transmisjeTV

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
scanerboy

transmisjeTV

#1 Post autor: scanerboy » 13 sie 2007, o 13:18

Temat głównie dla abonentów C+ - niestety,
Jesli oglądaliście jakąś transmisję z I ligi to napiszcie tutaj kilka zdań. Kto wg Was zagrał dobrze, co gadali (a raczej nie gadali) o Ruchu itd.

Tydzień temu gościem w studiu był Jezierski (mnóstwo czasu poświęcili Ruchowi), a mecz Górnika komentował Śrutwa.
Moim zdaniem jest dużo ciekawych wątków w związku z tym, jeśli ktoś z Was oglądał, to napiszcie...

Śrutwa na koniec transmisji stwierdził, że Górnik z taką grą prędko punktów nie zdobędzie, po Lechu będzie Wisła, a potem Ruch ;) i oby miał rację.

Za to wczoraj, do 11 kolejki wzięli Nykiela - poza tym Ruch całkowicie olali, pokazali tylko bramkę Sokoła i coś tam wspomnieli o nożycach Janoszki.

Co do kwestii czysto sportowych to mimo wszystko za***iste wrażenie zrobiła na mnie Wisła, Niedzielan z Kosowskim ośmieszyli obronę Korony. Za to wygrana Legii z Grodziskiem to jest wał w czystej postaci.

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2 Post autor: L-o » 13 sie 2007, o 13:26

Co do szpilu Jaga - ŁKS to z tego co widziolch Jaga podobnie jak my pelno akcji i ino 1 brama...

Spali1920
Kontakt:

#3 Post autor: Spali1920 » 13 sie 2007, o 13:33

za to w magazynie Orange Ekstraklasa na tvn w 11 kolejki znalazl sie Sokół
UN'08

bogas1985

#4 Post autor: bogas1985 » 13 sie 2007, o 14:13

Twarowski w Lidze+ w sobote bardzo chwalil gre Ruchu. Opowiadal jak gramy kombinacyjnie i bardzo szybko. Twierdzil ze gra Ruchu od sezonu w II lidze nie ulegla zmianie. Dalej gramy bardzo pieknie dla oka i niezwykle ofensywnie. Podobal mu sie bardzo Janoszka i boczni obroncy. Zanzaczyl przede wszystkim ze wynik meczu z Sosnowcem jest duzo gorszy niz gra.

Z kolei Kolodziejczyk z Rzeczposlolitej w tym samym programie nazwal nasza druzyne bezbarwna. :shock:

Wczoraj na TVN chwalil nas Salak za gre. Oczywiscie Szczesny musial wtracic swoje 3 groszy gdyz uwaza ze przeciwnikow mielismy slabych.

Ogolnie na plus dziennikarze Canalu+. Sa bardzo przychylnie do nas nastawieni, zarowno Twarowski jak i Smokowski. Widac ich profesjonalne podejscie do zawodu. Sa bardzo dobrze przygotowani o wszystkich druzynach i zachowuja spory obiektywizm.

Awatar użytkownika
ch-R

#5 Post autor: ch-R » 13 sie 2007, o 14:38

Własnie OBIEKTYWIZM bo na kanałach TVN-u tego niedoswiadczysz.
przykład - w sobota zona oglado tvn24 poranek z tym wlasnie kanalem i wiem ze tam zawsze jest sport i czekom nagle dupek godo dzis sportu nie bydzie bo Legia nie grala no ku*** to mnie rozdupili jak tak mozna jawnie podkreslas swoja przynaleznosc w stacji ogóno dostepnej :zly:
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

hydroxy
Kontakt:

