Wleciałowski Trenerem !!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
loveparadee

#1 Post autor: loveparadee » 25 lis 2005, o 00:04

Zycza mu jak najlepiej....ale jakos mom przeczucie ze.... obadomy

Pepek
Kontakt:

#2 Post autor: Pepek » 25 lis 2005, o 00:14

niechca krakać... ale powiem tyla... bydzie gorzej niz za Fornalaka...
Ale zoboczymy, mom nadzieja ze sie myla

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#3 Post autor: L_M » 25 lis 2005, o 00:20

Wypada tylko zyczyc powodzenia! i nie przekreslac Wleciala przed rozpoczeciem pracy.

Jesli juz mowa o przeczuciach, to ja mysle ze Wlecial zapanuje nad szatnia, i zbuduje naprawde silna, przede wszystkim regularnie grajaca (wygrywajaca ;) ) druzyne. W Gorniku juz udowodnil, ze potrafi. A spadek Zaboli na nizsze miejsca pozniej wiazal sie z wyprzedawaniem mu kolejnych najlepszych graczy po kazdym meczu, z i tak slabiutkiej kadry.

POWODZENIA!

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#4 Post autor: Simone » 25 lis 2005, o 01:25

hehh nie jestem dobrej mysli ... liczylem na takiego np : Chrobaka

Tak naprawde to na co stac Wlecialowskiego to jedna wielka niewiadoma + to ze jest z niebieskiej rodziny

Nie rokuje to dobrze

Wiem ze nie jestesmy krezusami ale znow opcja najtansza z mozliwych jak przypuszczam , chociaz to moze nic nie znaczyc

Obym sie mylil

Blue''White

#5 Post autor: Blue''White » 25 lis 2005, o 02:26

Az sie dziwia ze ten temat jescze nie jest zamkniety bo ostatnio jak napisolem tydzien chyba ze WLECIALOWSKI TRENEREM RUCHU? to zaros zamkneliscie..bezsesu albo bez sesu :roll: no ale chyab inni nie moga tu otierac tematow ino ci co tukej kieruja nara i pozdro

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#6 Post autor: Schlesien » 25 lis 2005, o 06:02

Wlecialowskiego darze sympatia i zycze mu powodzenia w pracy na Cichej, chociaz liczylem, ze w koncu doczekamy kogos spoza niebieskiej rodziny...

COBRA

#7 Post autor: COBRA » 25 lis 2005, o 06:47

My sie chyba nigdy niedoczekamy na kogos spoza nieb.rodzinki.Chcialbym zeby bylo lepiej ale niebedzie bedzie dalej to samo i jestem o tym przekonany.

BluR
Kontakt:

#8 Post autor: BluR » 25 lis 2005, o 06:59

Wleciał - mosz dwa wyjścia.
1. Albo skończysz jak Fornal, Wyrobek itp. , bo z rodziną sie wychodzi dobrze tylko na zdjęciu (i to od pasa w górę).
2. Albo chycisz "kolesiów" za ryj (w dosłownym znaczeniu) i poukładasz drużynę .

Życza ci na początek wszystkiego dobrego.
Ale kibice patrzą i widzą i reagują.

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#9 Post autor: Slawko » 25 lis 2005, o 07:17

no to niebieskiej mafii ciag dalszy!

szkoda tylko ze nie jest tak - Wlecial pierwszym a Fornal drugim trenerem, bo wtedy to bysmy se juz chyba sami bramy strzelali....

zwolennicy Maria i Bizy moga sie cieszyc bo teraz jest pewne ze duecik bedzie gral co mecz.
nie wierze zeby Pan Marek byl w stanie odstawic swoich kumpli od skladu.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Zbigu

#10 Post autor: Zbigu » 25 lis 2005, o 07:44

Niestety, wszyscy Ci, co liczyli na prawdziwe zmiany muszą czuć się zawiedzeni. Kolejny kolega Śrutwy i Bizaka.
Nie rozumiem dlaczego nie Edek ... Chyba jest zbyt stanowczy i ma swoje zdanie.
Panowie, nie chcę krakać, ale przyszłoroczne derby na bukowej coraz realniejsze.
Pozdrawiam

Luke

Marek Wleciałowski nie jest naszym lekarstwem niestety...

