Sponsorzy
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sponsorzy
Lista długa by była. Nie byda tu reklamy robilPewnie nie raz kupowałeś u pani Doroty w spozywczaku za rogiem nie raz takie. Nie róbcie z tego piwa jakiś rarytas. Rozumiał lokalny patriotyzm i wspieranie klubu ale nie godejcie że nie ma lepszych piw w kwocie około 5 zl
-
- Kontakt:
Owszem, ale są też wyraźnie słabsze po 8-9zł i jakoś sobie radzą na rynku. Nasze piwo na pewno znalazłoby swoich wielbicieli.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Ale jo sie powaznie pytom. Wez mi podej dobrego kraftowegi pilsa za cena niższo niz 6 plnów.
-
- Kontakt:
Scypion, ja nie na Ciebie. Mamy podobne zdanie. Dobrych piwek jest sporo, ale tak się składa, że gdy się zrobią popularne w miare upływu czasu są w każdym ałszmanie i Lidlu, to się nagle ulatnia pierwotny smak. Ciekawe jest to, że na Słowacji, ale przede wszystkim w Czechach nawet jak kupisz najtańsze piwo w Billi, to jest całkiem w miarę dobre. A u nas... nawet po jednym "markowym" chce się Ż... gać.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Ja jo wiem. Ino zapomniolch dac "cytuj"
-
- Kontakt:
Kozel albo Litovelska 11 (moravian) w Polsce już ma niewiele wspólnego z oryginałem, nie wiem czemu ale to piwo smakuje inaczej. Nie wspominając o lanym, to już w ogóle inny temat. Niebieskiego jeszcze nie miałem okazji posmakować, czekam na urlop. W Polsce nie można polecić żadnego piwa ogólnodostępnego wszystkie według mnie zajeżdźają spirytusem.scaneRboy pisze: ↑27 cze 2021, o 12:56Scypion, ja nie na Ciebie. Mamy podobne zdanie. Dobrych piwek jest sporo, ale tak się składa, że gdy się zrobią popularne w miare upływu czasu są w każdym ałszmanie i Lidlu, to się nagle ulatnia pierwotny smak. Ciekawe jest to, że na Słowacji, ale przede wszystkim w Czechach nawet jak kupisz najtańsze piwo w Billi, to jest całkiem w miarę dobre. A u nas... nawet po jednym "markowym" chce się Ż... gać.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Moze dlatego, ze Kozel na Polski rynek robia w Poznaniu?Fazid pisze: ↑28 cze 2021, o 10:06Kozel albo Litovelska 11 (moravian) w Polsce już ma niewiele wspólnego z oryginałem, nie wiem czemu ale to piwo smakuje inaczej.scaneRboy pisze: ↑27 cze 2021, o 12:56Scypion, ja nie na Ciebie. Mamy podobne zdanie. Dobrych piwek jest sporo, ale tak się składa, że gdy się zrobią popularne w miare upływu czasu są w każdym ałszmanie i Lidlu, to się nagle ulatnia pierwotny smak. Ciekawe jest to, że na Słowacji, ale przede wszystkim w Czechach nawet jak kupisz najtańsze piwo w Billi, to jest całkiem w miarę dobre. A u nas... nawet po jednym "markowym" chce się Ż... gać.
- Rafi88
- Kontakt:
Dokładnie tak. Między oryginalnym Kozlem produkowanym w Czechach a tym "robionym" u nas występuję różnica w ilości alkoholu ( czeski 4,0% Polski 4,6%)Scypion pisze: ↑28 cze 2021, o 16:10Moze dlatego, ze Kozel na Polski rynek robia w Poznaniu?Fazid pisze: ↑28 cze 2021, o 10:06Kozel albo Litovelska 11 (moravian) w Polsce już ma niewiele wspólnego z oryginałem, nie wiem czemu ale to piwo smakuje inaczej.scaneRboy pisze: ↑27 cze 2021, o 12:56Scypion, ja nie na Ciebie. Mamy podobne zdanie. Dobrych piwek jest sporo, ale tak się składa, że gdy się zrobią popularne w miare upływu czasu są w każdym ałszmanie i Lidlu, to się nagle ulatnia pierwotny smak. Ciekawe jest to, że na Słowacji, ale przede wszystkim w Czechach nawet jak kupisz najtańsze piwo w Billi, to jest całkiem w miarę dobre. A u nas... nawet po jednym "markowym" chce się Ż... gać.
Ruch LEGENDA BEZ KOŃCA
Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!

Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!

-
- Kontakt:
Mom takie pytanie czy ktoś od nos próbował skontaktować się z firmą Alstom w Chorzowie? Taki międzynarodowy koncern zajmujący się infrastrukturą energetyczną i transportową w dodatku mający jedyną siedzibę w Polsce w Chorzowie mógłby w jakiś sposób wspomóc klub z miasta na którego obszarze działa. Zdaja się sprawa z tego że może im to lotać bo główna siedziba gdzie zapadają decyzje jest we Francji ale czy tutejsi decyzyjni w Polsce nie mają nic do powiedzenia? Przecież decyzja żeby zostać sponsorem Ruchu przez Pepsi nie zapadała w mieście Harrison w stanie Nowy Jork, w hrabstwie Westchester. To i może nie będzie potrzeby zawracać głowy gościom z Levallois-Perret.
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Alstom ma taką prawdziwą siedzibę i centralę w Warszawie na europę środkową i wschodnią i to trochę odpowiada na wiele pytań innych wcześniejszych : /
- Radvan138
- Kontakt:
centrala jest w Warszawie, ale Alstom-Konstal bo tak dalej nazywa sie zaklad jest juz w Chorzowie a drugi na Swionach. warto by bylo moze zagadac, zaszkodzic nie zaszkodzi a czemu mieli by nie pomoc. Alstom i Konstal sa bardzo zwiazane z Chorzowem i w tym kierunku mozna by bylo zagadac
- Harry1990
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z tego co pamiętam to Alstom kiedyś był sponsorem akademii
Wysłane z mojego V2023 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego V2023 przy użyciu Tapatalka
Blue are the words I say and what I think.
Blue are the Feelings that live inside me.
Blue are the Feelings that live inside me.
-
- Kontakt:
Pepsi też mo centrala w Warszawie. No i co "Umowa zawarta została na 4 lata z opcją przedłużenia, obejmuje dostawę napojów, sfinansowanie remontu popularnego „grzybka” oraz świadczenia finansowe. Wartość umowy objęta jest tajemnicą" Wiki. I co najważniejsze jest to jedyna umowa sponsorska w Polsce w sporcie przez tą korporację.
- Bartorus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Naprawdę nie mogę pewnych rzeczy napisać wprost sądziłem, że po moim wpisie się domyślicie reszty kontekstu, że to nie jest prosta sprawa : )
-
- Kontakt:
Ok ale co jest nie halo? Przecież nic nie robią na rynek Polski. A Akademię sponsorowali 7 lat temu w 2014 roku. No bez jaj.