Nowa aplikacja Ruchu Chorzów! #CzasOdbudowy

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
krzysiu20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Nowa aplikacja Ruchu Chorzów! #CzasOdbudowy

#106 Post autor: krzysiu20 » 27 gru 2019, o 17:15

U mnie również problem z Allegro wszedłem przez aplikację Ruchu na allegro dokonałem zakupu a zwrotki ani śladu.

AsembleR

#107 Post autor: AsembleR » 27 gru 2019, o 17:44

krzysiu20 pisze:
27 gru 2019, o 17:15
U mnie również problem z Allegro wszedłem przez aplikację Ruchu na allegro dokonałem zakupu a zwrotki ani śladu.

To jest tak, że na allegro wchodzi się przez sportbonus, potem przekierowuje do allegro i wtedy po zakupie kartą się ponoć nalicza. Mi nie naliczyło, miało naliczyć 9 groszy, ale jednak :D

Awatar użytkownika
ryszardczaban
Kontakt:

#108 Post autor: ryszardczaban » 27 gru 2019, o 21:28

KevinMitnick pisze:
27 gru 2019, o 11:30
Dzisiaj znowu zrobiłem zakupy na allegro poprzez aplikacje i nie pojawia się nic na transakcjach. Nic nie jest odnotowane. Jednak Blik chyba nie działa... także tylko płatności faktycznie kartą może działają nic po południu spróbuję... znowu coś kupić ;)

A Ryśkowi to dajcie mu bana na 2-3dni bo jego czytać się nie da... wszędzie spamuje o tych "swoich szklanych domach" w aplikacji... a już napisanie że to on był protoplastą tego przedsięwzięcia to znaczy jedno równo to on pod gipsdeką nie ma...
Napiszę Tobie tylko tyle,że w necie wypełniam ankiety w Panel Ariadna.
Oczywiście 99,99 % kibiców Ruchu jest na nie za takim czymś,ale przeglądając listę internetowych partnerów Ruchu w aplikacji#Czas odbudowy nie powiem,że nie zdziwieniem spostrzegłem właśnie...Panel Ariadna wśród partnerów Ruchu.
Mój pierwszy mecz Ruchu 25 września 1977 roku Ruch Chorzów-Górnik Zabrze 1-1 (0-1) na Stadionie Śląskim.
Mój pierwszy mecz na Cichej 6 2 września 1979 roku Ruch Chorzów-Legia Warszawa 3-2(0-1)
I jak tu nie kochać takiej drużyny,która po 50 minutach przegrywa 0-2,a wygrywa mecz 3-2
Wygrywanie wpisane jest w DNA Ruchu Chorzów i moje.
Pierwszy wyjazd 3 maja 1980 Górnik Zabrze-Ruch Chorzów 1-1 (1-0).
Pierwszy mecz europejskich pucharów oglądany na Cichej 6 1 października 1979 roku Ruch Chorzów-BFC Dynamo Berlin 0-0 I runda Pucharu Europy Mistrzów Krajowych edycji 1979/80.

Awatar użytkownika
somebody_correct
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#109 Post autor: somebody_correct » 27 gru 2019, o 22:54

Ja bym allegro olal (tylko 0.3%) a pogadac np z amazon.
Wszyscy - #wspieram WR - WIELKI RUCH
Kto nie daje ten z policji hej!

Awatar użytkownika
czoRny
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#110 Post autor: czoRny » 28 gru 2019, o 00:27

Abo ebay...
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4

MaRko22
Kontakt:

#111 Post autor: MaRko22 » 28 gru 2019, o 13:04

Cześć! Chciałbym zapytać o hurtownie tj. Makro. Wydaje tam rocznie kilkaset tysięcy złotych, gdyby była opcja płacenia bez kart przedplaconych, procent z tej transakcji byłby naprawdę imponujący.
Obrazek

Sibkisimek
Kontakt:

#112 Post autor: Sibkisimek » 28 gru 2019, o 13:08

Mam pytanie. Czy partnerzy stacjonarni zyskali coś na współpracy z Ruchem? Czy tylko duże korporacje takie jak BP cz Tesco? Na początku byłem przekonany że ta apka ma wspierać lokalny biznes..

MaRko22
Kontakt:

#113 Post autor: MaRko22 » 28 gru 2019, o 13:15

Sibkisimek pisze:
28 gru 2019, o 13:08
Mam pytanie. Czy partnerzy stacjonarni zyskali coś na współpracy z Ruchem? Czy tylko duże korporacje takie jak BP cz Tesco? Na początku byłem przekonany że ta apka ma wspierać lokalny biznes..
Mimo, że nie jestem zaangażowany w ten projekt, pozwolę sobie na to pytanie odpowiedzieć. System (czyt. aplikacja) zbiera do swojego grona partnerów. Przedsiębiorcy docierają w ten sposób do nowych klientów lub obecnych skłaniają do większych ilości zakupów.

