Sponsorzy

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Dżem
Kontakt:

Re: Sponsorzy

#6601 Post autor: Dżem » 16 cze 2023, o 18:39

fRoś pisze:
16 cze 2023, o 16:03
Cosik mi sie wydaje, że gdybyście wiedzieli, że Wasz budweiser promuje transpółciowych dewiantów, i wyżej wymienionych lpgtqtfu to by Wam się odechciało i kojarzenia tej marki z Ruchem, jak i sponsora, to raz, dwa, budweiser to ino marka, zajumana pepikom czy przejęta przez jankesów. Smacznego :rotfl: :piwo:
A z czym się kojarzy firma ALBA?

Ja pi***ole sponsor to sponsor.

JEDI_V
Kontakt:

#6602 Post autor: JEDI_V » 16 cze 2023, o 19:22

marek79 pisze:
16 cze 2023, o 15:04
Ciekawe co parę osób zrobi jak się dowie, że za sponsorem może stać Buzek.

Dalej będą mu szalik wyciągać?
Dychnij se juz z tyn ciulem.
OFICJALNY KLUB ŚLONZOKÓW/R\, NIY GOROLI, NIY LWOWIOKÓW

Awatar użytkownika
lacky24
Kontakt:

#6603 Post autor: lacky24 » 16 cze 2023, o 19:45

robotrix pisze:
16 cze 2023, o 06:31
Moze cos bydzie, Tomek Ferens pisol na tt ze nowe koszulki bydom jak wyjasni sie sprawa brandingu ktory na nich bydzie. Tak se myslolech do kiedy my momy umowa z betters bo z amiki sts odszedl i na naszych treskach by sie spoko prezentowol...
STS odszedł, bo STS jest przejmowany przez Entain. Niezależnie od tego co będzie, to należy nadal robić swoje. Z tego co pamiętam, to chyba Alba dawała 1mln za przód. Więc jak nowy sponsor da trochę więcej, to dużego zbawienia nie będzie. Ze spółek skarbu państwa większe szanse są na Orlen. Wisła K została w I lidze, Wisła P spadek, rok wyborczy, Śląsk kluczowym województwem w wyborach, Morawiecki startujący ze Śląska.
Debiut na Cichej: 09.12.2006 Górny Śląsk - Polska
Debiut na Ruchu: 14.04.2007 Ruch - Zagłębie S.

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6604 Post autor: Zip » 16 cze 2023, o 20:04

lacky24 pisze:
16 cze 2023, o 19:45
robotrix pisze:
16 cze 2023, o 06:31
Moze cos bydzie, Tomek Ferens pisol na tt ze nowe koszulki bydom jak wyjasni sie sprawa brandingu ktory na nich bydzie. Tak se myslolech do kiedy my momy umowa z betters bo z amiki sts odszedl i na naszych treskach by sie spoko prezentowol...
STS odszedł, bo STS jest przejmowany przez Entain. Niezależnie od tego co będzie, to należy nadal robić swoje. Z tego co pamiętam, to chyba Alba dawała 1mln za przód. Więc jak nowy sponsor da trochę więcej, to dużego zbawienia nie będzie. Ze spółek skarbu państwa większe szanse są na Orlen. Wisła K została w I lidze, Wisła P spadek, rok wyborczy, Śląsk kluczowym województwem w wyborach, Morawiecki startujący ze Śląska.
Raczej nie STS, choć miałem takie nadzieje:
In Siemian We Trust

fRoś

#6605 Post autor: fRoś » 16 cze 2023, o 20:27

Dżem pisze:
16 cze 2023, o 18:39
fRoś pisze:
Cosik mi sie wydaje, że gdybyście wiedzieli, że Wasz budweiser promuje transpółciowych dewiantów, i wyżej wymienionych lpgtqtfu to by Wam się odechciało i kojarzenia tej marki z Ruchem, jak i sponsora, to raz, dwa, budweiser to ino marka, zajumana pepikom czy przejęta przez jankesów. Smacznego :rotfl: :piwo:
A z czym się kojarzy firma ALBA?

Ja pi***ole sponsor to sponsor.
Mie sie kojarzy z koszykarzami z Berlina, i co? każdy dobrze wie, co jest 5 z Albą.

sponsor to sponsor, a związek jest kobiety z mężczyzną, i co? pozdRo #eot :piwo:

Awatar użytkownika
Radvan138
Kontakt:

#6606 Post autor: Radvan138 » 16 cze 2023, o 21:57

fRoś pisze:
Mam nadzieje ze jezdzisz jakims ruskim gratem albo polonezem, telefon masz jakis chinski, buty robione na zamowienie albo chodzisz boso itp itd

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6607 Post autor: heli » 17 cze 2023, o 06:11

Macie temat o polityce w a po meczu to idźcie se tam dyskutujcie o waszych problemach, a tu dejcie spokój innym. Nie wiem kto zaś zaczął, ale tak to wyglądo jeden coś ciepnie o jednej bądź drugiej stronie i zamiast o temacie mamy bezsensowną dyskusję na tematy kompletnie nie związane nie tylko z tematem, ale wogóle naszym klubem.
Dobrze, że w klubie mamy takich ludzi, którzy są w stanie rozmawiać z każdą stroną, bo jakby byli tacy jak wy wszyscy to już dawno by druga strona go udupiła dla swoich "ideałów".
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

robotrix
Kontakt:

