Sponsorzy
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Re: Sponsorzy
Ale jo sie powaznie pytom. Wez mi podej dobrego kraftowegi pilsa za cena niższo niz 6 plnów.
-
- Kontakt:
Scypion, ja nie na Ciebie. Mamy podobne zdanie. Dobrych piwek jest sporo, ale tak się składa, że gdy się zrobią popularne w miare upływu czasu są w każdym ałszmanie i Lidlu, to się nagle ulatnia pierwotny smak. Ciekawe jest to, że na Słowacji, ale przede wszystkim w Czechach nawet jak kupisz najtańsze piwo w Billi, to jest całkiem w miarę dobre. A u nas... nawet po jednym "markowym" chce się Ż... gać.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Ja jo wiem. Ino zapomniolch dac "cytuj"
-
- Kontakt:
Kozel albo Litovelska 11 (moravian) w Polsce już ma niewiele wspólnego z oryginałem, nie wiem czemu ale to piwo smakuje inaczej. Nie wspominając o lanym, to już w ogóle inny temat. Niebieskiego jeszcze nie miałem okazji posmakować, czekam na urlop. W Polsce nie można polecić żadnego piwa ogólnodostępnego wszystkie według mnie zajeżdźają spirytusem.scaneRboy pisze: ↑27 cze 2021, o 12:56Scypion, ja nie na Ciebie. Mamy podobne zdanie. Dobrych piwek jest sporo, ale tak się składa, że gdy się zrobią popularne w miare upływu czasu są w każdym ałszmanie i Lidlu, to się nagle ulatnia pierwotny smak. Ciekawe jest to, że na Słowacji, ale przede wszystkim w Czechach nawet jak kupisz najtańsze piwo w Billi, to jest całkiem w miarę dobre. A u nas... nawet po jednym "markowym" chce się Ż... gać.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Moze dlatego, ze Kozel na Polski rynek robia w Poznaniu?Fazid pisze: ↑28 cze 2021, o 10:06Kozel albo Litovelska 11 (moravian) w Polsce już ma niewiele wspólnego z oryginałem, nie wiem czemu ale to piwo smakuje inaczej.scaneRboy pisze: ↑27 cze 2021, o 12:56Scypion, ja nie na Ciebie. Mamy podobne zdanie. Dobrych piwek jest sporo, ale tak się składa, że gdy się zrobią popularne w miare upływu czasu są w każdym ałszmanie i Lidlu, to się nagle ulatnia pierwotny smak. Ciekawe jest to, że na Słowacji, ale przede wszystkim w Czechach nawet jak kupisz najtańsze piwo w Billi, to jest całkiem w miarę dobre. A u nas... nawet po jednym "markowym" chce się Ż... gać.
- Rafi88
- Kontakt:
Dokładnie tak. Między oryginalnym Kozlem produkowanym w Czechach a tym "robionym" u nas występuję różnica w ilości alkoholu ( czeski 4,0% Polski 4,6%)Scypion pisze: ↑28 cze 2021, o 16:10Moze dlatego, ze Kozel na Polski rynek robia w Poznaniu?Fazid pisze: ↑28 cze 2021, o 10:06Kozel albo Litovelska 11 (moravian) w Polsce już ma niewiele wspólnego z oryginałem, nie wiem czemu ale to piwo smakuje inaczej.scaneRboy pisze: ↑27 cze 2021, o 12:56Scypion, ja nie na Ciebie. Mamy podobne zdanie. Dobrych piwek jest sporo, ale tak się składa, że gdy się zrobią popularne w miare upływu czasu są w każdym ałszmanie i Lidlu, to się nagle ulatnia pierwotny smak. Ciekawe jest to, że na Słowacji, ale przede wszystkim w Czechach nawet jak kupisz najtańsze piwo w Billi, to jest całkiem w miarę dobre. A u nas... nawet po jednym "markowym" chce się Ż... gać.
Ruch LEGENDA BEZ KOŃCA
Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!
Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!
