Nowa aplikacja Ruchu Chorzów! #CzasOdbudowy
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Nowa aplikacja Ruchu Chorzów! #CzasOdbudowy
Dobrze będzie to nagłośnić z odpowiednim komentarzem. Oszust nic nie robi w sprawie nowego stadionu wiec kibice w tydzień zebrali kasę na remont szatni. Kolejna Gańba dla miasta i Gloria dla kibiców.
Mam nadzieje że kolejnym celem będzie oklejenie autokaru
Mam nadzieje że kolejnym celem będzie oklejenie autokaru
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
z autokarem dobry pomysł bo juz kluby z niższych lig maja lepij wygladajace niz tyn nasz Grześ...
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte
Kattowitz Boerschachte
- somebody_correct
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dobrze to wyglado. Kasa z WR i kasa z App. Bedzie ok. Moze jako cel obrac wykupienie jakiegos grajka?
od rana nie umia wejsc na App. Wczoraj mnie cofalo ciagle do str. Glownej. Pytanie kaj sprasdza moje zakupy?

Wszyscy - #wspieram WR - WIELKI RUCH
Kto nie daje ten z policji hej!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Akurat tutaj się nie zgodzę. Kibice nie powinni się bawić w futbol menagerów i kupować zawodników, cześć sportowa klubu powinna być zarezerwowana dla fachowców. Paradoksalnie pomagając klubowi w innych sprawach pomagamy rownież w tych transferowych uwalniając klub od wydatków na sprzęt, wizerunek, szkolenie itp ale nie powinnismy się angażować bezpośrednio w kwestie transferów. Presja na takiego zawodnika byłaby ogromna a po kilku słabych meczach albo gdy trener nie widziałby go w składzie skakalibyśmy sobie do gardeł i spieprzylibyśmy sobie sami atmosferę.
Kibice jako „kelnerzy” nie powinni wchodzić w role „kucharzy”
-
- Kontakt:
Oklejenie autokaru to jest bardzo dobry pomysł 

