transmisjeTV
transmisjeTV
Temat głównie dla abonentów C+ - niestety,
Jesli oglądaliście jakąś transmisję z I ligi to napiszcie tutaj kilka zdań. Kto wg Was zagrał dobrze, co gadali (a raczej nie gadali) o Ruchu itd.
Tydzień temu gościem w studiu był Jezierski (mnóstwo czasu poświęcili Ruchowi), a mecz Górnika komentował Śrutwa.
Moim zdaniem jest dużo ciekawych wątków w związku z tym, jeśli ktoś z Was oglądał, to napiszcie...
Śrutwa na koniec transmisji stwierdził, że Górnik z taką grą prędko punktów nie zdobędzie, po Lechu będzie Wisła, a potem Ruch ;) i oby miał rację.
Za to wczoraj, do 11 kolejki wzięli Nykiela - poza tym Ruch całkowicie olali, pokazali tylko bramkę Sokoła i coś tam wspomnieli o nożycach Janoszki.
Co do kwestii czysto sportowych to mimo wszystko za***iste wrażenie zrobiła na mnie Wisła, Niedzielan z Kosowskim ośmieszyli obronę Korony. Za to wygrana Legii z Grodziskiem to jest wał w czystej postaci.
Jesli oglądaliście jakąś transmisję z I ligi to napiszcie tutaj kilka zdań. Kto wg Was zagrał dobrze, co gadali (a raczej nie gadali) o Ruchu itd.
Tydzień temu gościem w studiu był Jezierski (mnóstwo czasu poświęcili Ruchowi), a mecz Górnika komentował Śrutwa.
Moim zdaniem jest dużo ciekawych wątków w związku z tym, jeśli ktoś z Was oglądał, to napiszcie...
Śrutwa na koniec transmisji stwierdził, że Górnik z taką grą prędko punktów nie zdobędzie, po Lechu będzie Wisła, a potem Ruch ;) i oby miał rację.
Za to wczoraj, do 11 kolejki wzięli Nykiela - poza tym Ruch całkowicie olali, pokazali tylko bramkę Sokoła i coś tam wspomnieli o nożycach Janoszki.
Co do kwestii czysto sportowych to mimo wszystko za***iste wrażenie zrobiła na mnie Wisła, Niedzielan z Kosowskim ośmieszyli obronę Korony. Za to wygrana Legii z Grodziskiem to jest wał w czystej postaci.
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Twarowski w Lidze+ w sobote bardzo chwalil gre Ruchu. Opowiadal jak gramy kombinacyjnie i bardzo szybko. Twierdzil ze gra Ruchu od sezonu w II lidze nie ulegla zmianie. Dalej gramy bardzo pieknie dla oka i niezwykle ofensywnie. Podobal mu sie bardzo Janoszka i boczni obroncy. Zanzaczyl przede wszystkim ze wynik meczu z Sosnowcem jest duzo gorszy niz gra.
Z kolei Kolodziejczyk z Rzeczposlolitej w tym samym programie nazwal nasza druzyne bezbarwna. :shock:
Wczoraj na TVN chwalil nas Salak za gre. Oczywiscie Szczesny musial wtracic swoje 3 groszy gdyz uwaza ze przeciwnikow mielismy slabych.
Ogolnie na plus dziennikarze Canalu+. Sa bardzo przychylnie do nas nastawieni, zarowno Twarowski jak i Smokowski. Widac ich profesjonalne podejscie do zawodu. Sa bardzo dobrze przygotowani o wszystkich druzynach i zachowuja spory obiektywizm.
Z kolei Kolodziejczyk z Rzeczposlolitej w tym samym programie nazwal nasza druzyne bezbarwna. :shock:
Wczoraj na TVN chwalil nas Salak za gre. Oczywiscie Szczesny musial wtracic swoje 3 groszy gdyz uwaza ze przeciwnikow mielismy slabych.
Ogolnie na plus dziennikarze Canalu+. Sa bardzo przychylnie do nas nastawieni, zarowno Twarowski jak i Smokowski. Widac ich profesjonalne podejscie do zawodu. Sa bardzo dobrze przygotowani o wszystkich druzynach i zachowuja spory obiektywizm.
