Łaskawcy

Nie każdy chce/moze tracić 3h na dojazd i powrót z Gliwic. Temat się wywiązał to mówię, ze tez takich znam
Ja nie mówię żeby rozdawać za darmo ale bardziej postopniowac ceny, albo bilety rodzinne 2+1 czy 1+2 oraz 2+2. Ja ciągle widzę proces budowania frekwencji a nie jej utrzymania.
Mogę pisać to, co naprawdę myślę, stać mnie.kroy pisze: ↑23 wrz 2023, o 23:17No to dojdzie. Scaner, w każdym temacie siejesz defetyzm. Stadion - nie uda się, Ruch - źle gra, kibiców - nie będzie.scaneRboy pisze: ↑23 wrz 2023, o 23:01Nie oceniam polityki cenowej klubu jako całości, bo na ceny (w tym ceny dla dzieci) ma wpływ bardzo wiele czynników. Takich kalkulacji nie robi się na kolanie z dnia na dzień.TommyHilfiger pisze: ↑23 wrz 2023, o 11:28takimi cenami na pewno nie przyciągniemy ludzi na Śląski...
Niemniej jeśli pojawia się myślenie, że na SŚ chcemy przyciągnąć ludzi niską ceną, to jest to w tym momencie przebicie dna. Dobra gra, mocna drużyna i emocje, emocje i jeszcze raz EMOCJE. Jeśli zaoferujemy ludziom emocje, to przyjdą i zapłacą. Jeszcze jedziemy na gorącej atmosferze Gliwic, jeśli szybko nic się nie zmieni z naszą grą dojdzie do katastrofy.
Może powinniśmy wrócić do 2 ligi i lać Lech Poznań II
Teraz jesteśmy w Ekstraklasie i wygrywania meczów seryjnie nie będzie. Jeżeli będzie na meczach na śląskim 15 tysięcy ludzi to będzie super sukces.
Szczerze, jaka frekwencja na śląskim nie byłaby dla Ciebie “katastrofą”?
bedac z Chorzowa, wcale o tym nie myslalem. nawet pare sekund sie zastanawialem czemu ludzie po meczu przy kasach stoja.
cenowo przyciagnac mozna na nowa arene c6, a gigant jest w zastepstwie na czas odbudowyscaneRboy pisze: ↑24 wrz 2023, o 18:21Mogę pisać to, co naprawdę myślę, stać mnie.kroy pisze: ↑23 wrz 2023, o 23:17No to dojdzie. Scaner, w każdym temacie siejesz defetyzm. Stadion - nie uda się, Ruch - źle gra, kibiców - nie będzie.scaneRboy pisze: ↑23 wrz 2023, o 23:01Nie oceniam polityki cenowej klubu jako całości, bo na ceny (w tym ceny dla dzieci) ma wpływ bardzo wiele czynników. Takich kalkulacji nie robi się na kolanie z dnia na dzień.TommyHilfiger pisze: ↑23 wrz 2023, o 11:28takimi cenami na pewno nie przyciągniemy ludzi na Śląski...
Niemniej jeśli pojawia się myślenie, że na SŚ chcemy przyciągnąć ludzi niską ceną, to jest to w tym momencie przebicie dna. Dobra gra, mocna drużyna i emocje, emocje i jeszcze raz EMOCJE. Jeśli zaoferujemy ludziom emocje, to przyjdą i zapłacą. Jeszcze jedziemy na gorącej atmosferze Gliwic, jeśli szybko nic się nie zmieni z naszą grą dojdzie do katastrofy.
Może powinniśmy wrócić do 2 ligi i lać Lech Poznań II
Teraz jesteśmy w Ekstraklasie i wygrywania meczów seryjnie nie będzie. Jeżeli będzie na meczach na śląskim 15 tysięcy ludzi to będzie super sukces.
Szczerze, jaka frekwencja na śląskim nie byłaby dla Ciebie “katastrofą”?
Ferens na Twitterze dzisiaj napisał, że jest 8.5 tysiąca uprawnionych. Część jest po prostu wyłączonych ze sprzedaży obecniezonkil1987 pisze: ↑7 paź 2023, o 13:29Jeżeli wierzyc w licznik na stronie pozostalo14500tys biltów,przyznane jest 33000tys czyli poszlo prawie 18,500tysnaprawde jestem zdziwiony
Czyli 6000 karnetowiczów, 2500 sprzedanych biletów i 14500 obecnie w systemie. Klub zapewne zabezpiecza się przed nieoczekiwaną klapą frekwencyjną, aby zminimalizować koszty otwartych zbędnie sektorów. Plan minimum wynosi takim razie 23000 + pewnie zaproszenia, sponsorzy itp.tynbydziedobry pisze: ↑7 paź 2023, o 13:37Ferens na Twitterze dzisiaj napisał, że jest 8.5 tysiąca uprawnionych. Część jest po prostu wyłączonych ze sprzedaży obecniezonkil1987 pisze: ↑7 paź 2023, o 13:29Jeżeli wierzyc w licznik na stronie pozostalo14500tys biltów,przyznane jest 33000tys czyli poszlo prawie 18,500tysnaprawde jestem zdziwiony
Czyli plan minimum to te 25973 miejsca, a jak będzie szło dobrze (do meczu ponad 3 tygodnie!) to lecimy dalej. Tak czy inaczej o sprzedaży 8500 miejsc na 3 tygodnie przed meczem to wiekszość klubów ekstraklasy i tak może pomarzyć.7604 miejsca
13 428
17 587
25 973
33 002
cały stadion
przecież piszę, ze karty mieliśmy wyrobione w tym samym czasie, więc dlaczego jak mam nabity bilet na obecnej, a młody na jakiejś "nowej karcie"?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ejsi87, Google [Bot], Google Adsense [Bot], HullCityFC, NG1920, stasiu1971, WolnyLogin i 62 gości