#6 Post autor: hydroxy » 13 sie 2007, o 14:47

bogas1985 pisze:Oczywiscie Szczesny musial wtracic swoje 3 groszy gdyz uwaza ze przeciwnikow mielismy slabych.
Bo jak Legia grać z Groclin, to Groclin być TAAAAAAAAAAKAAA drużyna, a 1:0 z takim Groclin to byc prawie mistrzostwo świata ale jak Ruch grać z Groclin i wygrać 4:1 na wyjeździe, to Groclin być CIIEEEEEENIZNA (kulawy, garbaty i ślepy), ot taki KALI nieSZCZESNY :-)
"sezon sie już zaczoł ?"
"Niy, bo bez Ruchu ta liga niy wystartuje"

scanerboy

#7 Post autor: scanerboy » 13 sie 2007, o 14:54

chorzowskaR pisze:Własnie OBIEKTYWIZM bo na kanałach TVN-u tego niedoswiadczysz.
przykład - w sobota zona oglado tvn24 poranek z tym wlasnie kanalem i wiem ze tam zawsze jest sport i czekom nagle dupek godo dzis sportu nie bydzie bo Legia nie grala no ku*** to mnie rozdupili jak tak mozna jawnie podkreslas swoja przynaleznosc w stacji ogóno dostepnej :zly:
Ja to odebrałem jako odważny sarkazm dziennikarza w kierunku własnej stacji...

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#8 Post autor: Zip » 13 sie 2007, o 15:42

No moim zdaniem to w Lidze + całkiem sporo powiedzieli o Ruchu no i był obszerny (czyt. długi bo ok. 8min) skrót z meczu z Zagłębiem. Węgrzyn też w Lidze + Ekstra chwalił Janoszke, no i Szczęsny zaś musiał te swoje 3 grosze wciepnąć ("garbaty, kulawy i ślepy"). Jedynie co mi się podobało w jego wypowiedzi to to, że dla niego Ecik może być kolejną "perełką" w Polskiej lidze. Jak dla mnie to i Nykiel i Sokół powinni być razem w 11 kolejki, a tak to Sokół w Orange a Nykiel w Lidze + Ekstra.
Natomiast jeśli chodzi o inne drużyny to dla mnie Wisła robi ogromne wrażenie :zdziwko: i dziwi mnie Lech, który bez Reissa to już w ogóle praktycznie nie gra. A no i oczywiście mnie zaskoczyła (pozytywnie) Polonia, wygrywając z Craxą ;)
In Siemian We Trust

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#9 Post autor: jajo » 13 sie 2007, o 15:46

w piatek po meczu Wisly z Korona pokazali urywek z Ruch - Zagłebie
Westfal, fajnie zapowiedzial, ze dla Slazakow Sosnowiec to prawie inny kraj itp, bo tam juz i tu klops nie "godojom"
PO relacji komentowali Wolski z Wegrzyn. Obaj sie zgodzili, ze Ruch to co ma to bedzie wygrywal, a i grozniejszym przeciwnikom, beda probowali cos urwac
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#10 Post autor: gerhat » 13 sie 2007, o 15:54

ITI jest właścicielem legii więc robi jej reklama na nsport, tvn, tvn24, tvnstyle i turboerotyk i animals planet ;)

temat Wilna był u nich aktualny jeden dzień, natomiast każde zdanie Jasia Urbana nie zchodzi z anteny dopuki kilka razy nie wyemituje go każda stacja w grupie + onet + wyborcza

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#11 Post autor: Patton » 13 sie 2007, o 16:01

A co ma do tego Wyborcza?? :looka:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
ch-R

#12 Post autor: ch-R » 13 sie 2007, o 16:25

zip185 nie mozna tyz zapomniec o Fabuszu te podanie do Sokola to byla pierwsza klasa
zreszta cala ekipa fajnie grała.
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#13 Post autor: gerhat » 13 sie 2007, o 19:53

Patton pisze:A co ma do tego Wyborcza?? :looka:
bo to ich tuba prasowa :looka:

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#14 Post autor: Patton » 14 sie 2007, o 16:47

Eee tam, nie popadajmy w paranoje. Wyborcza od 1,5 roku pisze o nas naprawde bardzo dobrze. :hyhy:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#15 Post autor: SzaRlin » 14 sie 2007, o 16:56

Czy ktos wczoraj jak była powtorka na C+ oglądoł uważnie składy obu druzyn? przy nazwisku zawsze była fotka, jak zapodali foto Adamskiego to myslołech ze je*** ze stołka :rotfl: :hyhy:
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

ODPOWIEDZ