Co z tym Ruchem?
-
- Kontakt:
Re: Co z tym Ruchem?
A propos piwa - szkoda że zniknęło Chorzowskie z Carrefoura, chciałem ostatnio kupić i zonk. A zawsze była ustawiona cała półka przodem do głównej alei.
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Maciej Grygierczyk
@magrygier
Komisja Dyscyplinarna PZPN ostatecznie zajmie się Ruchem dopiero za tydzień.
Dobrze, bo zawsze było ryzyko jakiejś ingerencji w pojemność stadionu na mecz z Zagłębiem, a szykuje się komplet.
Źle, bo jeśli z ZS coś się zatrzęsie i zaświeci, to kary będą wyższe i ostrzejsze.
@magrygier
Dobrze, bo zawsze było ryzyko jakiejś ingerencji w pojemność stadionu na mecz z Zagłębiem, a szykuje się komplet.
Źle, bo jeśli z ZS coś się zatrzęsie i zaświeci, to kary będą wyższe i ostrzejsze.
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte
Kattowitz Boerschachte
- niebieski19962
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Co Wy na to aby został stworzony osobny wątek na forum Wielkiego Ruchu apropo właśnie takich pytań do pracowników/zarządu? Raz na miesiąc /3 tygodnie dostawalibyśmy takie odpowiedzi..
Myślę że takie odpowiedzi wiele osób uspokajaja i wprowadzają jakiś porządek. Nie czytając tego miałem wrażenie że właśnie źle dzieje się w klubie, brak Tadka, marketing, koszulki, ta słaba reklama karnetów na 1 ligę.. Ale ufam ze przedstawiciel kibiców ma nad wszystkim rękę i czuwa
Myślę że takie odpowiedzi wiele osób uspokajaja i wprowadzają jakiś porządek. Nie czytając tego miałem wrażenie że właśnie źle dzieje się w klubie, brak Tadka, marketing, koszulki, ta słaba reklama karnetów na 1 ligę.. Ale ufam ze przedstawiciel kibiców ma nad wszystkim rękę i czuwa

Pierwszy mecz: Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok 4:0 10.05.2008
https://www.youtube.com/watch?v=bTE1ru0GVD4 -->

-
- Kontakt:
Czemu na forum Wielkiego Ruchu?niebieski19962 pisze: ↑8 wrz 2022, o 20:11Co Wy na to aby został stworzony osobny wątek na forum Wielkiego Ruchu apropo właśnie takich pytań do pracowników/zarządu? Raz na miesiąc /3 tygodnie dostawalibyśmy takie odpowiedzi..
Myślę że takie odpowiedzi wiele osób uspokajaja i wprowadzają jakiś porządek. Nie czytając tego miałem wrażenie że właśnie źle dzieje się w klubie, brak Tadka, marketing, koszulki, ta słaba reklama karnetów na 1 ligę.. Ale ufam ze przedstawiciel kibiców ma nad wszystkim rękę i czuwa![]()
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A PP to nie są osobne kary?KOSTA pisze: ↑8 wrz 2022, o 20:11Maciej Grygierczyk
@magrygier
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bo wiele tematów tam poruszanych dobrze nie powinny dalej wypłynąć - dla dobra Ruchu. Każdy członek WR jest weryfikowany z imienia i nazwiska - zatemjest pewność, że nie ma tam ludzi przypadkowych.marek79 pisze: ↑8 wrz 2022, o 21:13Czemu na forum Wielkiego Ruchu?niebieski19962 pisze: ↑8 wrz 2022, o 20:11Co Wy na to aby został stworzony osobny wątek na forum Wielkiego Ruchu apropo właśnie takich pytań do pracowników/zarządu? Raz na miesiąc /3 tygodnie dostawalibyśmy takie odpowiedzi..
Myślę że takie odpowiedzi wiele osób uspokajaja i wprowadzają jakiś porządek. Nie czytając tego miałem wrażenie że właśnie źle dzieje się w klubie, brak Tadka, marketing, koszulki, ta słaba reklama karnetów na 1 ligę.. Ale ufam ze przedstawiciel kibiców ma nad wszystkim rękę i czuwa![]()
takie tam
- niebieski19962
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dokładnie, a ktoś kto chce takie info to wybacz, ale ustawić cykliczna wpłatę co miesiąc - nie jest ciężko
jest to jakaś 'nagroda' dla tych którym się chce
Poza tym, kolejny mecz kolejna wysoka frekwencja będzie.. Topowy mecz i full stadion, ale na innych również wysoko. Czy to nie idealny moment na mocne oprawy w kierunku budowy nowego stadionu? Przypominanie się? Nasi ultrasi nie wierzę że nie są w stanie zrobić oprawy, transparentów na miarę rozgłosu w mediach. Oczywiście pozytywnego.
Każdy się buduje a my moknymy jak te ciu... Jeśli byłby większy stadion to zdecydowanie więcej kibiców zaczęło by łazić. PozdRo

