feta i wrazynia po meczu!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Mr. Butu$

feta i wrazynia po meczu!

#1 Post autor: Mr. Butu$ » 9 cze 2007, o 21:16

za***isty mecz!!! szczegolnie pierwszo polowa!! dziynkujymy wszystkim zawodnikom za wspaniałe chwile na meczach!!!

jak sie co niyspodobo to tymat do wykasowanio :D :P

RuchHks06

#2 Post autor: RuchHks06 » 9 cze 2007, o 21:45

Radosc Ogromna po 4 latach we 1 lidze 8) OPRAWA NA + DOPING NA + ORGANIZACJA NA + Ludzi z 15k:D Klatka jagi wyjechana oni mieli za 10zl wyjazd :O a ich było z 25.

moneR

#3 Post autor: moneR » 9 cze 2007, o 21:53

heheh popRostu za***iscie wszystko na + szkoda ze małolaty poznij na tRowa wleciały gRajki z taką gRą to mogli by spokojnie walczyc juz w OE

tydzien laby dla gRajków a poznij nich zas zapierdzielaja i tRenują bo nikt niechce zas zaliczy gleby i 2 ligi znowu

Awatar użytkownika
pol.zip.exe
Kontakt:

#4 Post autor: pol.zip.exe » 9 cze 2007, o 21:58

nio jakie moga byc wrazenia...Zajefajnie...narescie w OE.

Po dzisiejszym meczu widzimy ze na Ruch spokojnie moze chodzic po 15 tys.

nie chca marudzic, ani nazekac bo nikaj nie dzialom i nic nie robia w kierunku zeby bylo lepiej ale powiem wom jedno, koles z WIDZEWA powiedziol mi ze caly czos spiewyomy to samo i niestety jo sie z nim zgodzom spiewom caly czos to samo. Jak chcemy dorownc Widzewowi czy Lechowi to trzeba wymyslic cos lepszego i bardziej zywiolowego na dobing. NARAZIE JADYMY NA JEDNEJ PLYCIE I TO JUZ NIE WYSTARCZY NA 1 LIGA. mysla ze nikogo w tym momencie nie urazom ale tako jest prowda, my albo klaskomy, albo ryczymy caly stadioin spiewo z nami, potem pozdrawimy przyjaciol i nieprzyjaciol, hej niebiescy ole do znudzenia i chlopcy ze slonska i koniec. chwala bogu ze na wyjezdzie na jaga powstala NASZYM KLUBEM HKS" bo byla by juz straszno lipa.a zerknijcie se na doping widzewa caly czas huralny i dynamiczny doping przy ktorym wszyscy podskakuja, niema jakiegos krzyczenia jak to u nos,jedna przyspiewka ciagna przez 5 min a u nos jedna zwrotka i juz polowa ono spiwo po nastepnej juz ino poru. PRZYKRA PRAWDA:(

ILOSC OSOB NA +
ZGRANIE 10 Z MLYNEM NA +
NA - TO ZE JADYMY CALY CZOS Z TYJ SAMEJ PLYTY:(
Ostatnio zmieniony 9 cze 2007, o 22:08 przez pol.zip.exe, łącznie zmieniany 1 raz.
-NLF-

NGH1920
Kontakt:

#5 Post autor: NGH1920 » 9 cze 2007, o 22:04

Szpil za***isty ale oprawa niebardzo (jak na wielką fete z okazji wejścia do OE) ale niema co narzekac

EKSTRAKLASA NA ZAWSZE NASZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek
Obrazek

binaR
Kontakt:

#6 Post autor: binaR » 9 cze 2007, o 22:04

fajne nawet te fajerwerki :D widza z okna.............MECZ ZAJEBIOZA TOTALNO
[img]http://img45.imageshack.us/img45/4044/adammalyszfannl6hn6.png[/img]

Awatar użytkownika
lukasss18
Kontakt:

#7 Post autor: lukasss18 » 9 cze 2007, o 22:11

Mecz za***isty i młyn ekstra i oprawa !!!
Ale najlepsze było : NASZYM KLUBEM HKS......
A teraz wszyscy imprezowac awans do oRange!!!
PozdRo dla ekipy z ŁAGIEWNIK !!!!

LukaseQ89_19/R\20

#8 Post autor: LukaseQ89_19/R\20 » 9 cze 2007, o 22:17

Naszym Klubem HKS Kozdy Ślonsok o tym wie...!!!! wyjebany szpil;D najlepszy jak dotychczas moj.. wogule jeszcze % i emocje w gowie wiec ida spac eLo;d

Mr. Butu$

#9 Post autor: Mr. Butu$ » 9 cze 2007, o 22:20

pol.zip.exe piszesz prowda cza prziznac ze swpiyomy jedno i tosamo ale cza prziznac ze nom to jakotako wylazi! :D

pozdro do ekYpy z Lędzin :D

Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#10 Post autor: swce » 9 cze 2007, o 22:24

Ludzie to było cos pieknego :!: :!: :!: Moj najlepszy szpil w zyciu :!: Młyn na duzy plus :!: Tam dzisiej byla najlpeszo zabawa :!: :niebiescy: :niebiescy: :flaga:
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk

"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.

siemadis
Kontakt:

#11 Post autor: siemadis » 9 cze 2007, o 22:25

:flaga::flaga:Naaaszym klubem HKS
kOOżdy Ślonzok o tym wie
że najlepszy w POLSCE JEST
NAAASZ CHORZOWSKI HKS !!
:flaga::flaga:

K__
Kontakt:

#12 Post autor: K__ » 9 cze 2007, o 22:26

EVERYBODY EVERYBODY PIEKARY !!!

POZDRO DLA CHOPCOW CO SIE Z NAMI BAWILI PO MECZU PRZY WODZIONCE

NASZY KLUUUBEM HKSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

blue_boy
Kontakt:

#13 Post autor: blue_boy » 9 cze 2007, o 22:29

BYLO SUUUUUPPPPPERRRR!!!!!!!

Już dawno tylu kibiców na RUCHU nie bylo, tak trzymać w ekstRaklasie.

EKSTRAKLASA BYDZIE NASZA!!!!

Niebieska
Kontakt:

#14 Post autor: Niebieska » 9 cze 2007, o 22:29

Ja napiszę tylko tyle - to było cudowne, tak jak sobie wyobrażałam - piękna gra, wysokie zwycięstwo - bramki widziałam dwie ;), pełny stadion, no a to co było potem to już brak mi słów - oczy kilka razy mi się solidnie zaszkliły, najpierw stwierdziłam, że nie będę się z wózkiem pchać na murawę, ale nie wytrzymałam i potem nogi mnie same poniosły :) Okazuje się, że nasze dziecko to urodzony kibic, wytrzymała cały mecz i jeszcze godzinę po - kilkanaście tysięcy ludzi nie zrobiło na niej żadnego wrażenia i szybko załapała, do czego służą płotki ;). Do domu poszliśmy przed 20, bo już ledwo patrzała na oczy. Nie sądziłam, że uda się mi być tak długo, potem gdzieś wrzucę fotki, na razie je oglądam, oglądam i ciągle jestem pod wrażeniem ........
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

Adi15

#15 Post autor: Adi15 » 9 cze 2007, o 22:33

Powiem tylko tyle :arrow: TAK MO BYC NA KAZDYM MECZU W OE NAWET JAK BEDZIEMY PRZEGRYWAĆ...

ODPOWIEDZ