Nowa aplikacja Ruchu Chorzów! #CzasOdbudowy

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
alek900
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Nowa aplikacja Ruchu Chorzów! #CzasOdbudowy

#91 Post autor: alek900 » 26 gru 2019, o 12:59

Witam, szkoda, że BP jest, bo najbliżej mam 15 km na BP. Zastanówmy się nad Lotos, lub Orlen? Bo i tak tankować trzeba, a zawsze kartą tankuje. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
E
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#92 Post autor: E » 26 gru 2019, o 14:12

Denerwujące jest to że z ubiegłego tygodnia na 8 transakcji które zrobiłem z żoną mamy tylko 2 w Neo 24, pozostałe, czyli Ole ole, Avans, 4gift, www.cud.pl, intimissimi i coś tam jeszcze do teraz się nie pokazało:(
Tylko umarli widzieli koniec wojny

BROWAReq
Kontakt:

#93 Post autor: BROWAReq » 26 gru 2019, o 14:30

alek900 pisze:
26 gru 2019, o 12:59
Witam, szkoda, że BP jest, bo najbliżej mam 15 km na BP. Zastanówmy się nad Lotos, lub Orlen? Bo i tak tankować trzeba, a zawsze kartą tankuje. Pozdrawiam
i Amic - dawny Lukoil.

Awatar użytkownika
ZYGa91
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#94 Post autor: ZYGa91 » 26 gru 2019, o 15:59

W zeszłym tygodniu robiłem zakupy online w Castoramie przy użyciu apki www, do dziś transakcji w ogóle nie widzę w serwisie, tam jest długi czas oczekiwania, czy poszło coś nie tak?

Transakcję zgłosiłem już jako "Brakującą", ale nie mam żadnego info, co dalej się z tym dzieje.
jestem faszystą każdy to wie
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam

Awatar użytkownika
KevinMitnick
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#95 Post autor: KevinMitnick » 26 gru 2019, o 23:22

Mam takie pytanie czy jeśli mam w apce podpiętą kartę i zapłacę nią w LeroyMerlin albo w Smyk to czy to się nalicza czy nie??. Czy dotyczy to tylko transakcji internetowych??

Awatar użytkownika
WolnyLogin
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#96 Post autor: WolnyLogin » 26 gru 2019, o 23:39

Nie, nie nalicza się. Była o tym mowa - podpiętą kartę debetową/kredytową wykorzystujemy tylko w zakupach stacjonarnych u lokalnych partnerów. Sieciówki - wyłącznie zakupy internetowe przez aplikację klubową.

Awatar użytkownika
Radvan138
Kontakt:

#97 Post autor: Radvan138 » 27 gru 2019, o 00:35

ryszardczaban pisze:
25 gru 2019, o 18:52
gerhat pisze:
25 gru 2019, o 11:11
Akurat tutaj się nie zgodzę. Kibice nie powinni się bawić w futbol menagerów i kupować zawodników, cześć sportowa klubu powinna być zarezerwowana dla fachowców. Paradoksalnie pomagając klubowi w innych sprawach pomagamy rownież w tych transferowych uwalniając klub od wydatków na sprzęt, wizerunek, szkolenie itp ale nie powinnismy się angażować bezpośrednio w kwestie transferów. Presja na takiego zawodnika byłaby ogromna a po kilku słabych meczach albo gdy trener nie widziałby go w składzie skakalibyśmy sobie do gardeł i spieprzylibyśmy sobie sami atmosferę.
Kibice jako „kelnerzy” nie powinni wchodzić w role „kucharzy”
Tak zgodzę się z tym,że jednak klub według mnie winien być stabilny finansowo jeśli chcemy w niedalekiej przyszłości cieszyć się kolejnymi awansami i suma sumarum grą ,,niebieskich" w ekstraklasie.
Ta aplikacja pokazała siłę potencjału kibicowskiego Ruchu.
Niemniej jest coś co mnie niepokoi.
Bo kibice korzystający z aplikacji jednak muszą robić pewien obrót finansowy u partnerów Ruchu.
Czy jednak nie należałoby pomyśleć o narzędziu,które generuje pieniądze na tenże obrót?
Moim zdaniem aplikacja,którą swego czasu polecałem tutaj na forum,a wyśmiewano mnie w połączeniu z aplikacją Ruchu byłaby swoistą bombą i jak sądzę mogłaby znacznie przyśpieszyć ten proces odbudowy Ruchu Chorzów.
Bo trzeba wiedzieć,że kolejne awanse będą wymagały wzmocnień składu-na to potrzeba kasy,a aby zapewnić to by piłkarze nie mieli zaległości to też potrzeba kasy.
Niby proste.
Druzyna grająca na wyższym poziomie rozgrywek to wyższy poziom piłkarski,a przychodzący do Ruchu nowi piłkarze będą drożsi.
Bomba to chyba ty mosz😉 skoncz pic i dupic fleki o tej twojej aplikacji