-
- Kontakt:
Mom takie pytanie czy ktoś od nos próbował skontaktować się z firmą Alstom w Chorzowie? Taki międzynarodowy koncern zajmujący się infrastrukturą energetyczną i transportową w dodatku mający jedyną siedzibę w Polsce w Chorzowie mógłby w jakiś sposób wspomóc klub z miasta na którego obszarze działa. Zdaja się sprawa z tego że może im to lotać bo główna siedziba gdzie zapadają decyzje jest we Francji ale czy tutejsi decyzyjni w Polsce nie mają nic do powiedzenia? Przecież decyzja żeby zostać sponsorem Ruchu przez Pepsi nie zapadała w mieście Harrison w stanie Nowy Jork, w hrabstwie Westchester. To i może nie będzie potrzeby zawracać głowy gościom z Levallois-Perret.
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Alstom ma taką prawdziwą siedzibę i centralę w Warszawie na europę środkową i wschodnią i to trochę odpowiada na wiele pytań innych wcześniejszych : /
- Radvan138
- Kontakt:
centrala jest w Warszawie, ale Alstom-Konstal bo tak dalej nazywa sie zaklad jest juz w Chorzowie a drugi na Swionach. warto by bylo moze zagadac, zaszkodzic nie zaszkodzi a czemu mieli by nie pomoc. Alstom i Konstal sa bardzo zwiazane z Chorzowem i w tym kierunku mozna by bylo zagadac
- Harry1990
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z tego co pamiętam to Alstom kiedyś był sponsorem akademii
Wysłane z mojego V2023 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego V2023 przy użyciu Tapatalka
Blue are the words I say and what I think.
Blue are the Feelings that live inside me.
Blue are the Feelings that live inside me.
-
- Kontakt:
Pepsi też mo centrala w Warszawie. No i co "Umowa zawarta została na 4 lata z opcją przedłużenia, obejmuje dostawę napojów, sfinansowanie remontu popularnego „grzybka” oraz świadczenia finansowe. Wartość umowy objęta jest tajemnicą" Wiki. I co najważniejsze jest to jedyna umowa sponsorska w Polsce w sporcie przez tą korporację.
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Naprawdę nie mogę pewnych rzeczy napisać wprost sądziłem, że po moim wpisie się domyślicie reszty kontekstu, że to nie jest prosta sprawa : )
-
- Kontakt:
Ok ale co jest nie halo? Przecież nic nie robią na rynek Polski. A Akademię sponsorowali 7 lat temu w 2014 roku. No bez jaj.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
OK rozumia i nie wnikom.
No to dalej drąża temat.
Firma ZARMEN. Centrala Chorzów Batory ul. Stefana Batorego 44
Wyraźnie pisze centrala. Jo nie oczekuja jakiś nie wiadomo jakich profitów ale tak po ludzku robisz fajny biznes w mieście to choćby dla dobrego PR wesprzyj klub z tego miasta. Jeśli klub wspierają mali prywatni inwestorzy to takie grube i wypasione firmy, których w tym mieście nie ma za wiele nie godom że powinni ale przyzwoitość domago się - wesprzyj klub, który mieszkańcy kochają i mu kibicują. Samo wyremontowanie zabytkowych budynków na Batorym nie wystarczy bo zrobili to dla siebie i swojego wizerunku a mieszkańcy z tego nic nie mają.
Następno firma to niemiecki Messer. Chorzów Stary. Centrala w Chorzowie. Na pandemii chyba zarobili sporo (tlen). I co i nic.
Naprawdę nie ma na terenie Chorzowa firm z grubą kasą a te co są nie dają nic. To jest chore.
No to dalej drąża temat.
Firma ZARMEN. Centrala Chorzów Batory ul. Stefana Batorego 44
Wyraźnie pisze centrala. Jo nie oczekuja jakiś nie wiadomo jakich profitów ale tak po ludzku robisz fajny biznes w mieście to choćby dla dobrego PR wesprzyj klub z tego miasta. Jeśli klub wspierają mali prywatni inwestorzy to takie grube i wypasione firmy, których w tym mieście nie ma za wiele nie godom że powinni ale przyzwoitość domago się - wesprzyj klub, który mieszkańcy kochają i mu kibicują. Samo wyremontowanie zabytkowych budynków na Batorym nie wystarczy bo zrobili to dla siebie i swojego wizerunku a mieszkańcy z tego nic nie mają.
Następno firma to niemiecki Messer. Chorzów Stary. Centrala w Chorzowie. Na pandemii chyba zarobili sporo (tlen). I co i nic.
Naprawdę nie ma na terenie Chorzowa firm z grubą kasą a te co są nie dają nic. To jest chore.