- ch-R
Własnie OBIEKTYWIZM bo na kanałach TVN-u tego niedoswiadczysz.
przykład - w sobota zona oglado tvn24 poranek z tym wlasnie kanalem i wiem ze tam zawsze jest sport i czekom nagle dupek godo dzis sportu nie bydzie bo Legia nie grala no ku*** to mnie rozdupili jak tak mozna jawnie podkreslas swoja przynaleznosc w stacji ogóno dostepnej
przykład - w sobota zona oglado tvn24 poranek z tym wlasnie kanalem i wiem ze tam zawsze jest sport i czekom nagle dupek godo dzis sportu nie bydzie bo Legia nie grala no ku*** to mnie rozdupili jak tak mozna jawnie podkreslas swoja przynaleznosc w stacji ogóno dostepnej

Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
Bo jak Legia grać z Groclin, to Groclin być TAAAAAAAAAAKAAA drużyna, a 1:0 z takim Groclin to byc prawie mistrzostwo świata ale jak Ruch grać z Groclin i wygrać 4:1 na wyjeździe, to Groclin być CIIEEEEEENIZNA (kulawy, garbaty i ślepy), ot taki KALI nieSZCZESNY :-)bogas1985 pisze:Oczywiscie Szczesny musial wtracic swoje 3 groszy gdyz uwaza ze przeciwnikow mielismy slabych.
"sezon sie już zaczoł ?"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"
Ja to odebrałem jako odważny sarkazm dziennikarza w kierunku własnej stacji...chorzowskaR pisze:Własnie OBIEKTYWIZM bo na kanałach TVN-u tego niedoswiadczysz.
przykład - w sobota zona oglado tvn24 poranek z tym wlasnie kanalem i wiem ze tam zawsze jest sport i czekom nagle dupek godo dzis sportu nie bydzie bo Legia nie grala no ku*** to mnie rozdupili jak tak mozna jawnie podkreslas swoja przynaleznosc w stacji ogóno dostepnej :zly:
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No moim zdaniem to w Lidze + całkiem sporo powiedzieli o Ruchu no i był obszerny (czyt. długi bo ok. 8min) skrót z meczu z Zagłębiem. Węgrzyn też w Lidze + Ekstra chwalił Janoszke, no i Szczęsny zaś musiał te swoje 3 grosze wciepnąć ("garbaty, kulawy i ślepy"). Jedynie co mi się podobało w jego wypowiedzi to to, że dla niego Ecik może być kolejną "perełką" w Polskiej lidze. Jak dla mnie to i Nykiel i Sokół powinni być razem w 11 kolejki, a tak to Sokół w Orange a Nykiel w Lidze + Ekstra.
Natomiast jeśli chodzi o inne drużyny to dla mnie Wisła robi ogromne wrażenie
i dziwi mnie Lech, który bez Reissa to już w ogóle praktycznie nie gra. A no i oczywiście mnie zaskoczyła (pozytywnie) Polonia, wygrywając z Craxą 
Natomiast jeśli chodzi o inne drużyny to dla mnie Wisła robi ogromne wrażenie

In Siemian We Trust
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
w piatek po meczu Wisly z Korona pokazali urywek z Ruch - Zagłebie
Westfal, fajnie zapowiedzial, ze dla Slazakow Sosnowiec to prawie inny kraj itp, bo tam juz i tu klops nie "godojom"
PO relacji komentowali Wolski z Wegrzyn. Obaj sie zgodzili, ze Ruch to co ma to bedzie wygrywal, a i grozniejszym przeciwnikom, beda probowali cos urwac
Westfal, fajnie zapowiedzial, ze dla Slazakow Sosnowiec to prawie inny kraj itp, bo tam juz i tu klops nie "godojom"
PO relacji komentowali Wolski z Wegrzyn. Obaj sie zgodzili, ze Ruch to co ma to bedzie wygrywal, a i grozniejszym przeciwnikom, beda probowali cos urwac
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
- ch-R
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
- SzaRlin