SKLEPY Z GADŻETAMI RUCHu!!!!!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

SKLEPY Z GADŻETAMI RUCHu!!!!!!!

#1 Post autor: radzion » 31 sie 2005, o 15:01

Mam dla was prośbe!Chodzi mianowicie o to aby przygotowac liste punktów, sklepów ,barów itd itd w rejonach gdzie jest najwiecej kibicow Ruchu!a gdzie klub mógłby nawiazac wspólprace z tymiz firmami w sprawie sprzedazy pamiatek klubowych!!!
Niestety narazie klubu nie stac na to azeby zalozyc swoj wlasny sklep dlatego jest opcja zeby nawiazac kontakt i wspolprace z jaknajwieksza liczba punktow handlowych gdzie te pamiatki moglyby byc sprzedawane!!

Chodzi mi oto zebyscie wypisywali miejsca gdzie kibice Ruchu rzeczywiscie czesto przychodza, gdzie te gadzety cieszylby sie duzym zainteresowaniem:

Najlepiej wypisujcie to w ten sposob:
np:
Chorzów - ul Wolnosci, - sklep sportowy kolo banku slaskiego
Mikołow - Sklep w Auchanie (chyba jest co?)
Świętochłowice: - byly Sportbut

przedewszystkim sa poztrebne takie lokalizacje z Rudy Śląskiej, Siemianowic, Katowic (tez napewno sa)Radlin, Mikołow, Świętochłwoice, Piekary Śląskie)
jesli macie jakies propozycje to piszcie:

Jesli z jakis powodow nie chcecie napisac o tym na forum glownym to piszcie do mnie na PW!

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#2 Post autor: SzaRlin » 31 sie 2005, o 15:13

kajs na bykowinie ale to chopcow z byki musisz popytac. a moze Sayonara :D:D:D????

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

Re: SKLEPY Z GADŻETAMI RUCHu!!!!!!!

#3 Post autor: wolfik » 31 sie 2005, o 15:38

radzion pisze: Chodzi mi oto zebyscie wypisywali miejsca gdzie kibice Ruchu rzeczywiscie czesto przychodza, gdzie te gadzety cieszylby sie duzym zainteresowaniem:
Zdecydowanie Sayonara :D
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#4 Post autor: heli » 31 sie 2005, o 15:59

może, Kadet na Kaliny, Chorzów BAtory, dokładnego adresu nie znom, tam kaj obuwniczy obok Ponderosy;) to już pewnie kożdy wie.
swego czasu było tam trocha różnych rzeczy, ale jak wyglądo to teraz to nie wiem.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Pablo_Mikołów

#5 Post autor: Pablo_Mikołów » 31 sie 2005, o 17:25

Mikołów - Auchan - Ruch i Sport

Niestety, nie ma za dużego wyboru, ale nie narzekam ... ;)
fajnie by było jakby nawiązać współpracę ;)

pozdro

baryła

#6 Post autor: baryła » 31 sie 2005, o 22:49

Świętochłowice - koło Zodiaku (Piaśniki) sklep sportowy i LOTTO. Jak sie nie mylę to ten sklep prowadzą Ci sami Państwo, którzy mają kiosk na Ruchu.

Panewniki
Kontakt:

#7 Post autor: Panewniki » 1 wrz 2005, o 09:02

Tak kolo ZODIAKU maja sklepp Ci sami panstwo co kiosk na Ruchu.Ci panstwo to jest rodzina mojego kumpla wiec jak cos to moge z nim pogadac :wink: Jak cos to PW
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

Hassan

#8 Post autor: Hassan » 1 wrz 2005, o 11:05

Jestem za Sayonarom zdecydowanie

_CHULiGANERiA_

#9 Post autor: _CHULiGANERiA_ » 1 wrz 2005, o 11:42

koło Profesionala w BatoRym. bylo kiedys porra koszulek, vlepy. niy wiym czymu zlikwidowali. :(

Luke

#10 Post autor: Luke » 1 wrz 2005, o 22:22

Wogóle szkoda że już nie ma na Batorym tego sklepu "Odzież uliczna" bo by tam można fajnie wprowadzić w asortyment gadżety Ruchu :!: :( :roll:

Nikiszowiec
Kontakt:

#11 Post autor: Nikiszowiec » 1 wrz 2005, o 22:42

Katowice - Brynów ul. Rolna :) tam saom zarówno Ruchu jak i GieKSy (kupiłech tam jednostronny szal Niebieskich) ;)

m. in. pora wzorów szali, koszulka, kubek, otwieracz, długopis... takie gadzety podstawowe :]
[img]http://republika.pl/zamkowa/NaprzodJanow/25.jpg[/img]

_CHULiGANERiA_

#12 Post autor: _CHULiGANERiA_ » 2 wrz 2005, o 12:20

Luke pisze:Wogóle szkoda że już nie ma na Batorym tego sklepu "Odzież uliczna" bo by tam można fajnie wprowadzić w asortyment gadżety Ruchu :!: :( :roll:
to było za***iste miyjsce ;)

Luke

#13 Post autor: Luke » 2 wrz 2005, o 13:14

_CHULiGANERiA_ pisze:
Luke pisze:Wogóle szkoda że już nie ma na Batorym tego sklepu "Odzież uliczna" bo by tam można fajnie wprowadzić w asortyment gadżety Ruchu :!: :( :roll:
Dokładnie,wogóle teraz jakbym chciał coś kupić z takich ciuchów to musza jechać do Katos, a tam w tym sklepie i tak ch*** jest(byłem niedawno)i pozostaje mi jedynie oferta sklepów internetowych a tam jak wiadomo wybór jest duży ale zaś nie ma jak przymierzyć i ch**. :roll: :roll: Sorki za OFF.

_CHULiGANERiA_

#14 Post autor: _CHULiGANERiA_ » 2 wrz 2005, o 22:24

Luke pisze:
_CHULiGANERiA_ pisze:
Dokładnie,wogóle teraz jakbym chciał coś kupić z takich ciuchów to musza jechać do Katos, a tam w tym sklepie i tak ch*** jest(byłem niedawno)i pozostaje mi jedynie oferta sklepów internetowych a tam jak wiadomo wybór jest duży ale zaś nie ma jak przymierzyć i ch**. :roll: :roll: Sorki za OFF.
wogóle sklyp z gadzetami Ruchu powiniym byc kajs blisko Ruchu. np Batory tam kaj kiedys.
wszyscy bydom wiedziec kaj co i jak. itp

camoRanesi

#15 Post autor: camoRanesi » 10 wrz 2005, o 10:39

A KAJ SE MOGA KUPIĆ NASZYWKI Z HERBEM RUCHU, BO CHCA SIE NA KOSZULKA PRZYSZYĆ ?? :?: :?:

ODPOWIEDZ