Marcin Waszczuk odpowiada na pytania?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Wela

Re: Marcin Waszczuk odpowiada na pytania?

#661 Post autor: Wela » 23 paź 2019, o 00:08

somebody_correct pisze:
22 paź 2019, o 21:48
Wela.. Teraz tak powaznie. A moze na Radnego? Mysle (nie jestech glosem kibicow) ze dzieki nam dalbys rade sie dostac pod warunkiem pelnego zaangazowania o stadion. Do tego jeszcze jacys chetni. I mysle ze daloby rady.
Dzięki Somebody_correct, te rzeczy musimy ustalić między przedstawicielami Kibiców, koalicjantów, ale jest wielu lepszych ode mnie.
Razem musimy dobrać możliwie najlepsze kandydatury.
Mnie interesuje wspieranie Ruchu, żeby wrócił do Ekstraklasy.

pyRsk!

Awatar użytkownika
somebody_correct
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#662 Post autor: somebody_correct » 23 paź 2019, o 00:30

Ale Ty jestes jak narazie najbardziej medialny
Wszyscy - #wspieram WR - WIELKI RUCH
Kto nie daje ten z policji hej!

Wela

#663 Post autor: Wela » 23 paź 2019, o 09:17

somebody_correct pisze:
23 paź 2019, o 00:30
Ale Ty jestes jak narazie najbardziej medialny
Somebody_correct, rozumiem o co Ci chodzi, ale tu jest jeszcze dużo pracy, kwestii organizacyjnych, dziesiątek i setek rozmów, roztomaitych działań, a czas nie ma litości...
A póki co zatrzymaliśmy się i marnujemy czas. Musimy iść na fali tych wydarzeń, tych efektów, które Kibice wywalczyli!
Bez względu na to, czy inwestor "wejdzie" do Ruchu, czy nie - bo dopóki nie będzie umowy, to tylko starania - to my mamy walczyć o Ruch!
Jak wejdzie inwestor, to także nie możemy pozwolić kłamcy i oszustowi, który cyganił tyle lat ze stadionem, a w końcu chciał aż ud***ć Ruch i wymiksować się z obietnic, żeby wypłynął na plecach inwestora...
Musi być jasno i wyraźnie rozdzielone kto służył Ruchowi, a kto jest Jego grabarzem!

Potrzebujemy ludzi czynu, ludzi aktywnych, ludzi którzy wniosą do Miasta i do Ruchu wiele dobrego! Chorzów trzeba ożywić! To Miasto zasługuje na rozwój! Mieszkańcy Chorzowa nie wypadli sroce spod ogona!

Walcząc o Ruch - walczymy także o Miasto!
Walcząc o Miasto - walczymy także o Ruch!

Ruch to Niebieska Rodzina z całego Śląska, ale i z Zagłębia, a i z całej Polski i nie tylko z Polski!
Mamy Niebieskie serca daleko, daleko poza Chorzowem, ale...

Ruch = Chorzów! Chorzów = Ruch! To było, jest i będzie pewne!

To pierwsze przesłanki do zdobycia poparcia w Chorzowie...

pyRsk!

scaneRboy
Kontakt:

#664 Post autor: scaneRboy » 23 paź 2019, o 10:30

Wela pisze:
23 paź 2019, o 09:17

A póki co zatrzymaliśmy się i marnujemy czas.
najgorsza informacja w dniu dzisiejszym.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Wela

#665 Post autor: Wela » 23 paź 2019, o 11:19

scaneRboy pisze:
23 paź 2019, o 10:30
Wela pisze:
23 paź 2019, o 09:17

A póki co zatrzymaliśmy się i marnujemy czas.
najgorsza informacja w dniu dzisiejszym.
ScaneRboy, takie informacje są zmienne z dnia na dzień. Teraz trwa budowanie koalicji. I od tego zależą i losy Ruchu /pośrednio/ i Chorzowa /bezpośrednio/.

Musimy iść za ciosem!
Jeśli zmarnujemy tę pracę i to ożywienie wśród Kibiców, a politycy swoimi partyjnymi sztuczkami zaś wyciul...jom Niebieskie społeczeństwo, to trudno będzie znowu obudzić w ludziach wiarę i nadzieję na zwycięstwo.

Teraz jest nasze przysłowiowe "5 minut"!

I teraz trzeba przejść od słów do czynów!

Nie jest źle, tylko potrzebna jest ciągłość w działaniu i stać nas na to!

pyRsk!

Wela

#666 Post autor: Wela » 24 paź 2019, o 02:02

Niebiescy,

zgodnie z deklaracją, założyłem Niebieskie konto na FB.
Zapraszam Niybieskie Siostry i Braci do znajomych.
Łatwiej będzie mnie znaleźć pod:

Wela Marcin Waszczuk

niż ja miałbym Was Wszystkich odszukać...

Zapraszam Was serdecznie do stałego kontaktu.