#11 Post autor: Luke » 25 lis 2005, o 08:11

COBRA pisze:My sie chyba nigdy niedoczekamy na kogos spoza nieb.rodzinki.Chcialbym zeby bylo lepiej ale niebedzie bedzie dalej to samo i jestem o tym przekonany.
Nic dodać,nic ując - zgadzam się z tą wypowiedzią w 100% :!: Ja ze swojej strony widziałem już "światełko w tunelu" czytając doniesienia prasowe jakoby naszym nowym trenerem miał zostać Jabłoński(człowiek spoza "niebieskiej kliki")ale niestety...WRACAMY DO "NORMALNOŚCI".Marek jest OK jako człowiek i nic do niego nie mam ani też nie miałem ale wydaje mi się że on jest osobą spokojną i brakuje mu tej charyzmy którą miał na ławce trenerskiej Jan Rudnow,w obecnej sytuacji Ruchu "spokojny" trener może nam tylko zaszkodzić bo prędzej czy później zostanie w szatni "zaszczekany"!Moim skromnym zdaniem potrzebujemy osobę NIE ZWIĄZANĄ z kliką oraz CHARYZMATYCZNĄ na trenera i TYLKO wtedy będziemy mogli patrzeć z optymizmem w niebieską przyszłość :!: :!: PozdRawiam seRdecznie!!!

A oto co donosi dzisiejsza prasa na ten temat:

"Wleciałowski poprowadzi Ruch!

Były trener Górnika krótko szukał pracy

Jak dowiedział się Fakt - kwestia nowego trenera Ruchu Chorzów jest już przesądzona. Wiosną na ławce trenerskiej Niebieskich zasiądzie Marek Wleciałowski (35 l.), który jeszcze niedawno prowadził Górnika Zabrze!

O całej sprawie poinformował wczoraj pełnomocnik zarządu ds. szkoleniowych Ruchu Edwart Lorens (51 l.) - Marek Wleciałowski od poniedziałku obejmie zespół. To jest już postanowione - potwierdza Lorens. - Wleciałowski to człowiek Niebieskich , związany od wielu lat z tym klubem. Na pewno na początku jego pracy wszyscy będziemy mu pomagali - dodaje Lorens. Co ciekawe, nowy trener zaistniał na pierwszoligowej arenie właśnie za sprawą Edwarda Lorensa, gdy ten... uciekł z Zabrza. Wleciałowski z powodzeniem zastąpił go na ławce Górnika i uratował zespół przed spadkiem do II ligi.
"Wleciał" przebywa obecnie na stażu w austriackim FC Wacker Tirol Innsbruck, ale już w najbliższy poniedziałek zostanie oficjalnie przedstawiony na specjalnej konferencji prasowej jako nowy szkoleniowiec Niebieskich."

Źródło:Fakt

WOJTEKK

#12 Post autor: WOJTEKK » 25 lis 2005, o 08:15

jo by inaczej napisol temat- dla nie ktorych przyjaciel ,dla innych kolega z boiska zostal trenerem Ruchu i co z tego wyniknie????mom nadzieja ze zadnych ukladow kolezenskich nie bydzie wiec zycza ci Wlecial powodzenia i czy se dosz rade z szatnia ??????mom nadzieja ze ja

salas
Kontakt:

#13 Post autor: salas » 25 lis 2005, o 08:21

i zas to samo tworzymy wielka niebieska rodzine wiec 3 liga juz tuz tuz !!!!
NAJWAŻNIEJSZA JEST TRADYCJA - RUCH Chorzów - LEGENDA BEZ KOŃCA!!!

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#14 Post autor: L.G » 25 lis 2005, o 08:34

Cóz. Podziwiołech Marka, jak sie radzioł w Górniku, jak z niczego umioł poskłodać coś. Teraz bydzie mioł na łopy - 25 chopów ale wybiyroł bydzie za niego wtoś inny, abo tyż "szatna go niy zaakceptuje".
W sumie zol mi chopa ale skoro som chce.
Powodzynia.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
ZYGa91
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#15 Post autor: ZYGa91 » 25 lis 2005, o 09:07

jak większość mam złe przeczucia bo liczyłem na koniec układów koleżenski w szatni ale może Wleciał nie da się rządzić, narazie nie oceniam i życze powodzenia ;)
jestem faszystą każdy to wie
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam

ODPOWIEDZ