SKLEPY Z GADŻETAMI RUCHu!!!!!!!
- radzion
- Kontakt:
SKLEPY Z GADŻETAMI RUCHu!!!!!!!
Mam dla was prośbe!Chodzi mianowicie o to aby przygotowac liste punktów, sklepów ,barów itd itd w rejonach gdzie jest najwiecej kibicow Ruchu!a gdzie klub mógłby nawiazac wspólprace z tymiz firmami w sprawie sprzedazy pamiatek klubowych!!!
Niestety narazie klubu nie stac na to azeby zalozyc swoj wlasny sklep dlatego jest opcja zeby nawiazac kontakt i wspolprace z jaknajwieksza liczba punktow handlowych gdzie te pamiatki moglyby byc sprzedawane!!
Chodzi mi oto zebyscie wypisywali miejsca gdzie kibice Ruchu rzeczywiscie czesto przychodza, gdzie te gadzety cieszylby sie duzym zainteresowaniem:
Najlepiej wypisujcie to w ten sposob:
np:
Chorzów - ul Wolnosci, - sklep sportowy kolo banku slaskiego
Mikołow - Sklep w Auchanie (chyba jest co?)
Świętochłowice: - byly Sportbut
przedewszystkim sa poztrebne takie lokalizacje z Rudy Śląskiej, Siemianowic, Katowic (tez napewno sa)Radlin, Mikołow, Świętochłwoice, Piekary Śląskie)
jesli macie jakies propozycje to piszcie:
Jesli z jakis powodow nie chcecie napisac o tym na forum glownym to piszcie do mnie na PW!
Niestety narazie klubu nie stac na to azeby zalozyc swoj wlasny sklep dlatego jest opcja zeby nawiazac kontakt i wspolprace z jaknajwieksza liczba punktow handlowych gdzie te pamiatki moglyby byc sprzedawane!!
Chodzi mi oto zebyscie wypisywali miejsca gdzie kibice Ruchu rzeczywiscie czesto przychodza, gdzie te gadzety cieszylby sie duzym zainteresowaniem:
Najlepiej wypisujcie to w ten sposob:
np:
Chorzów - ul Wolnosci, - sklep sportowy kolo banku slaskiego
Mikołow - Sklep w Auchanie (chyba jest co?)
Świętochłowice: - byly Sportbut
przedewszystkim sa poztrebne takie lokalizacje z Rudy Śląskiej, Siemianowic, Katowic (tez napewno sa)Radlin, Mikołow, Świętochłwoice, Piekary Śląskie)
jesli macie jakies propozycje to piszcie:
Jesli z jakis powodow nie chcecie napisac o tym na forum glownym to piszcie do mnie na PW!
- SzaRlin
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Re: SKLEPY Z GADŻETAMI RUCHu!!!!!!!
Zdecydowanie Sayonararadzion pisze: Chodzi mi oto zebyscie wypisywali miejsca gdzie kibice Ruchu rzeczywiscie czesto przychodza, gdzie te gadzety cieszylby sie duzym zainteresowaniem:

Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dokładnie,wogóle teraz jakbym chciał coś kupić z takich ciuchów to musza jechać do Katos, a tam w tym sklepie i tak ch*** jest(byłem niedawno)i pozostaje mi jedynie oferta sklepów internetowych a tam jak wiadomo wybór jest duży ale zaś nie ma jak przymierzyć i ch**. :roll: :roll: Sorki za OFF._CHULiGANERiA_ pisze:to było za***iste miyjsceLuke pisze:Wogóle szkoda że już nie ma na Batorym tego sklepu "Odzież uliczna" bo by tam można fajnie wprowadzić w asortyment gadżety Ruchu![]()
:roll:
wogóle sklyp z gadzetami Ruchu powiniym byc kajs blisko Ruchu. np Batory tam kaj kiedys.Luke pisze:Dokładnie,wogóle teraz jakbym chciał coś kupić z takich ciuchów to musza jechać do Katos, a tam w tym sklepie i tak ch*** jest(byłem niedawno)i pozostaje mi jedynie oferta sklepów internetowych a tam jak wiadomo wybór jest duży ale zaś nie ma jak przymierzyć i ch**. :roll: :roll: Sorki za OFF._CHULiGANERiA_ pisze:to było za***iste miyjsceLuke pisze:Wogóle szkoda że już nie ma na Batorym tego sklepu "Odzież uliczna" bo by tam można fajnie wprowadzić w asortyment gadżety Ruchu![]()
:roll:
wszyscy bydom wiedziec kaj co i jak. itp