Nie musiałby. Otoz miasto Chorzów zwalnia WPKiW z podatku od nieruchomości. Wystarczy sie dogagadać. Ale trzeba chciec. Sam nie wiem czy dobrze ze nie chca czy zleFanatyczny NRŚL pisze: ↑17 sty 2023, o 10:22Na ile to ostatnio wyceniali szpil na Śląskim ?miliard 600 tysięcy dobrze godom?To chyba jeszcze było przed inflacją.Musiołby Maraszałek chyba jakieś dupne promo zrobić...
widza że błąd napisałem chodziło mi o milion a nie miliardScypion pisze: ↑17 sty 2023, o 10:33Nie musiałby. Otoz miasto Chorzów zwalnia WPKiW z podatku od nieruchomości. Wystarczy sie dogagadać. Ale trzeba chciec. Sam nie wiem czy dobrze ze nie chca czy zleFanatyczny NRŚL pisze: ↑17 sty 2023, o 10:22Na ile to ostatnio wyceniali szpil na Śląskim ?miliard 600 tysięcy dobrze godom?To chyba jeszcze było przed inflacją.Musiołby Maraszałek chyba jakieś dupne promo zrobić...
Proszę również pamiętać o radnycharcio pisze: ↑17 sty 2023, o 11:00Z jednej strony to najlepsze wyjście z tej chorej i wstydliwej sytuacji, bo mamy najbliżej.
Z drugiej to prezent dla wyznawców SŚ bo idziemy tam z musu i a nuż zostaniemy.
Tak czy siak w du***. Nie dość, że mamy najbrzydszy, najstarszy, archaiczny stadion to jeszcze sam się wali...
Kopel i Kotal niestety są rodzicami tej tragedii.
Jakieś wozy TVP sie kręciły już w okolicy stadionu. Także myślę że reportaż już niedługo. Niestety albo i stetyHullCityFC pisze: ↑17 sty 2023, o 12:25Zawiadomcie TVP. Bylyby dobre paski.:-)
Prezydent z PO ryzykowal zyciem dzieci.
Użytkownicy przeglądający to forum: chropaczow, Google Adsense [Bot], nołnejm, PabloB1987, pepson19R20, Rickenn10, scaneRboy, Stasiu19R20, threeco i 79 gości