No i? To bawimy sie w pro liga abo niy? To samo sie tyczy kartoflisk w zima etc. Nami media wycieraly dupska bez kilka miesiecy za stan murawy w Gliwicach. Jako jest procedura podejmowania decyzji? Som jedyn sedzia ja podejmuje?
Scypion pisze: ↑23 paź 2023, o 09:56Malo tego. Prawdopodobnie wpierdola nam ten mecz w jakas srode miedzy kluczowe mecze o utrzymanie. To jest skrajnie niekorzystna sytuacja. Tylko walkower. Organizator odpowiada za przygotowanie boiska do gry. Nie spełnił tego warunku. Mecz nie odbył się z winy organizatora. Walkower. Ja nie pojechałbym na ten mecz w niekorzystnym dla nas terminie. Ale my zgodzimy się na wszystko jak godzimy sie na sedziego Musiała, ktory regulanie nas przekręca.
kroy pisze: ↑23 paź 2023, o 10:27Scypion pisze: ↑23 paź 2023, o 09:56Malo tego. Prawdopodobnie wpierdola nam ten mecz w jakas srode miedzy kluczowe mecze o utrzymanie. To jest skrajnie niekorzystna sytuacja. Tylko walkower. Organizator odpowiada za przygotowanie boiska do gry. Nie spełnił tego warunku. Mecz nie odbył się z winy organizatora. Walkower. Ja nie pojechałbym na ten mecz w niekorzystnym dla nas terminie. Ale my zgodzimy się na wszystko jak godzimy sie na sedziego Musiała, ktory regulanie nas przekręca.
To tak nie działa . Jak się nie zgodzisz na jeden drugi czy 3 termin to Ty dostaniesz walkowera. Po 3 było duzo meczów które z powodu pogody się nie odbyły i walkower dla gospodarza nie jest fair. Jakby na derbach z zabskimi światła się nie włączyły też byś chciał walkower dla gości?
Nie chcialbym, ale zostalby podyktowany.kroy pisze: ↑23 paź 2023, o 10:27Scypion pisze: ↑23 paź 2023, o 09:56Malo tego. Prawdopodobnie wpierdola nam ten mecz w jakas srode miedzy kluczowe mecze o utrzymanie. To jest skrajnie niekorzystna sytuacja. Tylko walkower. Organizator odpowiada za przygotowanie boiska do gry. Nie spełnił tego warunku. Mecz nie odbył się z winy organizatora. Walkower. Ja nie pojechałbym na ten mecz w niekorzystnym dla nas terminie. Ale my zgodzimy się na wszystko jak godzimy sie na sedziego Musiała, ktory regulanie nas przekręca.
To tak nie działa . Jak się nie zgodzisz na jeden drugi czy 3 termin to Ty dostaniesz walkowera. Po 3 było duzo meczów które z powodu pogody się nie odbyły i walkower dla gospodarza nie jest fair. Jakby na derbach z zabskimi światła się nie włączyły też byś chciał walkower dla gości?
i tradycyjnie te same marudy.Nie byliscie nie widzieliscie ale pierwsi do komentowania.Na 5ciu dzieciakow wybiegakacych na murawe zrobic sobie zdjecie z pilkarzami 4 od razu ukylzlo na tej murawie.Ja na Widzewie bylem jakas godzine przed meczem i rzeczywiscie juz nie padalo ale zostajac troche dluzej w Lodzi ok 19tej weszlismy sami na te murawe i powiem wam ze po przejsciu paru metrow zalowalem ze nie wzialem gumowcow.
Mam nadzieję, że w drugim terminie to oni będą płacić za nasz transport itd.west72 pisze: ↑23 paź 2023, o 17:24Panowie jeśli mamy sie utrzymać to sie utrzymamy sportowo a nie przy zielonym stoliku. Stać chlopakow na wygrywanie tylko troche szczęścia tez jest nam potrzeba. Nie szukajmy dziury w calym. Nawet jesli Widzew nie zrobił wszystkiego jak trzeba, to tez beda musieli zagrać ten mecz. Poniesli pewnie nie małe koszty i znowu będą musieli się postarać aby godnie nas przyjąć.
Niech rostrzyga boisko.
Użytkownicy przeglądający to forum: arcio, Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], Pulocini, WolnyLogin, zico1920 i 79 gości