• • • BILETY/KARNETY 2023/2024 - bilety.ksruch.com • • •
-
- Kontakt:
Re: • • • BILETY/KARNETY 2023/2024 - bilety.ksruch.com • • •
Jo tez mom ten sam problem nie idzie wybrac pola odbioru
- klimz(R)owiec
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przed chwilą mi się udało. Spróbuj może teraz.
-
Ile osób jutro będzie mogło wejść na Cichą?
- 19Rafał20
- Kontakt:
-
Wiadomo czy jak przejdziemy na śląskim to zmienią się ceny biletów? To jest trochę chore żeby małe dziecko na mecz top, tak jak teraz z Rakowem musiało płacić 30zł, sporo klubów, np. Piast, cygany mają dla dzieci do 15 roku życia darmowy wstęp, szczewa mają po 5zł bilety dla dzieci a u nas ceny z kosmosu, takimi cenami na pewno nie przyciągniemy ludzi na Śląski...
-
Jak chcemy żeby klub utrzymywał się na jakimś poziomie to niestety musimy płacić. Właściciele maja klub w du*** to nie dofinansują
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jedno 500+ styknie na karnet i po sprawie.TommyHilfiger pisze: ↑23 wrz 2023, o 11:28Wiadomo czy jak przejdziemy na śląskim to zmienią się ceny biletów? To jest trochę chore żeby małe dziecko na mecz top, tak jak teraz z Rakowem musiało płacić 30zł, sporo klubów, np. Piast, cygany mają dla dzieci do 15 roku życia darmowy wstęp, szczewa mają po 5zł bilety dla dzieci a u nas ceny z kosmosu, takimi cenami na pewno nie przyciągniemy ludzi na Śląski...
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
-
- Kontakt:
Nie oceniam polityki cenowej klubu jako całości, bo na ceny (w tym ceny dla dzieci) ma wpływ bardzo wiele czynników. Takich kalkulacji nie robi się na kolanie z dnia na dzień.TommyHilfiger pisze: ↑23 wrz 2023, o 11:28takimi cenami na pewno nie przyciągniemy ludzi na Śląski...
Niemniej jeśli pojawia się myślenie, że na SŚ chcemy przyciągnąć ludzi niską ceną, to jest to w tym momencie przebicie dna. Dobra gra, mocna drużyna i emocje, emocje i jeszcze raz EMOCJE. Jeśli zaoferujemy ludziom emocje, to przyjdą i zapłacą. Jeszcze jedziemy na gorącej atmosferze Gliwic, jeśli szybko nic się nie zmieni z naszą grą dojdzie do katastrofy.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No to dojdzie. Scaner, w każdym temacie siejesz defetyzm. Stadion - nie uda się, Ruch - źle gra, kibiców - nie będzie.scaneRboy pisze: ↑23 wrz 2023, o 23:01Nie oceniam polityki cenowej klubu jako całości, bo na ceny (w tym ceny dla dzieci) ma wpływ bardzo wiele czynników. Takich kalkulacji nie robi się na kolanie z dnia na dzień.TommyHilfiger pisze: ↑23 wrz 2023, o 11:28takimi cenami na pewno nie przyciągniemy ludzi na Śląski...
Niemniej jeśli pojawia się myślenie, że na SŚ chcemy przyciągnąć ludzi niską ceną, to jest to w tym momencie przebicie dna. Dobra gra, mocna drużyna i emocje, emocje i jeszcze raz EMOCJE. Jeśli zaoferujemy ludziom emocje, to przyjdą i zapłacą. Jeszcze jedziemy na gorącej atmosferze Gliwic, jeśli szybko nic się nie zmieni z naszą grą dojdzie do katastrofy.
Może powinniśmy wrócić do 2 ligi i lać Lech Poznań II
Teraz jesteśmy w Ekstraklasie i wygrywania meczów seryjnie nie będzie. Jeżeli będzie na meczach na śląskim 15 tysięcy ludzi to będzie super sukces.
Szczerze, jaka frekwencja na śląskim nie byłaby dla Ciebie “katastrofą”?
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
A mnie się wydaje, patrząc na zapisy umowy i dostępie różnych pojemności, że warto pomyśleć o zachęci dla najmłodszych poprzez tanie bilety. Trzeba ściągać narybek, a sam sektor rodzinny to za mało już. Trzeba odbudowy klubu i przyciagania nowych kibiców. Niech rodzice przychodzą z dziećmi bo potem one będą przychodzić same. Tak przynajmniej ja miałem kiedy mnie fater zabierał. I zostało 

nigdy nie jest za późno
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
tylko nasuwa sie pytanie, ktore przerabialismy juz wielokrotnie: czy to cena jest bariera? czy aby poprzez darmowosc/promocje prawie darmowe sami nie dewaluuejemy produktu?
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- MakeRson
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Klub z Myszkowa już rozpoczął promowanie spotkania Ruchu na Śląskim. https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3&sfnsn=mo
Niebieskie Mysłowice
-
Jak przebukowac bilet na inny sektor jak strefa kibica dziś zamknięta?
-
- Kontakt:
Moja matka 71 lot cały czos się mie pyto kiedy ten nasz Ruch zagro na Śląskim i od kiedy bilety sprzedajom bo się ze mną na szpil wybiero 

-
Tez słyszałem od kilku osób w moim otoczeniu, ze jak przeniosą się na Śląski to na meczach zaczną pojawiać się częściej/zaczną chodzić