Poza tym, kolejny mecz kolejna wysoka frekwencja będzie.. Topowy mecz i full stadion, ale na innych również wysoko. Czy to nie idealny moment na mocne oprawy w kierunku budowy nowego stadionu? Przypominanie się? Nasi ultrasi nie wierzę że nie są w stanie zrobić oprawy, transparentów na miarę rozgłosu w mediach. Oczywiście pozytywnego.
Każdy się buduje a my moknymy jak te ciu... Jeśli byłby większy stadion to zdecydowanie więcej kibiców zaczęło by łazić. PozdRo
Pierwszy mecz: Ruch Chorzów - Jagiellonia Białystok 4:0 10.05.2008

-
- Kontakt:
Nie są. Mogą być kary łączone tzn. część będzie dotyczyć tylko PP ale mogą również przełożyć się na Fortuna 1 Liga.Mirek pisze: ↑8 wrz 2022, o 21:22A PP to nie są osobne kary?KOSTA pisze: ↑8 wrz 2022, o 20:11Maciej Grygierczyk
@magrygier
- Harry1990
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Powyżej przedstawiono nam wyjaśnienia z różnych zagadnień, jednym z nich było dotyczącego słabego marketingu. Co sądzicie, abyśmy my pomogli klubowi w tej dziedzinie? A różne akcje były by robione przy współudziale Stowarzyszenia, powinny to być takie akcje, żeby zapanowała moda na Ruch w naszych miastach, zwłaszcza po ostatnich wybrykach na derbach, co odbiło się negatywnym rykoszetem wśród społeczności.
Wysłane z mojego V2023 przy użyciu Tapatalka
Blue are the words I say and what I think.
Blue are the Feelings that live inside me.
Blue are the Feelings that live inside me.
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Harry1990 pisze: ↑9 wrz 2022, o 09:20Powyżej przedstawiono nam wyjaśnienia z różnych zagadnień, jednym z nich było dotyczącego słabego marketingu. Co sądzicie, abyśmy my pomogli klubowi w tej dziedzinie? A różne akcje były by robione przy współudziale Stowarzyszenia, powinny to być takie akcje, żeby zapanowała moda na Ruch w naszych miastach, zwłaszcza po ostatnich wybrykach na derbach, co odbiło się negatywnym rykoszetem wśród społeczności.
Robimy! Ty zaczynaj

Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
I mam ku*** dobry humor !
- viRo_BJJ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Był kiedyś taki pomysł, nawet próba, ale to jeszcze nie ten czas i mówiąc prosto finanse na to nie pozwalają. Może znajdzie się jakiś wolontariusz/pasjonata.
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
RODOWICI KATOWICZANIE KS RUCH CHORZOW
- viRo_BJJ
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Klub jest otwarty, regularnie spotykamy się z zarządem i omawiamy różne kwestie . Na pewno raz na miesiąc czy 3 tygodnie nikt nie będzie odpowiadał na pytania, bo uwierz mi, że Ci ludzie naprawdę mają co robić.
niebieski19962 pisze: ↑ Co Wy na to aby został stworzony osobny wątek na forum Wielkiego Ruchu apropo właśnie takich pytań do pracowników/zarządu? Raz na miesiąc /3 tygodnie dostawalibyśmy takie odpowiedzi..
JIU JITSU ZNACZY MIEKKA SZTUKA - JESTESMY MIECZAKAMI, KTORZY LEJA TWARDZIELI
-
- Kontakt:
- SnakeR
- Kontakt:
Dokładnie, online nie da sie kupić, ale wczoraj na stoiskach były pełne rozmiarówki.
Życie biegnie według ustalonego toru , trzeba przyjąć konsekwencje podjętego wyboru .
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dzisiaj wystartował BO. Z obiektem na Cichej związany jest Sanitariaty na Cichej(numer 68) https://bo.chorzow.eu/szczegoly-projekt ... a60d1.html jak ktoś jest z Chorzowa to można głosować na stronie https://bo.chorzow.eu/glosowanie/
Jak ktoś uważa, że haźle to poniżej godności to są jeszcze 2 społeczne sportowe na organizację zajęć związane z nami.
Jak ktoś uważa, że haźle to poniżej godności to są jeszcze 2 społeczne sportowe na organizację zajęć związane z nami.