Wojt, dziękuję Ci za dobre słowo i wsparcie!
A Szanowny Makben, to tak oczywiste, że aż kuje w oczy, że reprezentujesz kłamczuchy z miasta...
Metody, które stosujecie przypominają te stalinowskie, ale na wiele jestem przygotowany!
W ciągu najbliższych tygodni przygotujcie się na szereg medialnych nowin... bo Wasze stalinowskie metody są dla mnie jak woda na młyn!
A teraz do rzeczy...
1. Czy inwestor jest prawdziwy, to się okaże za kilka tygodni.
2. Wyszukiwanie w necie "haków" na mnie świadczy o trzecim etapie tejże walki:
I. NAJPIERW CIĘ IGNORUJĄ - to już było!
II. POTEM CIĘ WYŚMIEWAJĄ - i to juz było!
III. POTEM CIĘ ZWALCZAJĄ - to mamy teraz!
IV. A NA KOŃCU ZWYCIĘŻASZ - to czas pokaże!
To zastanawiające, że nagle pojawia się link do Jednostki Strzeleckiej, która była prowodyrem i inicjatorem wyróżnienia dwóch komunistycznych dygnitarzy, za co ta jednostka została wyrzucona ze Związku... ale to zaiste przypadek...
Niebiescy, o tej prowokacji z komunistami opowiadałem już wielu z Was! Nie mam nic do ukrycia i jak macie pytania, to jestem do Waszej dyspozycji. Rozpoczęła się kampania obrzucania błotem przeciwników urzędu jedynie i słusznie panującego, ale prawda prędzej czy później - zawsze wychodzi na jaw!
3. Zaliczki... Jak się okazało - już po moim odejściu - łącznie na mnie wisiało prawie 22 000 zaliczek z różnych źródeł, gdzie szeregu z tych pieniędzy ja na oczy nie widziałem, bo były wydawane ludziom, a ja dostawałem tylko papiery do podpisu, że przyjąłem je na siebie... Wyglądało to bardzo źle na początku, ale podzwoniłem do ludzi i wszystko się powyjaśniło. Poprosiłem kilkoro koleżanek i kolegów, żeby podeszli do księgowości, potwierdzili
i podpisali co trzeba, niektórzy dostarczyli zaległe faktury, KW - kasa wydała i powoli zakańczam to wyjaśnianie. Całą sytuację i wg mnie - próby oczernienia i zdyskwalifikowania w Waszych oczach - opiszę w swoim czasie.
Ściągnąłem komplet dokumentów i lada dzień zakończę tę sprawę, ale nie zakończę wyjaśniania tej sytuacji.
Przedstawię Wam także część kulisów dotyczących rozliczania...
Potrzebuję jeszcze tylko kilku potwierdzonych informacji...
Jeśli dzieją się takie rzeczy, to komuś się bardzo pali koło d...y i próbuje mnie zdyskredytować w Waszych oczach.
Jednakże już zapowiadam, że jestem przygotowany na te podłe partyjne metody i o NOWY STADION DLA RUCHU BĘDĘ WALCZYĆ BEZ WZGLĘDU NA STOSOWANE stalinowskie metody!
Zaczyna się partyjna rozgrywka i spodziewam się zwiększenia zielonych ludzików
Bądźcie czujni Niebiescy, bo to dopiero początek prób skłócania Kibiców między sobą i rozbijania tej siły, ktorej Koala i jego sztab bardzo przesyraszyli się na ostatnich derbach!
YNO RUCH!

pyRsk!