Wleciałowski Trenerem !!!!
Zycza mu jak najlepiej....ale jakos mom przeczucie ze.... obadomy
Zycza mu jak najlepiej....ale jakos mom przeczucie ze.... obadomy
-
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
Wypada tylko zyczyc powodzenia! i nie przekreslac Wleciala przed rozpoczeciem pracy.
Jesli juz mowa o przeczuciach, to ja mysle ze Wlecial zapanuje nad szatnia, i zbuduje naprawde silna, przede wszystkim regularnie grajaca (wygrywajaca
) druzyne. W Gorniku juz udowodnil, ze potrafi. A spadek Zaboli na nizsze miejsca pozniej wiazal sie z wyprzedawaniem mu kolejnych najlepszych graczy po kazdym meczu, z i tak slabiutkiej kadry.
POWODZENIA!
Jesli juz mowa o przeczuciach, to ja mysle ze Wlecial zapanuje nad szatnia, i zbuduje naprawde silna, przede wszystkim regularnie grajaca (wygrywajaca

POWODZENIA!
- Simone
- Kontakt:
hehh nie jestem dobrej mysli ... liczylem na takiego np : Chrobaka
Tak naprawde to na co stac Wlecialowskiego to jedna wielka niewiadoma + to ze jest z niebieskiej rodziny
Nie rokuje to dobrze
Wiem ze nie jestesmy krezusami ale znow opcja najtansza z mozliwych jak przypuszczam , chociaz to moze nic nie znaczyc
Obym sie mylil
Tak naprawde to na co stac Wlecialowskiego to jedna wielka niewiadoma + to ze jest z niebieskiej rodziny
Nie rokuje to dobrze
Wiem ze nie jestesmy krezusami ale znow opcja najtansza z mozliwych jak przypuszczam , chociaz to moze nic nie znaczyc
Obym sie mylil
- Schlesien
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wleciał - mosz dwa wyjścia.
1. Albo skończysz jak Fornal, Wyrobek itp. , bo z rodziną sie wychodzi dobrze tylko na zdjęciu (i to od pasa w górę).
2. Albo chycisz "kolesiów" za ryj (w dosłownym znaczeniu) i poukładasz drużynę .
Życza ci na początek wszystkiego dobrego.
Ale kibice patrzą i widzą i reagują.
1. Albo skończysz jak Fornal, Wyrobek itp. , bo z rodziną sie wychodzi dobrze tylko na zdjęciu (i to od pasa w górę).
2. Albo chycisz "kolesiów" za ryj (w dosłownym znaczeniu) i poukładasz drużynę .
Życza ci na początek wszystkiego dobrego.
Ale kibice patrzą i widzą i reagują.
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no to niebieskiej mafii ciag dalszy!
szkoda tylko ze nie jest tak - Wlecial pierwszym a Fornal drugim trenerem, bo wtedy to bysmy se juz chyba sami bramy strzelali....
zwolennicy Maria i Bizy moga sie cieszyc bo teraz jest pewne ze duecik bedzie gral co mecz.
nie wierze zeby Pan Marek byl w stanie odstawic swoich kumpli od skladu.
szkoda tylko ze nie jest tak - Wlecial pierwszym a Fornal drugim trenerem, bo wtedy to bysmy se juz chyba sami bramy strzelali....
zwolennicy Maria i Bizy moga sie cieszyc bo teraz jest pewne ze duecik bedzie gral co mecz.
nie wierze zeby Pan Marek byl w stanie odstawic swoich kumpli od skladu.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
Marek Wleciałowski nie jest naszym lekarstwem niestety...
Nic dodać,nic ując - zgadzam się z tą wypowiedzią w 100%COBRA pisze:My sie chyba nigdy niedoczekamy na kogos spoza nieb.rodzinki.Chcialbym zeby bylo lepiej ale niebedzie bedzie dalej to samo i jestem o tym przekonany.

A oto co donosi dzisiejsza prasa na ten temat:
"Wleciałowski poprowadzi Ruch!
Były trener Górnika krótko szukał pracy
Jak dowiedział się Fakt - kwestia nowego trenera Ruchu Chorzów jest już przesądzona. Wiosną na ławce trenerskiej Niebieskich zasiądzie Marek Wleciałowski (35 l.), który jeszcze niedawno prowadził Górnika Zabrze!
O całej sprawie poinformował wczoraj pełnomocnik zarządu ds. szkoleniowych Ruchu Edwart Lorens (51 l.) - Marek Wleciałowski od poniedziałku obejmie zespół. To jest już postanowione - potwierdza Lorens. - Wleciałowski to człowiek Niebieskich , związany od wielu lat z tym klubem. Na pewno na początku jego pracy wszyscy będziemy mu pomagali - dodaje Lorens. Co ciekawe, nowy trener zaistniał na pierwszoligowej arenie właśnie za sprawą Edwarda Lorensa, gdy ten... uciekł z Zabrza. Wleciałowski z powodzeniem zastąpił go na ławce Górnika i uratował zespół przed spadkiem do II ligi.
"Wleciał" przebywa obecnie na stażu w austriackim FC Wacker Tirol Innsbruck, ale już w najbliższy poniedziałek zostanie oficjalnie przedstawiony na specjalnej konferencji prasowej jako nowy szkoleniowiec Niebieskich."
Źródło:Fakt
-
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
Cóz. Podziwiołech Marka, jak sie radzioł w Górniku, jak z niczego umioł poskłodać coś. Teraz bydzie mioł na łopy - 25 chopów ale wybiyroł bydzie za niego wtoś inny, abo tyż "szatna go niy zaakceptuje".
W sumie zol mi chopa ale skoro som chce.
Powodzynia.
W sumie zol mi chopa ale skoro som chce.
Powodzynia.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
- ZYGa91
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: