Ruch-Legia 3:3

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Gość

Ruch-Legia 3:3

#1 Post autor: Gość » 31 maja 2003, o 17:54

...i wszystko w temacie. :cry:

Marcin Niebieski

#2 Post autor: Marcin Niebieski » 31 maja 2003, o 17:56

Nawet niechce wiedziec jak graly garbusy... Utrzymali to 0:1? Boje sie wejsc na strone Portowcow....

Kriso
Kontakt:

#3 Post autor: Kriso » 31 maja 2003, o 17:58

Mam nadzieje ze ten 1 punkt da nam utrzymanie.

Gość

#4 Post autor: Gość » 31 maja 2003, o 18:05

jakie utrzymanie, zostal mecz a macie 4 pkty straty... 2ga liga [ale ze mnie gangster netowy ;( ], udanych derbow z piastuchami :twisted:

SLawa

#5 Post autor: SLawa » 31 maja 2003, o 18:06

ch***, na pewno nam nie da utrzymania ,garby zrobia wszystko na boisku i poza nim zeby uciułać choby 1 pkt ,jesteśmy ku*** w II-giej lidze !!!

SLawa

#6 Post autor: SLawa » 31 maja 2003, o 18:08

a tak wogole ty Gość ciulu zasrany naucz sie ku*** liczyć

KSG

#7 Post autor: KSG » 31 maja 2003, o 18:28

przecierz to pewne ze Górnik nie wygra z grbami.

gość

#8 Post autor: gość » 31 maja 2003, o 18:44

Witam, szkoda bo wygrana była blisko mam nadzieje ze mój ukochany klub postara się wygrać na szczakowej. Walczcie do końca. Powodzenia!

Tomasz_W

#9 Post autor: Tomasz_W » 31 maja 2003, o 18:53

ku*** ze nie udalo sie urztymac prowadzenia, znow nas wyjebal pZPN, a to legia sie bala sedziow :)) ku*** znow zenada....
Ale jestem zadowolony - moze Gornik nam sie odplaci i wygra z ta zasrana Szczakowa....

Gość

#10 Post autor: Gość » 31 maja 2003, o 19:20

No wlasnie, jeszcze nie spadlismy! A nasi zagrali przeciez za***isty mecz z sercem! Nie udalo sie niestety przywiesc 3 punktow do domu... Coz, walczymy dalej i wiezmy ze zabki wygraja z garbusami.

A swoja droga to moderatorzy powinni wprowadzic obowiazek logowania sie na forum. Bo jak qr** czytam takich "buldogow i innych "gosci" to mnie krew zalewa. mysle ze takim pedalom nie bedzie sie chcialo rejestrowac.

Marcin Niebieski

#11 Post autor: Marcin Niebieski » 31 maja 2003, o 19:22

A propos obowiazku logowania. Zas zapomnialem.. :)

Tigre

#12 Post autor: Tigre » 31 maja 2003, o 19:27

Tomasz_W pisze:ku*** ze nie udalo sie urztymac prowadzenia, znow nas wyjebal pZPN, a to legia sie bala sedziow :)) ku*** znow zenada....
Ale jestem zadowolony - moze Gornik nam sie odplaci i wygra z ta zasrana Szczakowa....
Sorry stary, byłem na tym meczu i to co wyprawiał Fujarczyk, było żenadne, puszczał wam nawet 2-metrowe spalone, nawet nasza obrona wam się podkładała; gdyby wasi byli silniejsi, to władowaliby nam jeszcze ze 2 -3 bramki i mielibyście spokój. A tak wynik, który nie satysfakcjonuje żadnej ze stron.

PS Życzę wam utrzymania, szkoda, żebyście wy spadli, a utrzymała siśzczakowa....

S.

#13 Post autor: S. » 31 maja 2003, o 20:26

Niebiescy, dacie radę. Tak zasłużony klub nie może spaść, życzę wam utrzymania !

Czerwona Armia Widzewa

mały z zabrza

powodzenia!

#14 Post autor: mały z zabrza » 31 maja 2003, o 22:11

Witam.Ja dolaczam sie do slow mojego przedmowcy i zycze powodzenia w II ligowych derbach z Piastem!!

Gość

#15 Post autor: Gość » 31 maja 2003, o 22:35

maly wes nie wal flekow bo chyba nie pamietasz albo nie wiesz dzieki komu sie utrzymaliscie bodajze 2 lata temu :roll:
teraz juz nie pamietacie jak wolaliscie :NIEBESCY !!!

ODPOWIEDZ