Tak jak zapowiedziałem - jak mnie wydupią ze stołka, to przyłączę się do Was w walce o Wielki Ruch i o nowy stadion!
Wierzę, że znajdzie się dla mnie miejsce w szeregach Niebieskich, już jako zwykły, szeregowy Kibic... 👌💙

Zapraszam Was Niebiescy do znajomych...

pyRsk!

Awatar użytkownika
arango-mokre
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#667 Post autor: arango-mokre » 27 paź 2019, o 23:36

PANIE WELA Z INWESTORAMI DOGRANE WSZYSTKO JUZ Z TERMINAMI?

Wela

#668 Post autor: Wela » 28 paź 2019, o 09:08

Arango-Mokre,

Jeszcze nie. Jest wyznaczony tydzień przez inwestora. Dogrywamy konkretny termin.
Staram się trzymać palec na pulsie...
Będę Was informować na bieżąco o konkretnych, o postępach i o zmianach.

pyRsk!

Awatar użytkownika
arango-mokre
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#669 Post autor: arango-mokre » 28 paź 2019, o 09:42

Dzieki:)

makben
Kontakt:

#670 Post autor: makben » 28 paź 2019, o 22:01

Uwazam, ze z inwestorem to wielka sciema. Zastanowil mnie podany kilka postow wyzej prywatny mail Pana Weli i zobaczcie co wygooglalem...

Panie Wela, odniesie sie Pan do tego (przydlugie ale warto przeczytac): http://www.zs.js4051.xaa.pl/publikacje/ ... -w-zssosw/
???

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#671 Post autor: wojt » 28 paź 2019, o 22:30

makben pisze:
28 paź 2019, o 22:01
Uwazam, ze z inwestorem to wielka sciema. Zastanowil mnie podany kilka postow wyzej prywatny mail Pana Weli i zobaczcie co wygooglalem...

Panie Wela, odniesie sie Pan do tego (przydlugie ale warto przeczytac): http://www.zs.js4051.xaa.pl/publikacje/ ... -w-zssosw/
???
To ty Robbo czy ktoś z Urzędu Miasta od oszusta?

makben
Kontakt:

#672 Post autor: makben » 28 paź 2019, o 22:48

wojt pisze:
28 paź 2019, o 22:30
makben pisze:
28 paź 2019, o 22:01

???
To ty Robbo czy ktoś z Urzędu Miasta od oszusta?
Zejdz ze mnie i daj sie wytlumaczyc Panu Weli, ktory nadal sie czuje „el komendanto”. Jak sie jeszcze potwierdzi plota urzedasow, ze wzial zaliczke z kasy a nie bylo na wyplaty dla chlopakow i pracownikow to senbedziemy wszyscy w brode pluc! Przy okazji panie Wela, mam nadzieje, ze zaprzeczysz i to nie prawda.

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#673 Post autor: wojt » 28 paź 2019, o 23:18

Zauważ ze nie skomentowałem, tylko ciekawy jestem któż to znów się zalogował i komu zależy na zdyskredytowaniu Weli, szczególnie po takim optymistycznym weekendzie.Nie mam zielonego pojęcia jaka jest rola Waszczuka i czy ściemnia z inwestorami, ale dla oszusta z ratusza jest wrogiem, a wrogowie moich nieprzyjaciół są moimi przyjaciółmi i dopóki Wela będzie zwalczać tego łysego szkodnika będę go wspierał! A jak jesteś za taką jawnością bohaterze to się przedstaw bo jesteś anonimem z dwoma postami na forum wiec Twoja wiarygodność jest równa zeru.

Wela

#674 Post autor: Wela » 28 paź 2019, o 23:45

Wojt, dziękuję Ci za dobre słowo i wsparcie!

A Szanowny Makben, to tak oczywiste, że aż kuje w oczy, że reprezentujesz kłamczuchy z miasta...

Metody, które stosujecie przypominają te stalinowskie, ale na wiele jestem przygotowany!
W ciągu najbliższych tygodni przygotujcie się na szereg medialnych nowin... bo Wasze stalinowskie metody są dla mnie jak woda na młyn!

A teraz do rzeczy...
1. Czy inwestor jest prawdziwy, to się okaże za kilka tygodni.
2. Wyszukiwanie w necie "haków" na mnie świadczy o trzecim etapie tejże walki:
I. NAJPIERW CIĘ IGNORUJĄ - to już było!
II. POTEM CIĘ WYŚMIEWAJĄ - i to juz było!
III. POTEM CIĘ ZWALCZAJĄ - to mamy teraz!

IV. A NA KOŃCU ZWYCIĘŻASZ - to czas pokaże!

To zastanawiające, że nagle pojawia się link do Jednostki Strzeleckiej, która była prowodyrem i inicjatorem wyróżnienia dwóch komunistycznych dygnitarzy, za co ta jednostka została wyrzucona ze Związku... ale to zaiste przypadek...

