Ruch-Legia 3:3
-
- Kontakt:
No wlasnie, jeszcze nie spadlismy! A nasi zagrali przeciez za***isty mecz z sercem! Nie udalo sie niestety przywiesc 3 punktow do domu... Coz, walczymy dalej i wiezmy ze zabki wygraja z garbusami.
A swoja droga to moderatorzy powinni wprowadzic obowiazek logowania sie na forum. Bo jak qr** czytam takich "buldogow i innych "gosci" to mnie krew zalewa. mysle ze takim pedalom nie bedzie sie chcialo rejestrowac.
A swoja droga to moderatorzy powinni wprowadzic obowiazek logowania sie na forum. Bo jak qr** czytam takich "buldogow i innych "gosci" to mnie krew zalewa. mysle ze takim pedalom nie bedzie sie chcialo rejestrowac.
Sorry stary, byłem na tym meczu i to co wyprawiał Fujarczyk, było żenadne, puszczał wam nawet 2-metrowe spalone, nawet nasza obrona wam się podkładała; gdyby wasi byli silniejsi, to władowaliby nam jeszcze ze 2 -3 bramki i mielibyście spokój. A tak wynik, który nie satysfakcjonuje żadnej ze stron.Tomasz_W pisze:ku*** ze nie udalo sie urztymac prowadzenia, znow nas wyjebal pZPN, a to legia sie bala sedziow) ku*** znow zenada....
Ale jestem zadowolony - moze Gornik nam sie odplaci i wygra z ta zasrana Szczakowa....
PS Życzę wam utrzymania, szkoda, żebyście wy spadli, a utrzymała siśzczakowa....
powodzenia!
Witam.Ja dolaczam sie do slow mojego przedmowcy i zycze powodzenia w II ligowych derbach z Piastem!!