AsembleR

#98 Post autor: AsembleR » 27 gru 2019, o 10:30

ryszardczaban pisze:
25 gru 2019, o 18:52
gerhat pisze:
25 gru 2019, o 11:11
Akurat tutaj się nie zgodzę. Kibice nie powinni się bawić w futbol menagerów i kupować zawodników, cześć sportowa klubu powinna być zarezerwowana dla fachowców. Paradoksalnie pomagając klubowi w innych sprawach pomagamy rownież w tych transferowych uwalniając klub od wydatków na sprzęt, wizerunek, szkolenie itp ale nie powinnismy się angażować bezpośrednio w kwestie transferów. Presja na takiego zawodnika byłaby ogromna a po kilku słabych meczach albo gdy trener nie widziałby go w składzie skakalibyśmy sobie do gardeł i spieprzylibyśmy sobie sami atmosferę.
Kibice jako „kelnerzy” nie powinni wchodzić w role „kucharzy”
Tak zgodzę się z tym,że jednak klub według mnie winien być stabilny finansowo jeśli chcemy w niedalekiej przyszłości cieszyć się kolejnymi awansami i suma sumarum grą ,,niebieskich" w ekstraklasie.
Ta aplikacja pokazała siłę potencjału kibicowskiego Ruchu.
Niemniej jest coś co mnie niepokoi.
Bo kibice korzystający z aplikacji jednak muszą robić pewien obrót finansowy u partnerów Ruchu.
Czy jednak nie należałoby pomyśleć o narzędziu,które generuje pieniądze na tenże obrót?
Moim zdaniem aplikacja,którą swego czasu polecałem tutaj na forum,a wyśmiewano mnie w połączeniu z aplikacją Ruchu byłaby swoistą bombą i jak sądzę mogłaby znacznie przyśpieszyć ten proces odbudowy Ruchu Chorzów.
Bo trzeba wiedzieć,że kolejne awanse będą wymagały wzmocnień składu-na to potrzeba kasy,a aby zapewnić to by piłkarze nie mieli zaległości to też potrzeba kasy.
Niby proste.
Druzyna grająca na wyższym poziomie rozgrywek to wyższy poziom piłkarski,a przychodzący do Ruchu nowi piłkarze będą drożsi.

Być może aplikacja zostanie rozwinięta o tego typu rozwiązania. Np dodanie reklam czy możliwości bezpośredniej wpłaty na dany cel.

Awatar użytkownika
KevinMitnick
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#99 Post autor: KevinMitnick » 27 gru 2019, o 11:30

Dzisiaj znowu zrobiłem zakupy na allegro poprzez aplikacje i nie pojawia się nic na transakcjach. Nic nie jest odnotowane. Jednak Blik chyba nie działa... także tylko płatności faktycznie kartą może działają nic po południu spróbuję... znowu coś kupić ;)

A Ryśkowi to dajcie mu bana na 2-3dni bo jego czytać się nie da... wszędzie spamuje o tych "swoich szklanych domach" w aplikacji... a już napisanie że to on był protoplastą tego przedsięwzięcia to znaczy jedno równo to on pod gipsdeką nie ma...

SebaPszów
Kontakt:

#100 Post autor: SebaPszów » 27 gru 2019, o 12:39

Ja przez allegro kupowałem 21 lub 22ego i płaciłem przelewem i do dziś nic też niema.. do tego pyszne.pl 21ego jedna transakcja wskoczyła od razu a drugie zamówienie do dziś nie. Nie wiem od czego to zależy

GALEON
Kontakt:

#101 Post autor: GALEON » 27 gru 2019, o 13:18

coś jest z tym allegro ja płaciłem kartą 23 grudnia i też nie ma śladu w transakcjach

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#102 Post autor: heli » 27 gru 2019, o 13:23

dwa zakupy z allegro też nic nie mam zgłosiłem do weryfikacji, bez problemu natomiast zaliczyło mi z aliexpress i taniaksiążka
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
kolarz
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#103 Post autor: kolarz » 27 gru 2019, o 16:38

Z tym allegro rzeczywiście coś nie gra. Tym bardziej warto poszukać sklepu z większą zwrotką, a oferującego ten sam produkt.
Np taka drogeria internetowa e-zebra ma 6% zwrotki, a na allegro w tej samej cenie 0,3%.
Trzeba trochę poświęcić czasu na szukanie, ale wiadomo że z czasem każdy będzie miał wybrane optymalne sklepy (niska cena i dobra zwrotka).
Na razie super ta aplikacja śmiga i obyśmy nie schodzili z pewnego poziomu

Awatar użytkownika
E
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#104 Post autor: E » 27 gru 2019, o 16:56

Problemem nie jest tylko allegro, pisałem wcześniej gdzie nie dostałem jeszcze zwrotek, minął kolejny dzień a tutaj nadal nic.
Tylko umarli widzieli koniec wojny

AsembleR

#105 Post autor: AsembleR » 27 gru 2019, o 17:06

Mi też nie naliczyło z Allegro, pomimo że kupiłem przedmiot dzień po prezentacji aplikacji.

ODPOWIEDZ