Niebiescy, o tej prowokacji z komunistami opowiadałem już wielu z Was! Nie mam nic do ukrycia i jak macie pytania, to jestem do Waszej dyspozycji. Rozpoczęła się kampania obrzucania błotem przeciwników urzędu jedynie i słusznie panującego, ale prawda prędzej czy później - zawsze wychodzi na jaw!

3. Zaliczki... Jak się okazało - już po moim odejściu - łącznie na mnie wisiało prawie 22 000 zaliczek z różnych źródeł, gdzie szeregu z tych pieniędzy ja na oczy nie widziałem, bo były wydawane ludziom, a ja dostawałem tylko papiery do podpisu, że przyjąłem je na siebie... Wyglądało to bardzo źle na początku, ale podzwoniłem do ludzi i wszystko się powyjaśniło. Poprosiłem kilkoro koleżanek i kolegów, żeby podeszli do księgowości, potwierdzili
i podpisali co trzeba, niektórzy dostarczyli zaległe faktury, KW - kasa wydała i powoli zakańczam to wyjaśnianie. Całą sytuację i wg mnie - próby oczernienia i zdyskwalifikowania w Waszych oczach - opiszę w swoim czasie.
Ściągnąłem komplet dokumentów i lada dzień zakończę tę sprawę, ale nie zakończę wyjaśniania tej sytuacji.
Przedstawię Wam także część kulisów dotyczących rozliczania...
Potrzebuję jeszcze tylko kilku potwierdzonych informacji...

Jeśli dzieją się takie rzeczy, to komuś się bardzo pali koło d...y i próbuje mnie zdyskredytować w Waszych oczach.
Jednakże już zapowiadam, że jestem przygotowany na te podłe partyjne metody i o NOWY STADION DLA RUCHU BĘDĘ WALCZYĆ BEZ WZGLĘDU NA STOSOWANE stalinowskie metody!

Zaczyna się partyjna rozgrywka i spodziewam się zwiększenia zielonych ludzików 😎

Bądźcie czujni Niebiescy, bo to dopiero początek prób skłócania Kibiców między sobą i rozbijania tej siły, ktorej Koala i jego sztab bardzo przesyraszyli się na ostatnich derbach!

YNO RUCH! 👌💙

pyRsk!

scaneRboy
Kontakt:

#675 Post autor: scaneRboy » 29 paź 2019, o 06:35

ale o czym my gadamy? 22tys.?
To ma być afera, gdzie prezesa w trakcie prowadzenia spraw nagle się odwołuje i jest problem, że czegoś tam nie zdążył rozliczyć? Bądźmy poważni. Nowy prezes już powiedział, że zasuwa po 15 godzin i zajmuje się jednocześnie piećdziesięcioma sprawami - nie da się w takich warunkach pilnować każdego kwitka. Tu ponawiam apel, żeby zatrudnić ogarniętą osobę do pomocy w klubie jeśli się nie da do zarządu, to przynajmniej jakiegoś ogarniętego asystenta, między innymi po to żeby tych świstków pilnował. Na dłuższą mete to też jest ważne, żeby się za parę lat nie okazało że znów jest pi***olnik i nikt tego nie jest w stanie ogarnąć. Jeśli chcemy mieć profesjonalny klub, to od początku trzeba to układać żeby miało ręce i nogi.

ten cały makben pisze o ZALICZKACH, czyli pobraniu gotówki z kasy na SWOJE NAZWISKO, by się przestał ośmieszać. Są tacy, co potrafią być latami na stanowiskach, lawirować, przychodzić do "pracy" na 15 minut, wydać miliony a efektów nie widać. Odróżnijmy 22tys. od 22mln!

https://katowice.wyborcza.pl/katowice/7 ... u-juz.html

skoro już tu robię za "adwokata" to wrzuce cytat z wywiadu Seweryna Siemianowskiego:
– Będziemy chwalić się każdym sponsorem. Nawet najmniejszym. W ostatnich dniach pracowałem dla Ruchu po 15 godzin na dobę, ale najważniejsze, że są tego efekty. Jesteśmy po słowie z 10 sponsorami.
i dopowiem za niego zdanie, którego on nie wypowie bo straci stanowisko:
"Niestety na chwilę obecną mamy im do zaoferowanie jedynie bandy wokół boiska, a przecież w dopiero w I lidze mecze są pokazywane w telewizji. Nasz przestarzały obiekt nie posiada ładnej elewacji do ekspozycji reklam multimedialnych, nie mamy sky boxów dla przedstawicieli wielkiego biznesu, nie mamy telebimów do eksponowania sponsorowanych treści, nie mamy pomieszczeń do prowadzenia sprzedaży towarów i usług naszych sponsorów oraz miejsca na eventy. bez tych rzeczy ci sponsorzy jak szybko się pojawią, tak szybko znikną. Dziś, za rok, za pięć, dziesięć... będziemy wisieć na klamce w ratuszu z prośbą o wsparcie"...
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Zablokowany