To jeszcze sie poczekocie

Luka Pawlik pisze na TT, że jest powiązany, ale to raczej tylko domysły jak w naszym przypadku. Fakt faktem, że nie było jeszcze prezentacji nowych koszulek, wiec moze cos jest na rzeczy,
a skąd wiesz jakie warunki zostały uzgodnione, jaka pensja etc. dlaczego od razu wysnuwasz wzniosek o kominach płacowych. Podejrzewam, albo wręcz jestem pewny, że będzie najlepiej zarabiającym piłkarzem w Ruchu, ale widać excel dalej świeci się na zielono, bo inaczej nikt by z Figo kontraktu nie podpisał. Widać po reszcie transferów, że nikt w klubie nie odleciał. Do tego duże premie za utrzymanie, co jest według mnie bardzo mądre. Nie dość, że bezpieczne z perspektywy finansów to jeszcze ultra motywujące dla piłkarzy, żeby zapieprzać do końca.
Luka mo dobry kontakt z Klaudia i juz wczesniej miol od niej jakies przecieki yno nie mogl sie podzielic. Cos bydzie na rzeczyMarcus pisze: ↑4 lip 2023, o 10:46Luka Pawlik pisze na TT, że jest powiązany, ale to raczej tylko domysły jak w naszym przypadku. Fakt faktem, że nie było jeszcze prezentacji nowych koszulek, wiec moze cos jest na rzeczy,
ale lepiej się nie nastawiać ;)Tutaj jego wpis:
"Nie żeby coś, ale skoro udało się Ruchowi Chorzów dopiąć transfer Filipa Starzyńskiego, to mam wrażenie, że dopięta musiała zostać sprawa dużego sponsora"
Sam połowa tematów powinna być zablokowana, nazbierało się fermenciorzy, a ci co nojwiencyj majom do godanio(a ciula wiedzom,FB,TT i inne ciulstwa) to pewnie nawet karnetu niy majom
Dokładnie tak jest. Łykają wszystko co twitterowe i youtubowe guru naszkrobia i mamy mechanizm głuchego telefonu. Szczególnie po fali ostatnich wtop "dziennikarzy sygnalistów" powinni się zastanowić, czy warto tego słuchać. Jeden gadał głupoty o umowie Faio, drugi bierze powiela info od pseudo skauta PSV, inni kreują pseudo celebrytkę ... Ci ludzie wiedzą tyle, co ktoś im powie, a nikt z klubu nie będzie rozsiewał plotek. Gdyby tak było, to plotki chodziłyby już w niższych ligach, a pamiętacie jaka była cisza. Teraz za tymi plotkami stoją managerowie i ludzie z zewnątrz, aby coś ugrać. Czekać na oficjalny wywiad z przedstawicielem Ruchu i tyla.
Użytkownicy przeglądający to forum: jajo, Mikoruch i 65 gości