Co z tym Ruchem?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Mavo1920
Kontakt:

Re: Co z tym Ruchem?

#22966 Post autor: Mavo1920 » 8 wrz 2022, o 17:03

A propos piwa - szkoda że zniknęło Chorzowskie z Carrefoura, chciałem ostatnio kupić i zonk. A zawsze była ustawiona cała półka przodem do głównej alei.

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22967 Post autor: KOSTA » 8 wrz 2022, o 20:11

Maciej Grygierczyk
@magrygier
Komisja Dyscyplinarna PZPN ostatecznie zajmie się Ruchem dopiero za tydzień.

Dobrze, bo zawsze było ryzyko jakiejś ingerencji w pojemność stadionu na mecz z Zagłębiem, a szykuje się komplet.

Źle, bo jeśli z ZS coś się zatrzęsie i zaświeci, to kary będą wyższe i ostrzejsze.
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

Awatar użytkownika
niebieski19962
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22968 Post autor: niebieski19962 » 8 wrz 2022, o 20:11

Co Wy na to aby został stworzony osobny wątek na forum Wielkiego Ruchu apropo właśnie takich pytań do pracowników/zarządu? Raz na miesiąc /3 tygodnie dostawalibyśmy takie odpowiedzi..

Myślę że takie odpowiedzi wiele osób uspokajaja i wprowadzają jakiś porządek. Nie czytając tego miałem wrażenie że właśnie źle dzieje się w klubie, brak Tadka, marketing, koszulki, ta słaba reklama karnetów na 1 ligę.. Ale ufam ze przedstawiciel kibiców ma nad wszystkim rękę i czuwa ;)
Pierwszy mecz: Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok 4:0 10.05.2008
https://www.youtube.com/watch?v=bTE1ru0GVD4 --> ;)

marek79
Kontakt:

#22969 Post autor: marek79 » 8 wrz 2022, o 21:13

niebieski19962 pisze:
8 wrz 2022, o 20:11
Co Wy na to aby został stworzony osobny wątek na forum Wielkiego Ruchu apropo właśnie takich pytań do pracowników/zarządu? Raz na miesiąc /3 tygodnie dostawalibyśmy takie odpowiedzi..

Myślę że takie odpowiedzi wiele osób uspokajaja i wprowadzają jakiś porządek. Nie czytając tego miałem wrażenie że właśnie źle dzieje się w klubie, brak Tadka, marketing, koszulki, ta słaba reklama karnetów na 1 ligę.. Ale ufam ze przedstawiciel kibiców ma nad wszystkim rękę i czuwa ;)
Czemu na forum Wielkiego Ruchu?

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22970 Post autor: Mirek » 8 wrz 2022, o 21:22

KOSTA pisze:
Maciej Grygierczyk
@magrygier

Dobrze, bo zawsze było ryzyko jakiejś ingerencji w pojemność stadionu na mecz z Zagłębiem, a szykuje się komplet.

Źle, bo jeśli z ZS coś się zatrzęsie i zaświeci, to kary będą wyższe i ostrzejsze.
A PP to nie są osobne kary?

piotrhalak
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22971 Post autor: piotrhalak » 8 wrz 2022, o 21:36

marek79 pisze:
8 wrz 2022, o 21:13
niebieski19962 pisze:

Czemu na forum Wielkiego Ruchu?
Bo wiele tematów tam poruszanych dobrze nie powinny dalej wypłynąć - dla dobra Ruchu. Każdy członek WR jest weryfikowany z imienia i nazwiska - zatemjest pewność, że nie ma tam ludzi przypadkowych.
takie tam

Awatar użytkownika
niebieski19962
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22972 Post autor: niebieski19962 » 8 wrz 2022, o 21:46

Dokładnie, a ktoś kto chce takie info to wybacz, ale ustawić cykliczna wpłatę co miesiąc - nie jest ciężko ;) jest to jakaś 'nagroda' dla tych którym się chce

Poza tym, kolejny mecz kolejna wysoka frekwencja będzie.. Topowy mecz i full stadion, ale na innych również wysoko. Czy to nie idealny moment na mocne oprawy w kierunku budowy nowego stadionu? Przypominanie się? Nasi ultrasi nie wierzę że nie są w stanie zrobić oprawy, transparentów na miarę rozgłosu w mediach. Oczywiście pozytywnego.