Partnerzy są podzieleni na większe i mniejsze segmenty :
- Dla tych większych : BP ma szansę na przejęcie osób tankujacych np. na konkurencyjnym Orlenie.
- Allegro ma szansę na przejęcie klientów konkurencyjnych platform.
- Mali przedsiębiorcy ściągają klientów lokalnych, którzy wydadzą u nich pieniążki.

Z tej też przyczyny program oferuje jedynie po jednym partnerze z danej branży. Jeżeli się mylę, poprawcie! :)
Obrazek

Sibkisimek
Kontakt:

#114 Post autor: Sibkisimek » 28 gru 2019, o 13:26

MaRko22 pisze:
28 gru 2019, o 13:15
Sibkisimek pisze:
28 gru 2019, o 13:08
Mimo, że nie jestem zaangażowany w ten projekt, pozwolę sobie na to pytanie odpowiedzieć. System (czyt. aplikacja) zbiera do swojego grona partnerów. Przedsiębiorcy docierają w ten sposób do nowych klientów lub obecnych skłaniają do większych ilości zakupów.

Partnerzy są podzieleni na większe i mniejsze segmenty :
- Dla tych większych : BP ma szansę na przejęcie osób tankujacych np. na konkurencyjnym Orlenie.
- Allegro ma szansę na przejęcie klientów konkurencyjnych platform.
- Mali przedsiębiorcy ściągają klientów lokalnych, którzy wydadzą u nich pieniążki.

Z tej też przyczyny program oferuje jedynie po jednym partnerze z danej branży. Jeżeli się mylę, poprawcie! :)
Marko dzięki za próbę odpowiedzi. Zależy mi na informacji czy Ci Nasi lokalni partnerzy zyskali?

Awatar użytkownika
somebody_correct
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#115 Post autor: somebody_correct » 28 gru 2019, o 14:15

A jak myslisz? Kazdy normalny mieszkaniec Chorzowa pojdzie na zakupy do partnerow. Im wiecej osob ma apke tym wiecej pojdzie. Apka jest nowa wiec spokojnie pewnie puki co kolosalnej roznicy niema. Ja np. Wczoraj zjadlem w kfc przez wczesniejsze zamowienie z app. Zaden problem a 1zl wpadl. Poza tym apka ma wspierac Ruch. A dzieki temu zyskuja przedsiebiorcy nie na odwrot.
Chodzi o to by to przedsiebiorcy bili sie ze soba ktory da wiekszy procent a to wypali jesli apka bedzie popularna baaardzo.
Wszyscy - #wspieram WR - WIELKI RUCH
Kto nie daje ten z policji hej!

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#116 Post autor: heli » 28 gru 2019, o 15:23

Dostaję wiadomość, że doszedł nowy partner, ale jak wchodzę na wiadomość to mam po prostu wszystkich, czy da się przeczytać kto doszedł by nie musieć przechodzić i szukać czy się coś zmieniło. Lub może da się na internecie sprawdzić kto dołączył do programu/
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#117 Post autor: jajo » 28 gru 2019, o 17:29

mysle, ze lokalni partnerzy dopiero sie tego dowiedza. idea jest taka, ze jako kibice bedziemy wybierali ich oferte zamiast konkurencji.
im wzrosna obroty, Ruch zarobi pieniadze, a my pokazemy, ze jako lojalni nabywcy jestesmy atrakcyjnym partnerem do bizneesu.

mi allegro normalnie naliczylo. problem mialem, ze wchodzac przez appke czasem wchodzilem na allegrolokalnie, gdzie nie bylo oferty.
te 0,3% to niby malo, ale trzeba pamierac, ze allegro jest tylko posrednikiem i dla siebie zostawia bodajze 10%, wiec te 0,3% to z ich strony patrzac juz 3%.
niemniej wiadomo, ze jak sie da to lepiej kupic ten sam produkt bezposrednio u partnera, ktory daje wiekszy procent. natomiast do allegro ludzie sa na tyle przywiazani, ze dobrze ze w tej apce sa.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
Wapel
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#118 Post autor: Wapel » 28 gru 2019, o 18:31

wczasy w Chorwacji za ponad 5 tys. zamówione przez Booking i czekom kiedy te 3% zniżki wpadnie ;)

AsembleR

#119 Post autor: AsembleR » 28 gru 2019, o 20:54

Wapel pisze:
28 gru 2019, o 18:31
wczasy w Chorwacji za ponad 5 tys. zamówione przez Booking i czekom kiedy te 3% zniżki wpadnie ;)

Mam nadzieję, że wszedłeś przez sportbonus, bo szkoda by było stracić tak sporej kwoty zwrotki :)

Elmer
Kontakt:

#120 Post autor: Elmer » 28 gru 2019, o 21:20

Po jakim czasie i gdzie dokładnie pokazuje się kwota po mojej transakcji? Nigdzie nie mogę tego znaleźć, a powinny być.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

ODPOWIEDZ