#6608 Post autor: robotrix » 17 cze 2023, o 06:24

heli pisze:
17 cze 2023, o 06:11
Macie temat o polityce w a po meczu to idźcie se tam dyskutujcie o waszych problemach, a tu dejcie spokój innym. Nie wiem kto zaś zaczął, ale tak to wyglądo jeden coś ciepnie o jednej bądź drugiej stronie i zamiast o temacie mamy bezsensowną dyskusję na tematy kompletnie nie związane nie tylko z tematem, ale wogóle naszym klubem.
Dobrze, że w klubie mamy takich ludzi, którzy są w stanie rozmawiać z każdą stroną, bo jakby byli tacy jak wy wszyscy to już dawno by druga strona go udupiła dla swoich "ideałów".
:ok:

scaneRboy
Kontakt:

#6609 Post autor: scaneRboy » 17 cze 2023, o 06:54

heli ma racje oczywiście. Mi przyszło do głowy, że w naszej sytuacji zanim ogłoszą powinniśmy czym prędzej sporządzić listę firm których sobie nie życzymy, bo się cisną drzwiami i oknami, a wszyscy przecież nie mogą nas sponsorować! do uja!
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Awatar użytkownika
Adam1983
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6610 Post autor: Adam1983 » 17 cze 2023, o 07:39

A mnie sie wydaje że to bedzie sponsor z branży motoryzacyjnej. Jakoś Toyota może 😀 coś mi się obiło że Siemion mo tam dobrego znajomego.

Awatar użytkownika
jaRo 1920
Kontakt:

#6611 Post autor: jaRo 1920 » 27 cze 2023, o 13:55

Do grona Sponsorów Ruchu dołączyła chorzowska firma Superauto.pl. Witamy w „Niebieskiej” drużynie!

Marka Superauto.pl otrzymała status Sponsora Premium i będzie eksponowana m.in. na stadionie podczas domowych spotkań „Niebieskich”, w klubowych mediach oraz na stadionie przy Cichej. W ramach współpracy nasz nowy Sponsor przekazał do użytku Klubu trzy samochody marki Audi A3.

– Jesteśmy bardzo zadowoleni, że marka Superauto.pl została Sponsorem naszego Klubu. To dla nas potwierdzenie, że Ruch na wielu płaszczyznach jest wiarygodnym i atrakcyjnym partnerem biznesowym. Liczymy, że współpraca sponsorska na poziomie premium, która już teraz jest bardzo owocna, będzie rozwijana dalej – z korzyścią dla obu stron – mówi prezes Ruchu, Seweryn Siemianowski.

– Jako prezes dwóch spółek wiem, jak ważne jest skuteczne zarządzanie zespołem, aby osiągać wyznaczone cele. Dużo łatwiej jest w momencie, gdy wiatr wieje nam w żagle i wszystko idzie po naszej myśli. Dlatego jestem pod wrażeniem ciężkiej pracy, jaką Ruch Chorzów wykonał w ciągu trzech ostatnich lat w drodze do Ekstraklasy. To właśnie z takimi ludźmi, którzy są zdeterminowani do osiągania wyznaczonych celów, firma Superauto.pl chce współpracować – mówi Kamil Makula, CEO Superauto.pl.

Superauto.pl to największy sprzedawca nowych samochodów w polskim Internecie, będący w czołówce przedsiębiorstw motoryzacyjnych w Polsce bez podziału na offline i online. Spółka jest jednym z najnowocześniejszych technologicznie e-commerców motoryzacyjnych w Europie.

Zachęcamy do odwiedzenia strony internetowej naszego nowego Sponsora: www.superauto.pl. Zapraszamy również do siedziby firmy przy ul. Stalowej 16 w Chorzowie.
Obrazek

scaneRboy
Kontakt:

#6612 Post autor: scaneRboy » 27 cze 2023, o 21:48

Brawo. To jest mocny brand.

Nie wiem jak rozumieć fragment o eksponowaniu logo sponsora przy Cichej? Na Cichej???
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Awatar użytkownika
DaReQ93
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6613 Post autor: DaReQ93 » 28 cze 2023, o 04:31

scaneRboy pisze:
27 cze 2023, o 21:48
Brawo. To jest mocny brand.

Nie wiem jak rozumieć fragment o eksponowaniu logo sponsora przy Cichej? Na Cichej???
Pewnie jakieś banery na płotach jak Pepsi swego czasu

Awatar użytkownika
Adam1983
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6614 Post autor: Adam1983 » 28 cze 2023, o 08:02

Adam1983 pisze:
17 cze 2023, o 07:39
A mnie sie wydaje że to bedzie sponsor z branży motoryzacyjnej. Jakoś Toyota może 😀 coś mi się obiło że Siemion mo tam dobrego znajomego.
Jednak dobrze myślałem, ino marka nie ta.

Aczkolwiek to chyba nie jest ten "wielki" sponsor, na którego czekomy już tyla lot.

adam12

#6615 Post autor: adam12 » 28 cze 2023, o 08:09

Ich sponsoring polega na przekazaniu aut do klubu wiec to raczej nie ten o którym była gadka

ODPOWIEDZ