechną mobilizację" piłkarzy z perspektywami?west72 pisze: ↑12 lis 2023, o 13:50Szczerze myslałem, że po przenosinach na SŚ ruszy w sprawie sponsorów i beda perspektywy na wzmocnienie drużyny i poprawe organizacji w klubie, że zaangarzuja sie wladze województwa, bo mecz ze Śląskiem pokazał, ze ten stadion moze żyć..... niestety wyglada na to , ze nawet stadionu nie zbudujemy ........
NG1920 pisze: ↑12 lis 2023, o 20:15Myślałeś, że w ciągu tygodnia od pierwszego spotkania na Stadionie Śląskim, w Chorzowie wyląduje helikopter z dwoma walizkami pieniędzy, podpiszemy umowę z 3 sponsorami ze Stanów i ogłosimy "powszechną mobilizację" piłkarzy z perspektywami?west72 pisze: ↑12 lis 2023, o 13:50Szczerze myslałem, że po przenosinach na SŚ ruszy w sprawie sponsorów i beda perspektywy na wzmocnienie drużyny i poprawe organizacji w klubie, że zaangarzuja sie wladze województwa, bo mecz ze Śląskiem pokazał, ze ten stadion moze żyć..... niestety wyglada na to , ze nawet stadionu nie zbudujemy ........
Nawet jeśli coś się dzieje to wymaga to czasu. My musimy udowodnić, że potrafimy sprzedać marketingowo ten produkt na więcej niż 2 spotkaniach na rundę (akurat jesienna jest "nudna" w porównaniu z wiosną), poznać jakie w ogóle są możliwości skyboxów, sal konferencyjnych, powierzchni reklamowych i jaka jest oglądalnóść/klikalność reklam przy okazji naszych meczów na SŚ. Jak ktoś chce zainwestować to też musi obserwować czy to się opłaca i ew. negocjować korzystne również dla siebie warunki ekspozycji swojej marki. Podejrzewam, że cała jesień to będzie badanie rynku z obu stron i szukanie potencjału. To wszystko trwa, a przede wszystkim jeśli w ogóle się dzieje, to za kulisami.
My się możemy dowiedzieć np w styczniu, że firma X dokłada się do organizacji meczów, firma Y wchodzi w sponsorowanie klubu za reklamę na plandekach na sektorach, a firma Z chce zostać sponsorem meczu z Legią/Lechem/Widzewem/Górnikiem. Jeśli będziemy mieli zebrać dobre organizacyjne i finansowe żniwo gry na SŚ to raczej dopiero po tych wielkich meczach. Teraz musimy się tu zadomowić, a w klubie pełną parą muszą szukać możliwości do wykorzystania na wiosnę.
Co masz konkretnie na myśli? Mam nadzieję, że nikt z Betclic tu nie zagląda bo to wstyd jak mały szacunek mamy do swojego sponsora strategicznego
Ja nie zaglądam na betlica bo sponsoruje patologię która ogłupia młodziez i co?? Chodzi o jakichś nowych pomniejszych sponsorów. Nic nowego od dłuższego czasu nie widać a Stadion Śląski ma ogromny potencjał pod tym względem.
sabereR pisze: ↑15 sty 2024, o 21:50Ja nie zaglądam na betlica bo sponsoruje patologię która ogłupia młodziez i co?? Chodzi o jakichś nowych pomniejszych sponsorów. Nic nowego od dłuższego czasu nie widać a Stadion Śląski ma ogromny potencjał pod tym względem.
Nie ma sensu prowadzić dalej tej dyskusji.sabereR pisze: ↑15 sty 2024, o 21:50Ja nie zaglądam na betlica bo sponsoruje patologię która ogłupia młodziez i co?? Chodzi o jakichś nowych pomniejszych sponsorów. Nic nowego od dłuższego czasu nie widać a Stadion Śląski ma ogromny potencjał pod tym względem.
Użytkownicy przeglądający to forum: BandzioR i 28 gości