Każdy się buduje a my moknymy jak te ciu... Jeśli byłby większy stadion to zdecydowanie więcej kibiców zaczęło by łazić. PozdRo
Pierwszy mecz: Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok 4:0 10.05.2008
https://www.youtube.com/watch?v=bTE1ru0GVD4 --> ;)

kattowitz
Kontakt:

#22973 Post autor: kattowitz » 9 wrz 2022, o 09:10

Mirek pisze:
8 wrz 2022, o 21:22
KOSTA pisze:
Maciej Grygierczyk
@magrygier

A PP to nie są osobne kary?
Nie są. Mogą być kary łączone tzn. część będzie dotyczyć tylko PP ale mogą również przełożyć się na Fortuna 1 Liga.

Awatar użytkownika
Harry1990
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22974 Post autor: Harry1990 » 9 wrz 2022, o 09:20

Powyżej przedstawiono nam wyjaśnienia z różnych zagadnień, jednym z nich było dotyczącego słabego marketingu. Co sądzicie, abyśmy my pomogli klubowi w tej dziedzinie? A różne akcje były by robione przy współudziale Stowarzyszenia, powinny to być takie akcje, żeby zapanowała moda na Ruch w naszych miastach, zwłaszcza po ostatnich wybrykach na derbach, co odbiło się negatywnym rykoszetem wśród społeczności.

Wysłane z mojego V2023 przy użyciu Tapatalka

Blue are the words I say and what I think.
Blue are the Feelings that live inside me.

Awatar użytkownika
kroy
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22975 Post autor: kroy » 9 wrz 2022, o 09:32

Harry1990 pisze:
9 wrz 2022, o 09:20
Powyżej przedstawiono nam wyjaśnienia z różnych zagadnień, jednym z nich było dotyczącego słabego marketingu. Co sądzicie, abyśmy my pomogli klubowi w tej dziedzinie? A różne akcje były by robione przy współudziale Stowarzyszenia, powinny to być takie akcje, żeby zapanowała moda na Ruch w naszych miastach, zwłaszcza po ostatnich wybrykach na derbach, co odbiło się negatywnym rykoszetem wśród społeczności.

Wysłane z mojego V2023 przy użyciu Tapatalka

Robimy! Ty zaczynaj :)
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !

Awatar użytkownika
viRo_BJJ
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22976 Post autor: viRo_BJJ » 9 wrz 2022, o 13:33

Był kiedyś taki pomysł, nawet próba, ale to jeszcze nie ten czas i mówiąc prosto finanse na to nie pozwalają. Może znajdzie się jakiś wolontariusz/pasjonata.
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW

Awatar użytkownika
viRo_BJJ
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22977 Post autor: viRo_BJJ » 9 wrz 2022, o 14:42

Klub jest otwarty, regularnie spotykamy się z zarządem i omawiamy różne kwestie . Na pewno raz na miesiąc czy 3 tygodnie nikt nie będzie odpowiadał na pytania, bo uwierz mi, że Ci ludzie naprawdę mają co robić.

niebieski19962 pisze: Co Wy na to aby został stworzony osobny wątek na forum Wielkiego Ruchu apropo właśnie takich pytań do pracowników/zarządu? Raz na miesiąc /3 tygodnie dostawalibyśmy takie odpowiedzi..

JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW

Jo z FRyny
Kontakt:

#22978 Post autor: Jo z FRyny » 10 wrz 2022, o 10:28

viRo_BJJ pisze:
8 wrz 2022, o 09:59
Obecnie posiadamy koszulki meczowe w pełnej rozmiarówce.
Power mi ktoś czy to ja jestem ślepy czy to ściema z ta pełna rozmiarówka? Nie da się kupić koszulki meczowej XL online

Awatar użytkownika
SnakeR
Kontakt:

#22979 Post autor: SnakeR » 10 wrz 2022, o 10:50

Dokładnie, online nie da sie kupić, ale wczoraj na stoiskach były pełne rozmiarówki.
Życie biegnie według ustalonego toru , trzeba przyjąć konsekwencje podjętego wyboru .

Awatar użytkownika
Bartorus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22980 Post autor: Bartorus » 10 wrz 2022, o 12:07

Dzisiaj wystartował BO. Z obiektem na Cichej związany jest Sanitariaty na Cichej(numer 68) https://bo.chorzow.eu/szczegoly-projekt ... a60d1.html jak ktoś jest z Chorzowa to można głosować na stronie https://bo.chorzow.eu/glosowanie/

Jak ktoś uważa, że haźle to poniżej godności to są jeszcze 2 społeczne sportowe na organizację zajęć związane z nami.

ODPOWIEDZ