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dodatkowo, gdyby taki transfer okazal sie niewypalem, mogloby to odstraszyc czesc kibicow od angazowanie sie w apke "my bydymy kupowac, zeby zas takiego ciula sciagneli".
autobus, fajny pomysl.
autobus, fajny pomysl.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Cześć mam problem z aplikacją. Zalogowałem się i było wszystko wporzadku do czasu gdy się wylogowalem i ponownie chce się zalogować. Dostaje komunikat że mam kliknąć na link w poczcie. Tylko że na mailu niemam żadnego linku od Ruchu
-
- Kontakt:
Sprawdź w spamie czy nie wpadło.Kochłowice84 pisze: ↑25 gru 2019, o 12:30Cześć mam problem z aplikacją. Zalogowałem się i było wszystko wporzadku do czasu gdy się wylogowalem i ponownie chce się zalogować. Dostaje komunikat że mam kliknąć na link w poczcie. Tylko że na mailu niemam żadnego linku od Ruchu
- tylkoja
- Kontakt:
Kochłowice84 pisze: ↑25 gru 2019, o 12:30Cześć mam problem z aplikacją. Zalogowałem się i było wszystko wporzadku do czasu gdy się wylogowalem i ponownie chce się zalogować. Dostaje komunikat że mam kliknąć na link w poczcie. Tylko że na mailu niemam żadnego linku od Ruchu
Sprawdź w spamach mój tam się ukrył
Co do oklejenia autokaru super pomysł tylko czy ten autokar jest własnością klubu?? jeśli nie to ja nie wiem czy właściciel się na to zgodzi on pewnie gdy nie jeździ z nami świadczy inne usługi a to jest Górny Śląsk i wiadomo jak jest.Można oczywiście jako jeden z kolejnych celów uzbierać na taki autobus dla klubu ale to już jest wyzwanie!!
-
- Kontakt:
Dzięki Piter link był w spamie.
- ryszardczaban
- Kontakt:
Tak zgodzę się z tym,że jednak klub według mnie winien być stabilny finansowo jeśli chcemy w niedalekiej przyszłości cieszyć się kolejnymi awansami i suma sumarum grą ,,niebieskich" w ekstraklasie.gerhat pisze: ↑25 gru 2019, o 11:11Akurat tutaj się nie zgodzę. Kibice nie powinni się bawić w futbol menagerów i kupować zawodników, cześć sportowa klubu powinna być zarezerwowana dla fachowców. Paradoksalnie pomagając klubowi w innych sprawach pomagamy rownież w tych transferowych uwalniając klub od wydatków na sprzęt, wizerunek, szkolenie itp ale nie powinnismy się angażować bezpośrednio w kwestie transferów. Presja na takiego zawodnika byłaby ogromna a po kilku słabych meczach albo gdy trener nie widziałby go w składzie skakalibyśmy sobie do gardeł i spieprzylibyśmy sobie sami atmosferę.
Ta aplikacja pokazała siłę potencjału kibicowskiego Ruchu.
Niemniej jest coś co mnie niepokoi.
Bo kibice korzystający z aplikacji jednak muszą robić pewien obrót finansowy u partnerów Ruchu.
Czy jednak nie należałoby pomyśleć o narzędziu,które generuje pieniądze na tenże obrót?
Moim zdaniem aplikacja,którą swego czasu polecałem tutaj na forum,a wyśmiewano mnie w połączeniu z aplikacją Ruchu byłaby swoistą bombą i jak sądzę mogłaby znacznie przyśpieszyć ten proces odbudowy Ruchu Chorzów.
Bo trzeba wiedzieć,że kolejne awanse będą wymagały wzmocnień składu-na to potrzeba kasy,a aby zapewnić to by piłkarze nie mieli zaległości to też potrzeba kasy.
Niby proste.
Druzyna grająca na wyższym poziomie rozgrywek to wyższy poziom piłkarski,a przychodzący do Ruchu nowi piłkarze będą drożsi.
Mój pierwszy mecz Ruchu 25 września 1977 roku Ruch Chorzów-Górnik Zabrze 1-1 (0-1) na Stadionie Śląskim.
Mój pierwszy mecz na Cichej 6 2 września 1979 roku Ruch Chorzów-Legia Warszawa 3-2(0-1)
I jak tu nie kochać takiej drużyny,która po 50 minutach przegrywa 0-2,a wygrywa mecz 3-2
Wygrywanie wpisane jest w DNA Ruchu Chorzów i moje.
Pierwszy wyjazd 3 maja 1980 Górnik Zabrze-Ruch Chorzów 1-1 (1-0).
Pierwszy mecz europejskich pucharów oglądany na Cichej 6 1 października 1979 roku Ruch Chorzów-BFC Dynamo Berlin 0-0 I runda Pucharu Europy Mistrzów Krajowych edycji 1979/80.
Mój pierwszy mecz na Cichej 6 2 września 1979 roku Ruch Chorzów-Legia Warszawa 3-2(0-1)
I jak tu nie kochać takiej drużyny,która po 50 minutach przegrywa 0-2,a wygrywa mecz 3-2
Wygrywanie wpisane jest w DNA Ruchu Chorzów i moje.
Pierwszy wyjazd 3 maja 1980 Górnik Zabrze-Ruch Chorzów 1-1 (1-0).
Pierwszy mecz europejskich pucharów oglądany na Cichej 6 1 października 1979 roku Ruch Chorzów-BFC Dynamo Berlin 0-0 I runda Pucharu Europy Mistrzów Krajowych edycji 1979/80.
-
- Kontakt:
Ryszard. Przestań.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- somebody_correct
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Rysku czytamy juz to tyle lat.. Kiedy skonczysz i sobie odpuscisz? Skoro ta apka taka dobra to przez tyle lat powinienes miec juz miliony na koncie.. A ttmczasem ja nawet o niej nie slyszalem nigdzie poza tym forum.
Wszyscy - #wspieram WR - WIELKI RUCH
- E
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Można jedynie próbować zrobić zbiórkę na wzmocnienia, nie określając kogo klub ma ściągnąć.
Ale najpierw załatwmy mniejsze sprawy, dopóki apka nie wyprostuje tych wszystkich drobnych niedoróbek a my zachęcimy więcej osób do korzystania z niej.
Ale najpierw załatwmy mniejsze sprawy, dopóki apka nie wyprostuje tych wszystkich drobnych niedoróbek a my zachęcimy więcej osób do korzystania z niej.
Tylko umarli widzieli koniec wojny
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Rysiek powinien wpłacić darowiznę z tytułu reklamy na forum. Może być na bieżący cel 

NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...